С Дюкан и постното месо ще бъдем секси и в бельо - 239

• 32 946
  • 749
  •   1
Отговори
# 420
  • Варна
Petenci-cvetenci:  Hug Hug Hug Радвам с еда те видя   bouquet
Какъв е този нов калкулатор?

# 421
 хоп троп , влезнах да надникна и какво да видя , Нелсънче  , Петенце  Heart Eyes , Вани ник , Танте , добре среща прекрасни !
 Искам да кажа че съм напълно съгласна с поста на Нелсънчето от 28 страница и абсолютно поддържам  Hug

И аз искам да видя новия калкулатор  Hug

Гушки , специални и за балконЯ , те си знаят кои  Hug Hug Hug

Последна редакция: чт, 11 ное 2010, 16:05 от mmmshushy80

# 422
  • Варна
Шушкааа, Танте Hug новия калкулатор беше в предната тема в началото    http://www.regimedukan.com/fr/212-je-minscris.html                 не е нужна някаква особена регистрация, просто се попълва някакво потр. име и парола измислена, както и имейл

а това е превода към него    http://nikolexa.fileave.com/kalulator1.jpg     много благодаря на nikolexa  bouquet

# 423
От доста време ви чета и реших и аз да се включа  Simple Smile И аз от близо две седмици съм на Дюкан и съм много доволна от резултатите Wink  Wink
Вие ми давате страхотен стимул да продължа,защото никак не е лесно  Cry

# 424
  Петенце , благодаря миличка , и на мен ми дава 2 дни удърна , нещо ми се струва малко  Thinking

daliona, давай смело напред , ще паднат кг , важното е да си режимна  Hug

# 425
  • София
Аз лично съм от "новите" Дюканки, но искам ужасно много да благодаря на "старите" Дюканки за това, което споделят с нас.  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Всяка тяхна "грешка" е потенциално наша "грешка" и мисля, че всички ние трябва да четем техните предупреждения, да влезнем в 3та приготвени и въоръжени, както каза nelsun и да внимаваме много до края на живота си...
Ох, лесно е сега в 2ра, ама от сега ме е ужасно страх за 3та и 4та. Знам, че и това не е много правилно - предварително да тръгвам с лоша нагласа и да изпитвам панически страх, но наистина толкова много започнах да се харесвам напоследък и хич не ми се иска да връщам килца... Ох, вечната борба с килограмите. А, ако знаете само колко много приятелки имам, които ядат като разпрани и са все едни клечкиииии... как да не им завиди човек?
успех на всички момичета в темата и ще помоля "старите" Дюканки да не се отказват да пишат, а да продължават да ни пишат къде да внимаваме и да ни хвърлят по някой съвет от време на време.

# 426
Шушкааа, Танте Hug новия калкулатор беше в предната тема в началото    http://www.regimedukan.com/fr/212-je-minscris.html                 не е нужна някаква особена регистрация, просто се попълва някакво потр. име и парола измислена, както и имейл

а това е превода към него    http://nikolexa.fileave.com/kalulator1.jpg     много благодаря на nikolexa  bouquet

Всичко ОК.,ама как да разчета написаното на резултата newsm78 newsm78 newsm78

# 427

Шушкааа, Танте Hug новия калкулатор беше в предната тема в началото    http://www.regimedukan.com/fr/212-je-minscris.html                 не е нужна някаква особена регистрация, просто се попълва някакво потр. име и парола измислена, както и имейл

а това е превода към него    http://nikolexa.fileave.com/kalulator1.jpg     много благодаря на nikolexa  bouquet

Всичко ОК.,ама как да разчета написаното на резултата newsm78 newsm78 newsm78
под текста има графика на свалянето на кг и дни за които това ще се случи по отделните фази

# 428
Благодаря, doh
загледах се повечко и горе-долу си разчетах схемата thumbsup
Повече от идеално,ако го и постигна newsm44 newsm44 newsm44

# 429
Здравейте, момичета! wavey
Не съм много по писането, но не мога да отмина разразилата се дискусия.
Интересното при мен е, че кг-те ми са по-стабилни в четвърта, отколкото бяха в трета фаза. След като приключих с трета фаза имах 2-3 кг.+ и се започна едно ходене от фаза/втора/ във фаза/трета/. От този омагьосан кръг ме изкара Мастърчето  bouquet  bouquet  bouquetс безценните си съвети.
Вече съм в мир със себе си и всичко е наред. Спазвам протеиновия си ден, ям си триците за закуска, съботите и неделите ми са свободни дни в които хапвам, каквото искам, вечерите са ми леки ПЗ и в ранен час.  В останалите дни се храня третофазно с повече плодове, мазнини и сирене.
С този начин на хранене кг-те  ми сякаш се стабилизираха и аз се чувствам прекрасно!
Неудържимия глад за сладко, който имах в трета изчезна.
Абе, ... това е .... http://www.foto.bg/showgallery.php?cat=7237&ppuser=4184
Лошото е, че не спортувам Embarassed, оправдавайки се с липса на време. Глупаво е, амаа пусти мързел... Confused

Кате, много съжалявам, че така се е получило при теб!  Hug Hug Hug

# 430
Добър вечер момичета,моля за съвет. Попаднах на следното нещо;Тофу-соев деликатес в саламура натурално.Състав;соя,лим.киселина,вода ,сол.Калоричност;116ккал.на 100гр.мазнини-4.8% протеини-14% въглехидрати-4.1%.та питам става ли за нашия режим или не.БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО.

# 431
  • Plovdiv->Toronto
Брей, колко много сте изписали, до обяд го четох  Laughing!
Истината е, че на ограничения и лишения не може много дълго да се изкара, дано всеки намери най-доброто решение за себе си Peace ...
Аз моите килограми ги качих за 10 години, по едно на година, като никога не съм пркалявала, все се ограничавам и все пак се подхлъзва човек - празници, мързеливи съботи, късни филми с нещо за хрупане ... Когато се опитвах да ги свалям с труги диети, добавки, тренировки, килцата не мърдаха или всичко ставаше по-бавно и мъчително. Тази втора фаза и на мен ми пасна някакси, харесва ми как работи. Не ми тежи, никак. Сладкото и въглихидратите не ми липсват, по-скоро ми липсва незабавния прилив на енергия някакси  Sad, знам че даже и да хапна няма да ми се пританцува скоро  Laughing. Затова ми е чудно как тренират хората във втора, аз не бих могла  Embarassed ...
Живот и здраве в трета фаза не мисля да връщам сладкото или бялото брашно. Картофите и царевицата малко ми липсват, но ще ги ограничавам доста. Надявам се да не ме е страх да се качвам на кантара както преди а да се качвам всеки ден и да взимам мерки навреме  Peace ...
Успех на всички нови и стари, ако нещо ви тежи едва ли ще го бъде, трябва да ви харесва  Hug ...
Николекса, мерси за идеята за млечния протеин, имам една кутия и не го пия защото вкуса му е малко  Sick, мирише ми на овца  Laughing, но с какао и ванилия може да заприлича на нещо.
В трета фаза ще стане това  Naughty!
sollarism, мисля че видях някъде из книгата или форумите че 50-тина грама на ден соеви продукти може. Аз ям тофу поне 2 пъти седмично, в омлет, в мисо супа, на грил с малко подправки, даже в тестото за хлебчето слагам от онова мекото тофу, с консистенция на кисело мляко. Някой се оплака че задържа от соя, наблюдавай се как ти действа.

Последна редакция: чт, 11 ное 2010, 21:49 от eli_c

# 432
  wavey

Е най-после ми се случи да пиша в нормално време  Simple Smile

За всички бургаски сладуранки  lovekiss Мисля ви, но пусто време все не стига  Sad Пропуснах сумати рожденни дни. Да сте здрави и все така усмихнати   bouquet

Нуш страхотно изглеждаш  Peace За спортуване бих ти препоръчала да си вземеш гирички, да си свалиш нещо от дом. тренировки с гирички (аз съм много доволна от проблемните зони на Джилиан) каквото си харесаш. Момичетата там в темата са много отзивчиви.
Ако успееш да отделяш по 1 час за себе си поне 3 пъти в седмицата ще останеш очрована  Peace Права си за четвърта и се радвам, че се чустваш добре и не е нужно да се въртиш в омагьосания кръг на диетите.Колкото повече успеем да се оддалечим от натрапчивите мисли за килограмите и диетите толкова по- лесно каточели се задържат пустите кила и апетитът си се нормализира.
Желая ти да нямаш нужда никога повече от диети.   пп.Чак ти завидях за красотата и спокойствието сред които си била   Blush   bouquet

# 433
tqna , днес си мислех за теб и ето те  Hug , чакам с натеъпение другото лято , да се видим отново  Hug Heart Eyes

Нуш , изглеждаш чудесно и гледам редовно ловиш най-полезната храна  Hug   bouquet

# 434

Гарденийка, Вани ник, кукуууу, виждам вииии! Grinning Hug Hug Hug Hug
И аз те видях  Hug  Кофти повод за среща, ама пък с воля и упоритост, всичко се постига.
Нещата не са само бели или черни. Нали помниш Мирка? Тя успя - значи е възможно.
И да пишеш тук, това е стимул и опора  Hug

Гушки , специални и за балконЯ , те си знаят кои  Hug Hug Hug

Знаят-незнаят, нареждам се аз за гушки тука  Hug  Аааа, шЪ ми сЪ делят на нагушкани и не  smile3534

Нуш, чела съм те отдавна, ама май за пръв път те виждам. Изглеждаш перфект!

Колкото повече успеем да се оддалечим от натрапчивите мисли за килограмите и диетите толкова по- лесно каточели се задържат пустите кила и апетитът си се нормализира.

Вярвам в това  Peace

Общи условия

Активация на акаунт