ДЕВЕТОКЛАСНИЦИ

• 29 557
  • 748
  •   1
Отговори
# 585
  • София и там където не се пуши
Аз се притесних, да не тръгне някой на училище.

# 586
  • София
В ПОНЕДЕЛНИК - никой не е на училище.

Това е важно уточнение. Днес синът ми чинно седна и учи по география, защото в понеделник щели да имат... Laughing
Това за раците, дето го споделяте по-горе, ме впечатли. Моето дете е рак. И наистина е домошар. Цяла ваканция не мръдна от къщи. Чак се ядосвам, а на него си му е добре.

Според мен добри резултати при възпитанието се постигнат при балансирането на двете- премерена строгост +разумна свобода.

Ох, прочутата златна среда...

# 587
Някой знае ли кога е Олимпиадата по англ. език.

http://www.btv.bg/news/bulgaria/obrazovanie/story/2069393934-V_G … ivat_v_petak.html това на моя син не му харесва. Ако има как ще си седи само в училище, без да се подготвя в къщи.

# 588
  • София
Здравейте момичета !
Болни бяхме !Ева беше с пневмония ...
За тези който ще ходят на Перник ви пращам програмата :
http://www.ipernik.info/content/koya-grupa-koga-shche-defilira-na-surva-2011
Приятно изкарване  , ако не се видим !

# 589

СУРВА 2011
30 януари (неделя)

di.va
Душко Добродушков
Dorothy с момък, с две майки и една девойка + още един момък
noshtna_ptica + 2 девойки
..................................................

Май сме това. Тръгване с влака около 11.30 от централна гара, пристигане 12.25. Ако някой се сети че може да дойде - знаеме си телефоните - да звънне.

# 590
  • София
От утре всички софиянци на училище. Министър Игнатов така каза. А някои много се надяваха да отърват още някой и друг ден  Laughing

# 591
От утре всички софиянци на училище. Министър Игнатов така каза. А някои много се надяваха да отърват още някой и друг ден  Laughing
Ааа, ние не сме от тях.
На девойката вече й липсва училището.
Успешен втори срок! Hug

# 592
  • Sofia
След неочакваното и нестандартно приключване на първият срок,и аз се включвам към пожеланията за Успешен втори срок Hug

# 593
  • София

На сайта на нашето училище пише, че  олимпиадата по английски на 28.01. се отменя. Май не е обявена нова дата. newsm78

# 594

На сайта на нашето училище пише, че  олимпиадата по английски на 28.01. се отменя. Май не е обявена нова дата. newsm78

Благодаря, ама мислех и определено Олимпиадата по англ, трябва да е НЕ  е делничен ден. И сигурно това е което го правят при вас, предварителна Олимпиада за тези които искат да отидат, но при другите училища пускат всички, които искат и отиват масово. Май това, което пише във вашия сайт, не е същото  newsm78 . Сигурно, щом са се сетили да правят това, ще е до 1 - 2 седмици   bouquet . Англ. Гимназия не знаете ли нещо повече.  newsm78

Последна редакция: вт, 01 фев 2011, 14:05 от Dorothy

# 595
  • Sofia
Английската нищичко не знае.  Embarassed

# 596
  • гр. София
Успешен II срок на младежите! Hug

Потърсих репортаж от Пернишката сбирка,но уви.Споделете много ви моля,как изкарахте! Laughing

# 597
Имате ли нещо против да пиша на модератор да премахне втората част на заглавието на темата и да остане само ДЕВЕТОКЛАСНИЦИ.
Или пък дайте идеи за заглавие, някое откачалско.
Така като гледам скоро няма да изпишем темата, а пък Коледа отдавна мина.
Освен разбира се, ако на някого му е коледно все още. Laughing

# 598

Потърсих репортаж от Пернишката сбирка,но уви.Споделете много ви моля,как изкарахте! Laughing

Снимките през нощта са качени във ФБ, но сигурно вече си ги видяла.

И от мен успешен втори срок. И по-бързо преминаване на пуберския период.

Последна редакция: вт, 01 фев 2011, 16:46 от Dorothy

# 599
Привет, мами!   bouquet
Тази тема дали е и за мен? Дъщеря ми е в 10кл. , но тъй като учи в езикова гимназия може да се каже, че е и в 9.

П.П. Сега вече очакваме Великден, така че темата може да се преименува пак с нещо празнично.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт