Само аз ли се почувствах обидена или...?

• 15 548
  • 341
  •   1
Отговори
# 330
Предвид неграмотния цитат, малко трудно разшифровах мъдрите ти слова, котколюбко такава.
Но най-накрая някой запита що ще дири умен човек у женски форум. Ха сега де?

Мдам. Тежко е да си малко и промит акъл. Аз може да съм всякакъв, но  поне не ме обиждат художествените измислици. Което е достатъчен показател колко имаш между ушетата, драга, щом скърбиш и се разпознаваш подобни думи.

# 331
Този сериал кой е ? Rolling Eyes

# 332
мдам, аз те попитах защо си мислиш, че глупавият ти ген непременно трябва да се разможи?
вземи си готово дете и не се засягай от глупави сапунени сериали

# 333
Предвид неграмотния цитат, малко трудно разшифровах мъдрите ти слова, котколюбко такава.
Но най-накрая някой запита що ще дири умен човек у женски форум. Ха сега де?

Мдам. Тежко е да си малко и промит акъл. Аз може да съм всякакъв, но  поне не ме обиждат художествените измислици. Което е достатъчен показател колко имаш между ушетата, драга, щом скърбиш и се разпознаваш подобни думи.
Харесваш ми Дейв, действаш ми ободряващо наистина. Хубавото у теб, че не притежаваш женска злоба.

# 334
Дейв е мъж.  А ти сигурна ли си  , че трябва да си размножаваш гените?
Не разбрах мен ли питаш? За гените ми? Защото, ако е така наистина прекаляваш.

Да, теб. И защо аз да прекалявам, а ти не? ти първа зададе този въпрос.
Въпроса го зададох преди седмица горе-долу и както виждаш имаше доста мнения по темата. Ти си намери друга тема в която да си избиваш нервите и комплексите, не тази ако обичаш.
Да, писах на Дейв действително, но нещо се прецака публикуването
Пита те за въпроса за размножаването ,ти такъв не си задавала ,просто си писала в средата на цитата
.пухи-пухи за Стъклен дом става въпрос.

# 335
  • в сърцето на един мъж...
Темата започва да излиза от добрия тон и да навлиза в онези писания дето се срещат по статии за родени деца от ин витро.

Мисля, че е крайно време темата да бъде заключена, защото от тук нататък само ще се превръща в бойно поле за изява на хора като Dave Lombardo, които си нямат никаква друга работа.
Dave Lombardo, котката не замества децата по никакъв начин, освен това не мисля, че ти си човека, който определяш, кой трябва и кой не трябва да се възпроизведе.
И изобщо, който няма какво да каже в темата, няма смисъл да се разписва и да ръси бисер след бисер.
Хайде да не отваряме работа на Тати и Мама да чистят след вас Peace

# 336

Не,не аз питах за този,който се вихри в момента. Laughing

# 337
Темата започва да излиза от добрия тон и да навлиза в онези писания дето се срещат по статии за родени деца от ин витро.

Мисля, че е крайно време темата да бъде заключена, защото от тук нататък само ще се превръща в бойно поле за изява на хора като Dave Lombardo, които си нямат никаква друга работа.

За мен си права ама виж ,че авторката хич не му се обижда на простотиите.Забавлява се ,злоба нямало.
Мен пък хич не ми е забавен хумора му.

# 338

Не,не аз питах за този,който се вихри в момента. Laughing

Ааа, той се вихри от как свят светува - Глупава съм и светът е виновен за това.

# 339
Подкрепям Geia и моля темата да бъде заключена. Всичко, което се каза в добрия тон вече е изчерпано. Още веднъж благодаря за споделените мнения.
Но няма смисъл да остава тема в която някой да си избива комплексите. Благодаря.

# 340
  • в сърцето на един мъж...
Микеле, информирах модератор, надявам се скоро да я заключат, тъй като вече няма смисъл от нея.
Късмет Hug

# 341
  • Sofia
Доста!

Общи условия

Активация на акаунт