Дюканки с фигури чудесни по празниците ний ще блеснем - 241

• 27 159
  • 734
  •   1
Отговори
# 15
  • GYM
  Записвам се пак при вас, зщотото много ми помагат вашите коментари и отчети. Потдържам смъкнатите с Дюкан десетина килограма вече втора година.
Напълно подкрепям Hug

# 16
  • Burgas
Мерси за новата тема Simple Smile  Hug Hug Hug  bouquet newsm51
Безценни сте дами , наистина.

Да се отчета , мн се борихме днес с кантарев за 58 , май май ще го победя. Кажете момичета луната е утре нали ?  newsm78

Че съм замислила страхотно меню за Никулден.
Супа от сьомга и печена скумрия мхмх   newsm68

Поздрави на всички и успех с минусчетата Simple Smile

# 17
Хайде да се цопна , не се изпуска първа страница  Hug

Да ни е честита новата темичка Hug Hug Hug
койй днес се разхождаше в молА Crazy
ИИИИИИ Шуши къъде ме видя Rolling Eyes,е защо не се обади  newsm78

# 18
Да се разпиша и аз в новата тема! Simple Smile

За вчерашната майонеза - хич не се и сетих да я мъча с пасатора. Гледах я, душих я и я изхвърлих  smile3555. Явно ще има и трети опит! Laughing

За втори път ми се случва да подскоча със сочен + точно след П ден. Thinking Що така? Заради количеството хапване ли ще да е? Първия път беше с цяло кило  Crazy, сега - с 600 гр. doh Че и за капак, после се "завръщам" цели 2-3 дни. Rage Ядосвам се, бе хора! newsm77

За Никулден пък ще сме на гости в нашите. Rolling Eyes Стискайте палци да не посягам към нережимностите, а да се задоволя с месце от шарана и с някоя пушена рибка. Че ми е и П ден. Да взема да  отразя няколко варени яйца преди да потегля ли?!?eat

# 19
Хоп-троп и аз тук  261uu

# 20
  • UK
  Нова тема, нов късмет!
Най-накрая си купих прословутата карта за спортния център и утре ще го атакувам. Намерих страхотна пушена скумрия, която не е солена или поне аз не усещам да е. Може би затова е с по-кратък срок на годност, ама аз не смятам да ми векува в хладилника Mr. Green
П.С. Много благодаря на всички за честитките от предишната тема.

# 21
  • Basel
Хоп и аз в новата тема,втора страничка -2 кг,а дано  fingerscrossed

# 22
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Аз пък утре съм на пъстърва.

# 23
Здравейте и от мен, най-после успях да се включа  Hug
Тия дни редувам 1/1, малко ми е странно с планирането на храната, ама май е по-лесно. Последния месец както вече писах май нищо не съм свалила, поне на кантара, така че от следващия понеделник мисля да влизам в трета, т.е. от 13ти. Искаше ми се да сваля още малко, ама явно няма да стане. Да не взема да издивея вече мисля да почна със захранването. Ще прочета сега как е трета, че досега хич не съм се интересувала, изглеждаше ми твърде сложна Crazy
Ще си напиша резултата за тия 4 месеца втора фаза (всъщност след 5 дни ударна):
Начало 1 август: тегло-77; гръдна-96, талия-75; ханш-110; бедро-66; коляно-47
       5 декември: тегло- 65.6; гръдна-87, талия-68; ханш-99; бедро-56; коляно-40.5.
Свалени 11 килограма и нещо, висока съм 171см. Продължавам с фитнеса и който ме види ми казва, че не помни да съм била толкова слаба. Аз си знам, че съм била, влизам си и в "най-слабите" панталони, но някои май още са ми тесни, значи съм била и още по-слаба, ама това последно 2006г. Като гледам обективно май-засега да си продължа с фитнеса и да вляза плавно в трета, може би с 2П дни, една гала, в началото само зехтин и плодове като добавка. Ще помисля тая седмица и другата ще се престраша.
Благодаря на всички за съветите и подкрепата, без форума абсурд да стигна дотук и да съм толкова информирана и стриктна, за рецептите думи нямам.
Толкова от мен засега. Лека вечер и хубава седмица Hug

# 24
  • София
Хоп и аз в новата тема,втора страничка -2 кг,а дано  fingerscrossed

A, дано и за мен така!!!  Mr. Green

За утре съм приготвила шаран, не съм яла от дете. Майка ми го готвеше на фурна с доматен сос и много го обичах. Утре ще се пробвам и аз, ма и в тумбачето му мисля да бутна нещо  Laughing

Хубава вечер, дами  Heart Eyes

Благодарности за Вещи и Бибина за новата тема   bouquet

# 25
  • Пловдив
Свидничка, честит Рожден ден и от мен! Щастие, късмет и любов!!!   newsm51

Аз шарана откакто съм дюканка го правя комбиниран. Пълня го с ориз - да има домочадието какво да яде. Отвън го затрупвам с лук, заливам с доматен сос - и във фурната. Всички са доволни.

# 26
Пивети, честита ни нова тема, Мерси за което на Вещи, с много минуси да ни зарадва!
Свидничка, честито ! Много успехи във всяко начинание!
Аз правя мекички на домочадието и ми текат лигите.... Mr. Green

# 27
  • Зеленият рай в сърцето на България
Нещо спецеално ли правите на лунните фази  newsm78 , че не загрявам?

# 28
  • София :(
         Добра ви вечер  Hug
     Lucie, жива ли си, душо  Hug Да те пиша ли и теб за среща като агитираш другите  Wink
     Диването, ела на среща и всичко ще ти се изясни  Wink Hug
     kivi, сама си спъваш отслабването, но... кой каквото си направи сам...
     alex8273, в кюпа си, пък аз обещавам да не си носим кантари на срещата, само добро настроение  Hug
     Мацката Спаска, досущ като десетче Корни си  hahaha и също толказ апетитна  Wink
     Elileni, ще кръшнеш, мила, колко му е  Wink
     Coolmummy, много неща се промениха от тогава, само ефекта от режима - не  Peace
     кали 08, от тез хапки... си окапах клавиатурата  Blush
     Вещи, де ги откри тез "убавици", направо ме нокаутираха  hahaha Иначе темичката е трепач, както винаги   bouquet Което ме подсеща...
              Отправям ти покана за коледната среща, защото среща без Вещи е като Дюкан без протеини  Hug
     rossykv, а като си на сцената, ще дойдеш ли на срещата?

Коледна дюки среща на 18.12 от 17 часа в Дивака на Гладстон
          Списъкът расте, така че ако искате да видите нови и да си припомните стари муцунки - записвайте се на лични при мен.
                                       И мераклия за дядо Коледа си имаме май вече...  Wink

Тъй като гледам си е време да раздавам козинките...

Хайде, лека, мека, палава, розова и режимна нощ и много минуси в новата тема и през новата седмица  Hug Hug Hug

# 29
  • Пловдив
По всяка вероятност няма да мога да дойда  Embarassed Ако има възможност ще намина натам, но не обещавам нищо. Пак казвам - по-вероятно е да не дойда, съжалявам Sad

Общи условия

Активация на акаунт