Учениците в провинцията с по-добро образование от софиянчетата

• 8 553
  • 233
  •   1
Отговори
# 30
"Софиянци" май ги заболя.  Wink

# 31
  • При хората, които обичам
Проблемът е повсеместен. Не става дума, че нивото в Сопот е в пъти по-добро от това в София. Става дума само, че е по-високо от общото ниско ниво.

# 32
Проблемът е повсеместен. Не става дума, че нивото в Сопот е в пъти по-добро от това в София. Става дума само, че е по-високо от общото ниско ниво.

И какво от това? Какво променя това в баланса на общата национална неграмотност?

Пипи, боли ме от смях, да.

# 33

И какво от това? Какво променя това в баланса на общата национална неграмотност?

Пипи, боли ме от смях, да.
Наистина смешно подскачате.  Joy
На мен ми е ясна ситуацията, но наистина сте ми смешни. Joy

# 34
О, Лени, прочети и първото изречение от поста ми.

# 35
  • Ямбол
хм, 90% от учителите ни в елитното софийско училище, все още говорят с провинциалния си акцент и с грешките от диалекта си по произход - това как ще го коментират от въпросния образователен портал?
Да разбираме ли, че предпочитате вашия си диалект с "пишеме, четеме, ходиме, ...."?

# 36
О, Лени, прочети и първото изречение от поста ми.

Ми точно:) Какъв е смисъла от това на фона на общата катастрофална картина.
Освен, че Пипи ще спи спокойна, че 'провинциалистчетата"  са по-образовани от 'софиянчетата'.  Laughing

# 37
Съгласна съм, че картината е катастрофална, но смисъл от говоренето има. Дори само една майка да се опита да накара детето си да чете повече, пак е от полза.

# 38
  • София
Дори не е "ходиме", а "ходи ме"! Първото, макар диалектно, съм по-склонна да го приема, обаче второто е извън всякакви правила!

# 39
Аз не говорих ,че София е голям град,а че самочувствието му е над нормалното..откъде накъде?Наистина  са смешни такива теми кой е по-по-най ooooh! Не не интересува дали София,Сопот или Добрич е "по-образован" град..искам само моето дете да порасне и да се образова,което зависи почти изцяло от семейната и среда.

# 40
Аз не говорих ,че София е голям град,а че самочувствието му е над нормалното..откъде накъде?Наистина  са смешни такива теми кой е по-по-най ooooh! Не не интересува дали София,Сопот или Добрич е "по-образован" град..искам само моето дете да порасне и да се образова,което зависи почти изцяло от семейната и среда.

Детето  ти наистина , може да е образовано и сред необразовани, но и такава перспектива никак не е добра. Човек има нужда и от "себеподобни" с които да общува.

# 41
Оооо перспективата е трагична ooooh!НО...съдя по мен,аз никога не съм общувала с неграмотни и противни за мен хора.Съмнявам се,че някой ще предпочете "някакъв темерут" пред добре образован индивид.Всеки  има право на избор с кого да движи и на кого да подражава.Положението в България няма да се оправи,но поне надеждата ни умира последна Laughing

# 42
Не вярвам на проучването, пълни глупости. 80% от контингента в университетите ми е доказателство. Справки можете да направите в Студ. град...

# 43
Нормално е софиянчетата да имат по-лошо образование при толкова селяндурщина,която ги заобикаля...

# 44
Когато не разбираш нещо, мисли за парите. В Делиормана учителската заплата е две средни за региона, в столицата навярно е 1/2 от средната за столицата. Столичният даскал трябва да дава доста частни уроци, за да догонва стандарта на съгражданите си.

Нормално е софиянчетата да имат по-лошо образование при толкова селяндурщина,която ги заобикаля...
Такива надути пуяци сте, та чак трагикомични. Столичното ви потекло ви създава лъжливо самочувствие, без покритие. Провинциалистчетата се качват на автобуса, идват при вас, конкурират се за работни места и ви късат гъзягите.

Общи условия

Активация на акаунт