С Дюкан ще смъкна излишните кила и на високи токчета ще се кача - 244

• 39 468
  • 731
  •   1
Отговори
# 225
Добра ви вечер  Hug
ейй писали, писали, писали, изпих два чая докато ви изчета  Joy

на минусчетата честито, на плюсчетата да не се притесняват, и това ще мине  smile3521

За извара Олимпус в Бургас питай някой, после четох, че я е намерил в МЕТРО. Да кажа че я има и в Кауфланд, където е екуизата, но на най-долния рафт, и в Карфур срещу щанда със сирената, пак някъде из долните рафтове. Цената й не я зная каква е. Аз последно открих една извара в стъклени бурканчета. Пише пастьоризирана, а марката е Abella. Много ми е вкусна.
Milagros давай смело със супичката. Като свариш месото го извади и остави бульона да изстине малко. Така ще можеш да махнеш мазнината от него. Фенерите със сигурност ще пуснат мазно, а пък вкусът ще си остане. Аз супата я "застойвам" веднага като я изключа с 2 цели яйца, които разбърквам направо вътре, в супата. Пчесичат се от температурата и става много вкусно. А за да я сгъстя слагам малко трици, най-много 1 с.л. chef

Ивелина Колева , добре дошла във втора  Laughing

мименсита, снощи само едно нископротеинно легло можеше да ме изкуши, обаче днес бях подготвила. Закуска вкъщи - супа и кафе, на обяд - риба пъстърва на скара, следобед триците с 1 кофичка мляко и вечеря вкъщи - супичка, яйца, извара, кола, чай Joy като пиша сега колко съм яла днес ако не съм +2 утре сутрин пък на  hahaha

Днес си подреждах химикалите на работа  Whistling Joy та си намерих отчетния лист от предната ми диета. писала съм само до към 20-ти ден на него, обаче забелязах, че съм сваляла със същия темп като сега. Пак съм започнала от същите кг и на 12ти ден съм била пак -3,6. Явно си свалям бавно, или пък правя една и съща грешка. Ще трябва да си създам ред на храненето вече и да зная кога какво ще ям.

(не)Обикновена, и аз на светло се тегля, обаче първо щорите пускам, че ако надникне някой може стрес да получи  hahaha

# 226
прави сте че няма мн месо но са много витаминозни

Аз пък държа да се осведомя от какво идват тези много витамини,след като няма много месо Simple Smile

Добър ви ден и от мен 55
сигурно сте ме забравили, че аз не пиша често (да не кажа изобщо),нооо аз не ви пропускам чета си ви редовно Hug Hug Hug
момичета режимна съм си аз,Дюканствам си, ама нещо зациклих в тази втора фаза и няма мърдане,та рекох да се посъветвам тука с по опитните-калкулатора каза 59 кила  Ше съм пИрИфектна,да ама аз вече повече от месец съм 62,или сваля до 61 и нещо и после я МЦ я нещо друго пак 62,500,ей такива разходки из кантара си правя,иначе сантиметрите намаляват, там нагоре не ми се е случвало (пу пу да чукам на дърво) чудя се да влизам ли в трета,да чакам ли още седмица две,дайте ми съвет моля  Praynig
На новите момичета добре дошли и успешно преборване на килограмите,със стрикност,режимна храна и много вода,най-вече достатъчно силна лична мотивация резултатите няма да закъснеят Peace
хубав ден и спокойна вечер  thumbsup

Аз не съм от най-опитните,но понеже гледам че никой не ти е отговорил реших да ти споделя моите разсъждения и моето мнение.
Ако все още сваляш сантиметри, може да поупоритстваш още месец да кажем.Задържане от 1 месец нищо не значи,аз имах 2 такива, първото още 3-я месец, сега съм 18 килограма по-лека от тогава. Обаче ако не сваляш нито тегло, нито мерки и си близо до калкулатора ,делят те някакви си мизерни 2-3 килограма, не стой повече от месец и половина-два във втора безрезултатно,защото работата започва да прилича много на привикване на тялото към режима и това може да компрометира успеха ти при задържането.Ако все пак решиш да стоиш във втора защото за теб числото на кантара е най-важно,промени нещо, изненадай тялото си с вкарване на някаква допълнителна физическа активност т.е допълнителен енергоразход . Като видим хубава и стройна жена на улицата си казваме "Гледай каква хубава и стройна жена" а не "Гледай каква хубава 50 килограмова жена". Видях те на последните снимки,изглеждаш прекрасно. Килограмите ти не са изписани на челото. Съсредоточи се на задържането и ако не си започнала да спортуваш ,непременно въведи нещо през трета фаза,за да не натрупаш "мас" в областта на талията и което е още по-гадно около органите.

Последна редакция: пт, 28 яну 2011, 22:57 от nikolexa

# 227
nikolexa Благодаря ти много за отговора ,не пропускам твой пост,и се радвам че точно ти ми отговори  Hug
скоро срещнах някъде че не било хубаво да се стои продължително време в втора,че затова се бях размислила тези дни аз колко време се моткам тук,иначе съм съгласна за това че на никой не му пише килограмите на челото,но все пак ми се искаше и аз да достигна калкулатора,така че ще видя още малко как ще се развият нещата и хайде в трета
лека вечер и много минуси на всички  Hug Hug Hug

# 228
  • Варна
прави сте че няма мн месо но са много витаминозни

Аз пък държа да се осведомя от какво идват тези много витамини,след като няма много месо Simple Smile

това е гръбнака и пилето-полезните вечества и витамините идват от гръбначния мозък, самите кости пуската страхотен бульон

# 229
Лека ,мека и отслабваща от мен !  love001 smile3524

# 230
  • NICE,FRANCE
Здравейте!Въпреки,че не съм от редовно списващите се будя и си лягам с вас момичета.Страхотни сте  bouquet.
Евиденс,да споделя и моя опит,от 20.12 съм в трета и си влязох на кг които исках-66,но без да съм полагала някакви усилия свалих още 3кг.Като се има в предвид,че вкарвам нови храни и гала-вечери newsm78 не мога да си обясня как стана това.Не че не съм доволна де bowuu
Така че както и Николекса ти е казала,ако толкова държиш да видиш тези цифри на кантарев изчакай,но дали ако смениш малко схемата няма да накара тялото ти да реагира Wink

# 231
Привет, момичета ! Hug

Evidence, в подкрепа на казаното от Николекса ( както винаги на място   bouquet), ще дам себе си за пример, относно спорта и движението. Както знаят всички, аз отдавна съм за трета , в която влизам вече след 3 дни. Упорствах за едни цифри на кантара, а тялото ми просто вече е привикнало към тази храна и не ще да дава повече от сланинките си, даже започна да си складира.
Та за изненадата със движението - аз имам изключително застоял начин на живот, само на бюро по цял ден, че и до късно вечер.
Преди 2 седмици бях на СПА уикенд - басейн, джакузи, сауна, масажи, парна баня, боулинг и мнооого ходене и обикаляне по баирите на Царевец и Търново. Въпреки, че си хапвах по заведенията порядъчно количество салата, рибка, месце, зеленчуци на скара, които като невидяла попивах със салфетка,защото няма как да няма мазнина по тях, при условие, че пекат здраво пържоли на скарата и въпреки, че 3 дни не бях ходила до 00, се върнах с голям минус. Просто тялото ми се изненада от движението и спорт и веднага реагира.
Всичко това в подкрепа за спорта и движението, независимо, че сте във втора и особено, ако тази фаза е дълга при вас, то вкарайте и спорт. А за трета и четвърта, направо е задължително за задържане на резултата и най-вече, за да се избегне "окръглянето".

Момичета, тази извара на Олимпус, не е ли с много мазнини, в сравнение с другата на Мероне и дядо Либен? newsm78 Щото аз един път съм вземала от нея - вкусна е доста, обаче по съдържание не ми хареса и не съм вземала повече от нея

Иланг-иланг, като си експерт в правенето на кремчета   chef, бързо давай рецептите тука, че и ние да се облажим  chef Laughing

За филетата - аз вземам на Соларис,някак си то ми се струва най-чисто ( поне на вкус),  а в последно време съм почитателка на пилешкото филе за деца на Сачи.

Последна редакция: сб, 29 яну 2011, 06:14 от alis_1

# 232
Добро утро , дюканки!
Наливам кафетоооо

Много полезни постигни , както винаги.

Аз от днес се разделаям с г-н Кантарев, развод , развод!
Само ми разваля настроенито сутрин. Свалих пет и край забрави да се помръдне...
И аз си купувам на Дядо Либен изварата и много ми харесва.
Хубав и минусов ден , от мен Hug

# 233
  • София
Как сте, девойки  Hug
Гледам плюсове, минуси, задържания...значи всичко е наред!!!  Mr. Green

ДюкАнки-софиянки, нали не сте забравили за срещата днес от 13.00ч. в "Дивака" на Гладстон!?!

(не)обикновена, да, само телешки са, аз затова така старателно съм ги описала  Simple Smile Голям фен съм на сухите колбаси и изследвам пазара най-старателно  Laughing
alis_1 , кажи кое е това вълшебно и чудодейно хотелче, че да идем и ние там, да се топнем в басейна и да поотслабнем  Grinning Според мен компанията ти е била решаващия фактор за огромния минус, признай си  Wink

# 234
  • София :(
         Добро утро  Hug
     Пак не си отспах, като вампир съм се оцъклила още от 7  ooooh! така че... давайте да нападаме кафето  Wink

Дано ме вкара във форма, че да отметна някоя задачка преди да хукна да дивея.
           Усмихнат, спорен и режимен ден  Hug Hug Hug

Последна редакция: сб, 29 яну 2011, 10:22 от mimensita

# 235
Оф момичета пак почна да ми се говори колко е нездравословен режима! Една приятелка вчера ми писа как нейна колежка си докарала анорексия и хормонални проблеми, а била правила всичко по книгата  Crazy Реших да не споря, защото е много мило момиче и просто отговорих, че всеки сам си знае какво прави, но това с анорексията направо ме уби!   ooooh! Съжалявам, че ви занимавам. Просто трябваше да изпусна малко пара... Blush

Иначе вчера си спретнах един кейк. За първи път пробвах и ми се получи много добре! 2 яйца, 4 лъжици овесени трици, 1 лъжица кисело мляко, малко бакпулвер, подсладител и около 250гр quark (Не знам как се казва на български. Предполагам че вие използвате извара вместо това. Ето снимка която намерих в гугъл http://www.bauerbanse.de/milchladen/bilder/magerquark_300.jpg ). Не очаквах да стане но си беше супер. Следващия път ще пробвам с 3 лъжици трици за да не си превишавам дозата. Рецептата не помня дали взех от Мис Марпъл или от някъде другаде защото изчетох доста неща...
.

# 236
Оф момичета пак почна да ми се говори колко е нездравословен режима! Една приятелка вчера ми писа как нейна колежка си докарала анорексия и хормонални проблеми, а била правила всичко по книгата  Crazy

Анорексията е психично заболяване! При нея се намалява драстично приемането на храна.Такаче,не виждам как режим,който пропагандира яденето като начин на отслабване,ще ти докара анорексия!
Относно хормоналните нарушения,можеш да си ги докараш,ако се откажеш напълно от мазната риба,която ни е източник на мазнинка.А нали знаете,че като няма мазнинка няма естроген! Това обаче е много добре за хора като мен,които са на хормонално лечение и се стремят да докарат естрогена си до нулеви стойности...Така че,всеки се приспособява към собственото си състояние! И ако се прави всичко по книга,няма как да си докараш проблеми! Но ако решиш да не се съобразиш например с изискването да се пие много вода-проблемите ти са в кърпа вързани!!!

# 237
Добро утро момичета, пак страхотни кафета и закуски наредени Роса, mimensita,   bouquet

Оф момичета пак почна да ми се говори колко е нездравословен режима! Една приятелка вчера ми писа как нейна колежка си докарала анорексия и хормонални проблеми, а била правила всичко по книгата  Crazy Реших да не споря, защото е много мило момиче и просто отговорих, че всеки сам си знае какво прави, но това с анорексията направо ме уби!   ooooh! Съжалявам, че ви занимавам. Просто трябваше да изпусна малко пара... Blush
Като прочета нещо подобно и ми иде да вия, чудя се как някой разумен и здравомислещ човек ще помисли за анорексия при режим в който се стремим да ядем 3-4 и повече пъти на ден, при това в задоволителни количества... Sunny_89, помисли и ще разбереш, че това няма здрава основа. Особено пък ако е правила всичко по книгата, няма как да стигне до анорексия.
Относно хормоналните проблеми риска е от неприемането на мазнини, и тъй като хормоните са мастноразтворими, това може да доведе до проблем, но ако се следват съветите на опитните дюканки, ще видиш че има варианти и решения и за това, като яденето на мазна риба на пример.
Съжалявам за острия тон   bouquet

Хубав и отслабващ ден!

Последна редакция: сб, 29 яну 2011, 11:20 от Екатерина :)

# 238
Момичета, тази извара на Олимпус, не е ли с много мазнини, в сравнение с другата на Мероне и дядо Либен? newsm78 Щото аз един път съм вземала от нея - вкусна е доста, обаче по съдържание не ми хареса и не съм вземала повече от нея
И на мен ми идва мазна, но не зная какво пише на опаковката. След малко тръгвам на пазар и ще ги огледам всичкие, но сигурно пак ще си взема от насипната в Кауфланд. Много ми върви с кола ...  Joy

Sunny_89 , това quark май е с по-мазна консистенция от изварата. Може би фина извара смесена с екуиза ще изглежда подобно. Това което ти слагаш обезмаслено ли е?  Confused:

Аз от днес се разделаям с г-н Кантарев, развод , развод!
Само ми разваля настроенито сутрин. Свалих пет и край забрави да се помръдне...
И аз така  #Crazy
Отивам за режимности.  Отслабващ ден.  bouquet

Пп. Софиянки, да се изфукате след срещата  Laughing

# 239
  • София
Аз пък ще изкажа различно мнение за режима и анорексията... Не смятам, че са изключващи се, напротив... И нашия режим е на първо място режим за отслабване, както всяка друга диета за отслабване. Анорексията си е психологически проблем, най-общо казано мания за отслабване, и всеки режим/диета с такава основна цел, си е инструмент за зараждането на този проблем. Това, че се яде много, не изключва наличието/зараждането на проблем... Един от изразите на анорексията е точно онова "криво огледало", за което нееднократно е ставало дума и тук - онази "мания", която придобива отслабващия човек, че все още не е достатъчно слаб, въпреки, че отслабва, и отслабва... Според мен може да ядеш и по 10 пъти на ден и да си болен от анорексия-ако си напр. 45 кила, но все още не се харесваш, искаш да свалиш още, и продължаваш да спазваш избран хранителен режим, с който отслабваш, дори и той да предполага многократно хранене... За мен анорексията е не физическото лишаване от храна, а психологическата мания да си още по-слаб, при все че вече си много под всякакви нормални и/или разумни стойности...  Peace
Та, с 2 думи: за мен всяка диета/режим за отслабване може да доведе до психологически разстройства.

Общи условия

Активация на акаунт