Февруари ето го дойде ,здраве и късмет на всички да ни донесе.

• 8 030
  • 156
  •   1
Отговори
# 90
Марго,честита годишнина-още дълги години да се обичате и да сте много щастливи!Весел празник! Hug

# 91
  • Варна
Марго, честита годишнина!   bouquet Много любов и усмивки ви желая!

# 92
 Марго, и от мен честита годишнина!

Днес звънях на Фив, не ми вдигна, но после ми пусна смс, че е ОК, в смисъл си е все така- лежи, роднините помагат и чака да минава времето. Днес влиза в 6я месец. Продължаваме да стискаме палци и да се молим да устиска колкото се може повече! Praynig Praynig Praynig

# 93
Днес влиза в 6я месец. Продължаваме да стискаме палци и да се молим да устиска колкото се може повече! Praynig Praynig Praynig
Praynig Praynig Praynig За Фивърчето, сега и трябва много търпение. В нейното състояние явно е много добре това, че няма контракции и болки и дано да няма. Все си мисля, че този път нещата са хванати на време и ще успее.

Марго още много години да сте заедно и да се обичате.

Зори много е пораснал Жорко, той сигурно вече има предпочитания за тортата и за гостите.
Ще чакаме после да ни покажеш снимки от празника.

Тези дни и аз ще кача няколко снимки от РД на моя разбойник.

# 94
  • Варна
Честита годишнина на Марго - здраве и много любов!   bouquet

Който чува Фив, предавайте й поздрави, а бебчо вярвам да си кротува на топличко до месец май!

# 95
Марго, честита годишнина и от мен!  bouquet И тъй като си в списъка на нагласените за старт, от сърце ти желая следващата годишнина да отбележите в увеличен състав!   

Все си мисля, че този път нещата са хванати на време и ще успее.
Аз имам същото усещане!

Нефче, чакаме снимки на Шошко! Peace

Зоренце, днес си мислех за теб! Имам си едно ангелче, което стои на една лавичка вкъщи и което ми напомня не само за теб, а и за подкрепата на момичетата тук тогава... помниш ли това ангелче?

# 96
Днес влиза в 6я месец.
newsm78 newsm78 newsm78 Фивърчето не трябва ли вече да влиза в 7-мия месец.

# 97
Днес влиза в 6я месец.
newsm78 newsm78 newsm78 Фивърчето не трябва ли вече да влиза в 7-мия месец.
  В шестия влиза. На 17-ти март влиза в последния триместър според калкулаторите.  Ще мине и този месец, че и другият, а бебчо ще си стои на топличко в мама! Praynig

# 98
  • София
Светле,спомням си го много добре ! Hug Heart EyesБях го нарочила аз да ти е ангел пазител и щастието да дойде със следващата бременност,та си свърши работата то -доволна съм от него. Laughing

# 99
  • Варна
Благодаря за пожеланията!  bouquet
Много се радвам, че новините при Фивка са добри и стискам палци и вярвам, че този път ще си гушка живо и здраво бебче.

# 100
та си свърши работата то -доволна съм от него. Laughing
Определено си я свърши! Чудесно при това! Heart Eyes Hug

Хайде в този мрачен ден да ви създам малко настроение! Отдавна се каня да се пробвам да направя папиемаше. И днес дойде моментът. Докато аз правех това:
http://svetlana1978.snimka.bg/hobby/moite-tvoreniya.447552.22450068
Дари също решил да твори... с брашно:
http://svetlana1978.snimka.bg/children/avatar.442892  Mr. Green

На мен се е метнало детето... определено!

Последна редакция: пт, 18 фев 2011, 15:14 от svetlana_78

# 101
  • Варна
Хаха, пусни на Дари този клип, да се учи. Simple Smile

Много е нежна пролетната ти феичка!

# 102
Боже, побиха ме тръпки от клипа .Девойката е феноменална  bouquet
Благодаря ти Lilibon  bouquet

Светли,сигурно е случайно ,но снимката с Дари и неговите творби се отвори ,а твоята не Mr. GreenЯвно Дари е по талантлив LaughingДа е живо и здраво момчето ,може и хлебар да стане,как маже в брашното Joy Joy

# 103
  • Талант на 2012,2013 г.
Девойката е уникална... Peace

А Дари е толкова сладък на снимката...   bouquet Нека да продължава с опитите. Знае ли човек един прекрасен ден какво може да сътвори това дете... Wink

# 104
Здравейте и от мен...незнам дали е удачно тук да пиша,но незнам какво да правя...имам си бебенце на почти 3 месеца,една от най-добрите мии приятелки роди на 16 срещу 17 февруари,момиченце,живо здраво всичко наред. На 18 август акушерката взима бебето да го къпе и сменя памперс,след като й връщат детето и дават мляко да нахрани детето(нямала е кърма) тогава моята приятелка забелязва,че детето й не е добре,отива да викне акушерката тя отказва с думите "Нищо му няма на детето и мойте бяха така като се родиха",тя звъни на мъжа си и майка си те идват пред родилно и ЧАС И ПОЛОВИНА звънят на звънеца....акушерката е отишла при моята приятелка и е казала"Кажи на онези долу да спрат да званят"  Shocked те влизат в родилно през болнитаца през отделението АГ,вдигат скандал,през това време идва неонатоложката която е дежурна в детско отделение,грабва детето и започва да вика на акушерката "защо чак сега ме извикахте"...през това време идва доктора който я е изродил,човека казва,че детето се е родило напълно здраво,без усложнения без нищо....идва и трети доктор,който съобщава,че бебенцето е починало и с обвинения към акушерката "вие уморихте детето".....леля й е  колежка със свекърва ми и тя ми звънна снощи,изпаднах в шок,зави ми се свят,не съм мигнала немога да спра да мисля и да плача...писах и смс че може да разчита на мен....но помогнете ми как мога да и помогна,какво мога да направя за да се почувства по-добре......направо сърцето ми се къса,а милата едвам дочакала 8 ч да не ме буди за да ми каже,че е родила,горкичката ми тя....детето е пратено в търново за аутопсия...направо се сринах,а за нея незнам,....и ме е страх да й се обадя...едва ли й е до мен...едва ли ще ми вдигне....как да й помогна незнам....а как чакахме да роди...и се смеехме,че ще си ходим на гости вече с бебетата.....жестоко....

Общи условия

Активация на акаунт