Х: Еда!
Еда:Не се доближавах до мен! Нищо не ми остана. Не само бебето ми, не любовта ми и миналото ми отне. Остави ме сама на огъня в догарящите въглени. Сам-сама. Ти беше моят герой, Харун! Но ти го уби. Уби героя ми. Срина мечтите ми
Х: Еда..
Е :Мълчи, не ми казвай нищо!
Х:Ако мислиш, че съм срутил света ти, обещавам ти ще създам нов свят отново. Стига само ти да ми дадеш шанс. Върви с мен по същия път. Върви с мен, за да видиш с очите си, че не съм ти изневерил. Ако не сме силни, няма да успеем да обезоръжим тези, които се опитват да ни разделят. Към щастието можем да вървим, само ако ти си до мен. Твоят герой не умря. И вчера бе до теб, и днес. И не се отказвай да видиш какво е готов да стори твоят герой за теб, за Ямур, за любовта си..
Е:И как ще го направиш? Като вкара в живота ни хората, които навредиха на любовта ни ли? Така ли ще спечелиш битката? Със земята се срина живота ми...Толкова ли е лесно да се съгради отначало? Майчините ми чувства, женската ми гордост ...толкова ли просто нещо е за теб?
Х: Когато думите не стигат да опиша какво значиш за мен, колко голяма е любовта ми към теб...как може да мислиш така?
E: Колко продължи връзката ви?
следва
/ще продължа по-късно/