седмичката сбъдваща мечтата за всеки вярващ в чудесата 20-27.11

• 9 855
  • 370
  •   1
Отговори
# 195
Добро утро и от снежна Канада Wink и благодаря за чайчето Wink отдавна не бях се наслаждавала на вкуса му Hug

...исках да кажа, че тази сухота в устата ми е от 2 седмици и повече  newsm78 май ще взема един тест за бременност и аз, че не ми е идвало от N дни - чак ме е срам да кажа  Embarassed
Ео, голяма си скица  Hug

Мишка, съжалявам за загубата на приятелката ти - за съжаление живота винаги ни поднася такива неприятни изненади Sad
Прегръщаме те силно Hug

# 196
Zdraveite na vsi4ki :stop:Ve4e 5 meseca bebepravim s maja mi,no vse o6te ne sam bremenna ,a tolkova iskame da si imame  baby_neutral,no vse edin den 6te stane nadqvam se pone :lol:Priqten den na vsi4ki ............. Stop

# 197
Добре дошла при нас Валенс! HugВажното е да имаш вяра!Не се предавйте.5 месеца не са много.Успех!

# 198
Valens,добре дошла и моля да пишеш на кирилица!Успех! Peace
ДуцАнкА мУцАрАнкА  и if,дано е нещо хубаво и сладко! Hug

# 199
...
ДуцАнкА мУцАрАнкА ,дано е нещо хубаво и сладко! Hug

Благодаря   bouquet пожелавам го на всички най- сърдечно ( и на себе си също Wink) Hug

# 200
Добър вечер на всички.Много се ядосах,че нещо ми е скапан нета  typeuu и пъсах,писах едно писмо и накрая чушки smile3515.
Сега да Ви пожелая на тези които не им се е развалило настроението радвай smile3521 те се,че живота е кратък.Живейте хора  newsm10не се тормозете с температури  Illи тестове EFP.Ще стане когато му е писано smile3523.Аз го разбрах това ама късно когато изразходих сумати му и нервички smile3511.Чао и се обичай те  bouquet.

# 201
МНого позитивни думи,Мишка.Явно всички са те послушали и са тръгнали "на живот" WinkЕй- съвсем замлъкнахте тук?!?!? Rolling Eyes

# 202
  • BABYLAND
Здравейте и от мен в този снежен ден  #Crazy
   Един бърз отчет от мен - цял ден тичах нагоре-надолу, след като се прибрах в нас на топличко и уютничко ми идваше да се лепна на радиатора и да не мръдна от там. Mr. Green Смятам скоро да си правя коледната украса в къщи и вече така са ме засърбяли ръчичките, че и идея си нямате.  Ще стане страФотно!!!  Naughty

# 203
  • Sofia
Стеф , от моя опит с направленията съм установила , че при всеки гинеколог е различно , зависи от договора им . При дългогодишната ми гинка ( която вече не посещавам ) направлението покриваше прегледа на магарето + коремно УЗ + цито + микробиологията  + вторичен преглед на магарето и на УЗ в рамките на един месец от първото посещение . На излизане от кабинета плащах 1.50 и не съм припарвала до лаборатория - тя си носеше пробите и ми съобщаваше резултатите .
При Барбова в Полимед покриваше магарето + вагинален УЗ .  На друго място само съм питала , не съм ходила ми отговориха че направлението покрива магарето + коремен УЗ , а вагиналния се плаща = 25лв  Shocked , както и цитото .

Ири  коремните преси помагали за спукването на фоликула . С две думи след ову никакви такива ( коремни преси де  Simple SmileNaughty .

Дидка намирисва на пухкаво сладичко твоята работа , а дано !!!
Иф и при теб дано въпреки "-" тестове !

# 204
Голдънче, ти тая вечер няма ли да готвиш и после да споделиш рецептата Mr. Green Heart Eyes
Моренка, много благодаря за написаното, явно ще трябва да попитам на място или поне личнат ами лекарка- те двете се познават. Единствено искам да не си платя за изследванията, майната му ( опс ) на прегледа...просто ако ида на частно ще се бръкна 50 лв- смятала съм го- за цито и микроб., отделно за това че гинката ( Mr. Green ) ще ми вземе секрета, а в лабораторията- че ще го изследват...абе скубят отвсякъде, ама к'во да се прави Rolling Eyes

# 205
  • Sofia
Хе , за нищо бе Стеф  Hug!
Дано успееш по - тънкинко да минеш и всичко да е наред при прегледа !

# 206
Здравейте милички, аз тази седмица замествам Хера на метлата, така са ме ядосали в работата, тормозят ме и не ми остава време за любимото ми форумче  Cry Но пък намерих време да отида на фризьор, че утре имам малък празник и трябва да съм хубава все пак  Wink . За  любопитните пускам веднага снимков материал - да кажете одобрявате ли   Joy
И едно малко питане към Леа - на миналата среща ми хвалеше едно лекарство за настинка  newsm78 да споделиш какво беше, че мъж е лепнал гадния грип и ми къса сърцето като го виждам колко е зле Sad .

Последна редакция: ср, 23 ное 2005, 22:40 от kakichka

# 207
Оооооооооооооо- хера никой не може да я замести LaughingНе се мерим с нея.А снимките не се отварят Rolling Eyes,така че мнение не можем да дадем

# 208
Аз те видях,какичка!Много,ама много ти отива новата прическа,много си хубава,като тинейджърка си,хайде слизай от метлата,че не може да се забавляваш с нея само ти.хихи.
Стефчо,успех при лекарката!

# 209
  • Варна
И аз те видях на снимката-определено много ти отива Laughing

Общи условия

Активация на акаунт