Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 29

• 46 344
  • 731
  •   1
Отговори
# 315
  Добър вечер, отговорът на въпроса дали Бихтер обича Бех-сцената на кея мисля,че беше достатъчно красноречива.Тя страда за него и ако любовта те прави слаб,такава е.
  Бех и аз се чудя защо пак си промени решението за бала на Нихал? Иначе и тя мина в  офанзива,да ги закара на училище ,да й бъде кавалер,съвсем открито го ревнува. Бехлюл трябва на три фронта да воюва  hahaha Откъде му щукна да си сменя колата,не знам,и той не си поплюва никак,качил се е на главата на Аднан.
  Аднан-нищо не разбрал,сляп за това,което става в къщата,унижи съвсем излишно Бешир.Освен заблуден,вече е и несправедлив.
   Елиф как не усеща какво става с връзката й не знам.Техните взаимоотношения са толкова кухи и и лишени от съдържание,че няма повече накъде.И без Бихтер тяхната връзка е безсмислена и няма бъдеще.Прави ми впечатление,че в целия сериал няма една истински съдържателна връзка,като изключа донякъде Нихат-Пейкер,но и тя е доста плоска.
  Бихтер и Аднан направо са като две различни Вселени,никакви допирни точки,защо тя продължава това мъчение не знам,може би за да е близо до Бех.
  Индикациите,че Бех има чувства,за мен-тя е първият човек на който звъни след инцидента,вторият момент ,когато тя реши да се разделят по телефона и той се одряма.

Последна редакция: чт, 17 фев 2011, 22:37 от charovnica

# 316
  • в очите на дъщеря си
 Добър вечер, за всички неразбрали дали Бихтер обича Бех-сцената на кея мисля,че беше достатъчно красноречива.Тя страда за него и ако любовта те прави слаб,такава е.
  Бех и аз се чудя защо пак си промени решението за бала на Нихал? Иначе и тя мина в  офанзива,да ги закара на училище ,да й бъде кавалер,съвсем открито го ревнува. Бехлюл трябва на три фронта да воюва  hahaha Откъде му щукна да си сменя колата,не знам,и той не си поплюва никак,качил се е на главата на Аднан.
  Аднан-нищо не разбрал,сляп за това,което става в къщата,унижи съвсем излишно Бешир.Освен заблуден,вече е и несправедлив.

ама ти отказване нямаш да ни убедиш , кой кого обича Naughty остави всеки да си знае неговата истина

# 317
    Добре,Тина86,защото по-рано ме попитаха по какво съдя,че Бихтер има чувства към Бехлюл, затова съм го написала Peace  Сподели и ти твоята истина.

# 318
  • Пловдив
Според мен,мястото на Мадмоазел е долу при прислугата,а не горе да се вре когато вечерят и да върти очите.
Мадмоазел са я приели ,като член от семейството, а не от прислугата. Тя е интелигентна, начетена, музикална, дипломатична и естествено  няма как да се впише сред прислугата. Освен това всеки път се мъчи да потуши скандалите , които възникват , с което пък пази Аднан от клюки и разправии. Лично аз много я харесвам / мое мнение/. Винаги съм се възхищавала на деликатните хора. Дори ,когато обстоновката се нажежи , отказва да седне на една маса със семейството , за да не дразни навлеците в къщата. Както виждате винаги е готова да помогне на всеки , без да прави от това капитал! Peace

newsm10
Всъщност само Бихтер и майка й, пришълците в къщата са против Мадмоазел точно заради това, че пази тайните на къщата и се ползва с уважение от Аднан.

# 319
  • в очите на дъщеря си
   Добре,Тина86,защото по-рано ме попитаха по какво съдя,че Бихтер има чувства към Бехлюл, затова съм го написала Peace

мила без лоши чувства само казвам ,че специално за теб знам на 100% какво мислиш за Б и Б, ти 1000 поне си го казала, но е важно да разбереш, че всеки вече си е изградил мнение и ще е трудно да го промениш

# 320
  • в очите на дъщеря си
   Добре,Тина86,защото по-рано ме попитаха по какво съдя,че Бихтер има чувства към Бехлюл, затова съм го написала Peace

мила без лоши чувства само казвам ,че специално за теб знам на 100% какво мислиш за Б и Б, ти 1000 поне си го казала, но е важно да разбереш, че всеки вече си е изградил мнение и ще е трудно да го промениш

смятам , че не е правилен израза  ЗА ВСИЧКИ НЕ РАЗБРАЛИ , всеки си разбира и вижда нещата по различен начин

# 321
Добър вечер  Flutter ... Бих искала да си споделя мнението за Мадмоазел  Simple Smile ... Според мен , това което казвате , че държи информацията само за себе си може и да е вярно , но според не е точно така . Защото тя дали се е запитвала какво ще направи , ако се окаже , че Бехлюл и Бихтер наистина се срещат ( и в последствие наистина се оказва , че е така ) . Тя едва ли  ще издържи да крие така информация само за себе си ( друг е въпросът , че Бешир ги хваща ) . А в този епизод се уверих още повече , че не я харесвам като персонаж . Търсила съм нещо , което да ми харесва в характера и , но не намирам . Тези дебнения на мен не ми харесват , а и дажи взела да пуфти . Вярно , тя наистина е влюбена в Аднан и може би иска да го предпази , но  прекалява , все пак е гувернантка и колкото и да я смятат за част от семейството те и плащат за работата , която върши. А Бешир ... ще страда наистина много , просълзих се в момента , когато говореше със Солейман ( тоест , когато  Солейман си спомняше ) . Това е от мен ... Лека нощ на всички  Flutter  Hug  Flutter

# 322
  Добре,приемам критиката,вземам си думите назад.

# 323
  • в очите на дъщеря си
 Добре,приемам критиката,вземам си думите назад.

аз приемам мнението ти   bouquet

дали съм съгласна е друго

# 324
  Знам,че не си.Ще ми е интересно да чуя твоята гледна точка.   bouquet
  Мадмоазел вече открито взе да се дразни на стойките на Бихтер.Спомни си думите на майката на децата и сцената с Дениз и децата беше много трогателна,тя ги обича и те нея.
   Хазал с това момче са много магнетична двойка.
   Лека нощ и от мен  Hug

# 325
  • в очите на дъщеря си
 Знам,че не си.Ще ми е интересно да чуя твоята гледна точка.   bouquet
  Мадмоазел вече открито взе да се дразни на стойките на Бихтер.Спомни си думите на майката на децата и сцената с Дениз и децата беше много трогателна,тя ги обича и те нея.
   Хазал с това момче са много магнетична двойка.
   Лека нощ и от мен  Hug

ооооооо, магнетична са и още как smile3508

# 326
Цитат-''А Бехлюл и Бихтер продължват да се борят с чувствата си , но битката е неравностойна - няма как да се противопоставят на нещо , което е по- силно и от двамата ! ''                                                                                                                   Госпожата-Много точно казано Peace

# 327
Впрочем нали Бихтер искаше да избяга с Бехлюл, а той можеше да издържа и двамата? Тогава защо им бяха 200 хил. долара?
Като за начало.

# 328
Еха, да им имам началото, и аз бих избягала. Laughing Laughing Laughing Пък те взеха, че се уплашиха. Wink  Като за начало и 50 000 щяха да го оправят. Laughing Laughing Laughing
Лека нощ от мен.

# 329
Аз изпуснах половината филм, заради един телефонен разговор #Cussing out, гледах до епизода в който Бешир влезе при Аднан.
Поздрав за теб http://vbox7.com/play:e2b3d89d

Общи условия

Активация на акаунт