AVON обсъждане на продукти за клиенти- 4

• 39 378
  • 651
  •   1
Отговори
# 480
  • USA, Steak State
Темата е за обсъждане на продукти на ЕЙВЪН! Моля да се придържате към заглавието на темата.  Peace

# 481
Здравейте искам да попитам  използвалили сте тази спирала http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://images.gittigidiyor.co … d=1t:429,r:10,s:0 Доволнили сте от нея SuperMagnify
Аз я имам, само че в розово, в смисъл визията и, не спиралата. Laughing Но четката е много мъничка и тъничка, а тези нещо не ги харесвам. Не съм много доволна, но не е и толкова зле. Препоръчвам ти Супершок.  Wink

# 482
  • на североизток от Рая
Аз пък си искам балксамите без отмиване, защо ги няма вече??? Преди имаше един с банан и кокос, страхотен беше- спряха го, после един от синята серия  Embarassed, и него не виждам отдавна. Аз ползвам само без отмиване, другите ми правят косата ужасно мека, лигава и необемна.
Аз ли не ги откривам, няма ли ги вече  newsm78

И аз съм като теб, raja_nikol !

Аз също така много съжалявам, че спряха балсама с боровинка на Планет Спа/в червената опаковка/. Слагах го на косата си и НЕ го отмивах, макар че трябваше. Жалко, че вече го няма и в нетните. И най-жалко е, че не се запасих, още като го спряха от каталог.
 Хубавите продукти защо така бързо ги махат от каталога? И клиентките ми ме питат за този балсам.

# 483
Здравейте искам да попитам  използвалили сте тази спирала Доволнили сте от нея?
Лично аз изобщо не я харесах и я подарих на приятелка. Явно аз съм по-капризна, когато става въпрос за спирали. До момента има само 3 спирали, които съм одобрила и тази, която е от Ейвън е СуперФул. Но това е мое мнение - все пак си е въпрос до мигли. Например СуперШок, която толкова момичета харесват, на мен не ми стои добре. При мен явно четката не трябва да е много гъста, а СуперМанифай е с доста по-гъста четчица от СуперШок.

# 484
Понеже отсъствх се върнах да прочета темата назад.

Хареса ми дебата. Не ми хареса тона на тази госпожа/госпожица. Откривам че като прегледам профила на подобни "старлетки " винаги се набива на очи , че са прясно регистрирани и умират да отвярт нови теми където да люспят и крещят , обиждат и въобще не спазват никакви норми на комуникация, сякаш избиват комплекси .

Аз обаче проверих това което ползва дъщеря ми от колор тренд защото на нея поръчваме именно таква козметика - спирали, червила, гланцове, виж само до сенките още не сме стигнали. Никъде не изчетох да са произведени в Китай. Но дори и да е произведено там - едно е в Китай за ейвън а друго е да са червилата дето се продават на понеделничния пазар за 50 ст.

За алергиите , подкрепям поста на Нели МАрче, ако си с алергична кожа и го знаеш едва ли ще се спуснеш да си купуваш Колор тренд козметика .Ако обаче кожата ти не е проявявала алергии ,  нормално е да се окаже че може да се алергчина към нов продукт ,  и за това си има начин на решение - продукта се връща. Не виждам защо е цялата тази пяна ....

# 485
Наскоро ми пристигна очната линия и не съм много доволна, сякаш очаквах по-наситено черно, а тя е бледа..
Незнам как да пусна снимка, но искам да попитам какви са ви отзивите за четворката сенки за очи (31 стр. от новия каталог) ?? Хубави ли са, наситени ли са, падат ли лесно..  Confused

# 486
  • София
Имам едни такива,при мен са страшно бледи цветовете,иначе издържат.

# 487
  • In The Middle Of Nowhere
Аз съм доволна и мисля, че са им сполучлив продукт на Ейвън.

# 488
  • В къЩи.
Има ли вече качен някъде каталог 7 на Бг. Благодря предварително.  Hug

Редактирам. Намерих каталога,ивинявам се за недоглеждането  Embarassed

# 489
Някой използвал ли е тази спирала http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTos_0mCh-Ls_ly-7CIYZc0F … xFcSO992A&t=1 Аз имам на SuperSHOK

# 490
Наскоро ми пристигна очната линия и не съм много доволна, сякаш очаквах по-наситено черно, а тя е бледа..
Незнам как да пусна снимка, но искам да попитам какви са ви отзивите за четворката сенки за очи (31 стр. от новия каталог) ?? Хубави ли са, наситени ли са, падат ли лесно..  Confused

Ако желаеш да постигнеш добра очна линия ( дори и без да е от стандартните течни с четчица ) предпоръчвам с две ръце гелообразния молив който в миникаталог за К7 и К8 е на 5.90. Не съм чула досега недоволни от този молив , предпоръчвам го на всеки, освен това немалко предимство е и разнообразието на цветове и наличието на  по -светли нюанси за хора с по светла кожа.

Четворките сенки за очи също са много сполучлив продукт, зависи коя четворка ти харесва, в цветово отношение - има такива  в които част от цветовете са матови а част блестящи - ранообразието е голямо- би задоволило всеки вкус. сподели кои цветове те интресуват може да потърсим снимка .

# 491
Благодаря за отговорите ! Simple Smile

_re_ge, ами не съм гледала тези мини каталози, ама вече си поръчах тази очна линия (тя е на същата страница даже, чак сега видях) и ще ползвам засега нея. Ама поне в бъдеще ще знам какво да търся, мерси Simple Smile ще кажа на приятелката ми да ми донесе да разгледам.
От сенките си поръчах тези с розово и бежово Pink SandsHug

# 492
Понеже отсъствх се върнах да прочета темата назад.

Хареса ми дебата. Не ми хареса тона на тази госпожа/госпожица. Откривам че като прегледам профила на подобни "старлетки " винаги се набива на очи , че са прясно регистрирани и умират да отвярт нови теми където да люспят и крещят , обиждат и въобще не спазват никакви норми на комуникация, сякаш избиват комплекси .

Аз обаче проверих това което ползва дъщеря ми от колор тренд защото на нея поръчваме именно таква козметика - спирали, червила, гланцове, виж само до сенките още не сме стигнали. Никъде не изчетох да са произведени в Китай. Но дори и да е произведено там - едно е в Китай за ейвън а друго е да са червилата дето се продават на понеделничния пазар за 50 ст.

За алергиите , подкрепям поста на Нели МАрче, ако си с алергична кожа и го знаеш едва ли ще се спуснеш да си купуваш Колор тренд козметика .Ако обаче кожата ти не е проявявала алергии ,  нормално е да се окаже че може да се алергчина към нов продукт ,  и за това си има начин на решение - продукта се връща. Не виждам защо е цялата тази пяна ....

Да и как ще го върна ?Това отзад дето пише че 100% ще върнем продукта питах 3 консултантки и те казчат че това е само ако е счупен продукта  Flutter

# 493
Аз съм много доволна от черните моливи за очи /поръчвала съм си няколко различни/ - меки са, покриват хубаво, сравнително дълготрайни са, но много искам да си купя молив, който да не се размазва или поне не толкова бързо... Thinking

# 494
От скоро, по идея от тук де, слагам молива върху лек слой светлосиви сенки. Супер става, до вечерта си стои като току-що поставен, ползвам молива с апликатор който  е, не помня от коя серия беше

Общи условия

Активация на акаунт