ЗОНАТА и ние (здравословното хранене) - 4 тема

• 86 471
  • 727
  •   1
Отговори
# 570
  • София
2 филийки бонус с пуешка шунка и домат, на сандвич, май е добре за зоната, нали/?

# 571
  • Монреал
Привет, присъединявам се към вас! Simple Smile

# 572
  • София
dima  Hug
И аз съм нова тук, от 23.08 започнах  Peace режимът страшно ми допада и съм много ентусиазирана (дано е за по-дълго  Flutter) . Ще си премеря резултата другата седмица  Simple Smile
Единствено малко съм разочарована, че в темичката почти никой не пише напоследък  Sad Следя и други режими и в някои от тях по 3-4 страници на ден се изписват : струва ми се доста мотивиращо за диетуващите   bouquet

# 573
  • София
То да пишем, ама какво, аз сякаш се опитвам да вляза в зоната, но май по скоро съм около нея.
Вчера хапнах 2 кисели млека през деня, вечерта рибка, доматки и малко сиренце.

Днес още не съм яла  Tired

# 574
  • Chicago/Varna
ааа,момичета,не се предавайте тека лесно,зора е първите седмици,после вече това си става начин на живот:) Аз от май месец съм си в зоната,и вече дори не гледам листите с грамажите,всичко ми е толкова лесно,и си стоя упорито в зоната Simple SmileЯм на всеки 4-5 часа,ходя си навсякъде с маджичките Simple Smile И най най важното е,че се чувствам превъзходно,вече нямам кила за сваляне,по скоро качвам мускулна маса,и сега се радвам на всеки качен грам Simple Smile Здравето е най важното,и не мога да спра да благодаря на Др. Бари Сиърс,че е написал тия книги Hug

# 575
Аз в началото стартирах много добре, първия месец свалих 6 килограма. После дойде отпуската и се отпуснах, по-често бях извън зоната, отколкото в зоната. Не съм качила, но и не съм свалила нищо втория месец. Сега имам 2 кг надоло, но пак по 1 или 2 дни седмично съм извън зоната. Започнах да ходя и каланетика, за сега резултата е мускулна треска - ще видим занапред  Simple Smile  Сега съм се заинатила да вляза пак в зоната, без залитания. Ефект има и то голям от този режим.

# 576
Здравейте, момичета с голям интерес прочетох до тук всичките теми, които сте обсъждали и определено и аз се ентусиазирах благодарение на вас.  Simple Smile Simple Smile Реших да започна този режим на хранене, но все още изчаквам книгата, защото искам все пак и нея да прочета, за да ми се изяснят някои неща относно този режим. Надявам се за напред да контактувам с вас и да ми помагате от време на време докато свикна, ще имам голяма нужда от вас.   Simple Smile

# 577
  • София
Здравейте,
Имам малко затруднения в намиранито на достоверен източник за съдържанието на П В М в някои храни. Според вас дали е добре да вема за чиста монета написаното върху опаковката на самия продукт? В нета е пълно с какви ли не таблици, но там всеки може да си пише каквото иска, без риск от санкции... а ако отбелязаното на опаковката е невярно все пак е по-рисковано, знам ли  Rolling Eyes

# 578
  • Бу-у-урга-а-ас
Влизам в зоната, но от другата седмица. До тогава ще ви чета и ще се информирам. Всичко ми изглежда много добре, много лесно и определено здравословно.

# 579
  • Universe
Днес правя бял ден

(ЛУННА ДИЕТА - 12.09.2011, 12:27 ч, понеделник, фазата е ПЪЛНОЛУНИЕ )

# 580
  • София
Аз от миналата седмица ям по 1-2 кисели млека през деня. Вечер гледам да е зоново хранене.
Тази седница пак ще съм така и края на седницата ще напиша резултати, ако има такива  Wink
Но днес ще разредя млякото с водичка и ще лунувам  Laughing

# 581
  • София
Момичета, как мина белия пълнолунен ден?  Hug
И аз изкарах на КМ, но домашно  Flutter Изчистих си малкия + от МЦ и съм супер доволна  Heart Eyes

# 582
Добро утро Simple Smile
Преди време попитах нещо ,но никой не ми отговори.Затова пак ще попитам-овесени трици с прясно мляко 1,5%  подходящи ли са за закуска ? newsm78
Много ми се ще  темичката да е по-активна...страшно мотивиращо е  Simple Smile

# 583
Здравейте,
Имам малко затруднения в намиранито на достоверен източник за съдържанието на П В М в някои храни. Според вас дали е добре да вема за чиста монета написаното върху опаковката на самия продукт? В нета е пълно с какви ли не таблици, но там всеки може да си пише каквото иска, без риск от санкции... а ако отбелязаното на опаковката е невярно все пак е по-рисковано, знам ли  Rolling Eyes

Аз се доверявам на написаното върху опаковките. Все пак, за дадения продукт, най-близо до истината е написаното на опаковката. Всичко изписано в интернет е за някакъв определен продукт, но то не отговаря за всички други от този вид на пазара. Поне това е моето мнение.

Добро утро Simple Smile
Преди време попитах нещо ,но никой не ми отговори.Затова пак ще попитам-овесени трици с прясно мляко 1,5%  подходящи ли са за закуска ? newsm78
Много ми се ще  темичката да е по-активна...страшно мотивиращо е  Simple Smile

Не е според зоната. Стават много въглехидрати. Прясното мляко съдържа и въглехидрати и мазнини и белтъчини. Триците са въглехидрати. Ако закуската ти е 2 блока, може да изядеш 1 парче сирене или някакъв друг вид протеин - 1 блок и 1 блок мляко + 1 блок трици.

Надявам се да съм помогнала. Иначе и на мен ми се иска да се пише повече в темата Simple Smile

# 584
  • София
На мен овесените трици най-много ми допадат с кисело мляко  Peace За Зоната им добавям малко извара, а като сложа и 1 лъжица канела става направо деликатес  Heart Eyes  Hug

Общи условия

Активация на акаунт