Отговори
# 585
  • Някъде на път....
ivonska много неприятно това с почистването. А, компенсираха ли те за това, че не се появиха предния път?
...

Ти пък!  Crossing Arms Те се чудеха как да ми вземат още пари... Явно пазарлъка им е позволен. Бе, гнус ви казвам, няма да повторя!
Офффф!
Аз затова понякога си викам да ми помага с почистването една жена. Една мама от форума е, препоръча ми я друга съфорумка - много съм доволна. Много се старае момичето, поне засега де.  Peace
Викам я когато имам възможност - дано и занапред да имам!

# 586
Момичета, така ли никой от Варна не си е купил ваучер от Колектива за антицелулитни процедури в Nelly's Beauty Center, които бяха 4 за 20 лв.? Много ми се искаше да чуя някакви отзиви newsm78

Аз имам, ама още не съм го ползвала. Peace

Снощи ходих за пръв път. Първоначално леко ме смути фактът, че масажите се правят от масажист, защото досега не бях ходила при мъж. Доволна съм от масажа, беше смесен (мануален + вендузи) и не болеше. Ходила съм на антицелулитен масаж, на който едвам стоях от болка, но този масажист ми каза, че това било абсолютно погрешно схащане. Не знам колко е вярно това но и аз също винаги съм си мислела, че колкото повече те мачкат и те боли, масажът е по-ефективен, а този беше дори приятен. То от 4 масажа кой знае какъв ефект няма да има, но можело да се вземат след това пакет от 10 масажа за 100лв, което си е доста добра цена. Покрай тези ваучери обаче имат голям проблем с часовете за записване и става трудно да се уредиш с удобен час, понеже са заети със седмици напред. Очаквам и другите, които сте си взели ваучери за там да споделите впечатление.  Wink

Това звучи много добре. Не ме притеснява, че е мъж, важното е добре да масажира. Peace щом е толкова трудно запазването на час, още утре ще се пробвам, дано намерим подходящо време. Колко време продължи масажа?

Цялата работа беше 1час. В офертата пише, че масажът е 40мин и като сложиш събличане и обличане...значи реално колкото пише, толкова излиза.
Инъче, за да си запазя час звънях на посочените телефони и не съм имала проблеми, вдигаха ми веднага. Ето ги и телефоните: 052 609 799; 0898 77 83 89

# 587
  • София-в сърцата на моите деца
За да ви чета..

# 588
Някой има ли впечатления за фотоепилацията във Виа Медика?

# 589
Някой ползвал ли е услугите на химическо чистене - Ателие 33. Чудя се дали да не си използвам задружните пари при тях?  Grinning

# 590
Аз да дам още един отчет:) Вчера бях на подстригване и някаква терапия за коса в Бона Деа. Ми какво да ви кажа. Имам още един ваучер, но не съм сигурна дали ще го ползвам. Първото, което беше доста странно, че две клиентки бяхме записани за един и същи час, а пък и двете се появихме малко по-рано и като започна едно бързане  #Crazy. Ту при едната, ту при другата. Като си тръгнах приятелят ми (който беше с мен) ми каза, че ни е разресвала маската дето ни сложи с една и съща четка и двете, което леко ме отврати  cry. После ме подстрига със скоростта на светлината. Сложиха ме под някаква каска да ми се загрее главата. След това едно момченце ми изми косата и ми сложи някаква ампула, но не цялата, защото ми била много newsm78 и накрая ме изсуши. А и още нещо. Гребена, с който подстригва само го измива с водичка и продължава на следващата глава. А и отдавна не ми се беше случвало да ме подстригват без да ми мият косата преди това, само ме мокреше с един пулверизатор. Аз няма да се върна там. Това е в заключение  Naughty

# 591
  • Варна
Ето ги и телефоните: 052 609 799; 0898 77 83 89

Мерси, сега стана от първия път, явно сутринта са били заети, защото на същите телефони звънях. Запазих си час за неделя, после ще дам отзиви.

# 592
Ето ги и телефоните: 052 609 799; 0898 77 83 89

Мерси, сега стана от първия път, явно сутринта са били заети, защото на същите телефони звънях. Запазих си час за неделя, после ще дам отзиви.

Аз вчера звънях, за да отменя един час за четвъртък, защото няма да мога да отида. Ако знаех по-рано, щях да ти го предложа да отидеш на мое място. Както и да е, все пак неделя не е толкова далече. Твоят час в неделя за колко часа е? Аз имам още един запазен за събота в 17ч, но май и него ще трябва да променям, че съвсем забравих, че е работен ден.

# 593
  • София
  Момичета,denymeny , ivonska,  много гадно отношение и услуги, така обаче тези фирми си направиха/ на ваш гръб  Sad / супер антиреклама, многооооооо лошо за тях  ooooh!
 Аз пък съм очарована от Чинков студио, оферта на Грабо, много хубаво, чисто студио, стахотен млад персонал, много специално отношение към клиентите и не на последно място дадоха ми карта за намаление за следващо посещение  Peace Ето чрез тези сайтове и сделките им аз открих козметичното си студио/ ''Бенико''/ и фризьорския си салон   bouquet

# 594
  • Варна
Аз вчера звънях, за да отменя един час за четвъртък, защото няма да мога да отида. Ако знаех по-рано, щях да ти го предложа да отидеш на мое място. Както и да е, все пак неделя не е толкова далече. Твоят час в неделя за колко часа е? Аз имам още един запазен за събота в 17ч, но май и него ще трябва да променям, че съвсем забравих, че е работен ден.

Аз исках да е най-рано в събота късния следобед, защото няма да съм в града до петък, а съботата е работен ден, както и ти си написала, нямаше късни часове обаче.  Моят час е за 17 ч. в неделя. Peace
Момичето беше много любезно по телефона, каза, че на място, че направим резервация за следващите часове (не съм казвала, че съм с ваучер, но явно се е досетила). Simple Smile

# 595
Току-що се сдобих с ваучера за химическо чистене на Задружно. Със задружните 10лв. офертата ми се стори много добра Simple Smile.

# 596
 limonka83,  ilchoni, благодаря за инфото! ще се обаждам в студиото да си запазвам час ...Ако нещо се сетя- ще  пиша на лични. Peace

По повод фирмите за почистване - закупила съм предложението на "Чисто" от vipoferta. Дано са коректни.... Praynig

# 597
Преди малко си тръгнаха образите от Fresh-Clean. Сега допочиствам. Общо взето, колкото работа свършиха, толкова и ми отвориха... За банята и тоалетната си струва да съм по-подробна - след като извадиха всичко навън, демонстративно, не измиха нищо, нищичко. Тук-там стъклото на душ кабината.
Айде, аз продължавам, тази пауза беше за почивка  Sad

# 598
  • Някъде на път....
Преди малко си тръгнаха образите от Fresh-Clean. Сега допочиствам. Общо взето, колкото работа свършиха, толкова и ми отвориха... За банята и тоалетната си струва да съм по-подробна - след като извадиха всичко навън, демонстративно, не измиха нищо, нищичко. Тук-там стъклото на душ кабината.
Айде, аз продължавам, тази пауза беше за почивка  Sad
Направо искрено ви съчувствам - на теб и на ivonska.  Hug

Дано това ти е последният кофти ваучер!  Peace

# 599
  • София
Айде, аз продължавам, тази пауза беше за почивка  Sad

Знам за какво говориш...  Mr. Green Вчера доста калории изгорих! (по принцип не чистя, но с тея се набълбуках поради отпуск на помощницата ми...  Tired) Айде, като изчистиш мръсните пръстови отпечатъци по слушалката на дУша (на които би се зарадвал единствено Хорейшо!!! Mr. Green), ела пак да разкажеш!  Hug

Направо нямате идея колко ваучера съм придобила!!!  Crazy Crazy Crazy Ще отчитам един по един след употреба!  bowuu

Последна редакция: вт, 15 мар 2011, 18:59 от ivonska

Общи условия

Активация на акаунт