Клюки (оптимистично-пролетни) 21

• 26 641
  • 731
  •   1
Отговори
# 720
  • На черешата
И от мен весел празник на малки, големи и още по-големите деца...И аз се пиша в това число - нали и ние сме непорЕстнали деца както казваше Пипи  bouquet  bouquet  bouquet

На мен мама ми се обади да ми честити празника.  Mr. Green
 Пък аз се жалвах в прокуратурата от БНД, то било кеф бе. Заявиха ми, че и с един ден да ми забави издръжката ми дължал лихви и спокойно мога да се жалвам и няма да остане незабелязано. Peace

# 721
И на мен Фреди ми е любим , the most favorite !!! Heart Eyes
...
Иначе аз слушам Star FM .  Peace
Хепи мама, най-паметният концерт, на който съм ходила, е този на Queen! Ужасно тъжно е, че беше без Фреди, но прекарах 2 часа на метър от Браян Мей и изживяването пак беше невероятно!

Иначе и аз слушам Стар ЕфЕм, въртя ги само него и 1 Рок - в зависимост по кое на каква вълна са. Стане ли твърде лирично, цъкам на другото. Wink
Да не кажете после, че само Морги имала съвпадения с Хепи мама.  Mr. Green

Не съм, бързо оздравяване!   Praynig  Hug   Hug   Hug

# 722
  • София
Аааа, гледам за великия Фреди, че се говори! Винаги, винаги като се вкисна зловещо започвам да си пея - Show must go on!....И особено онази част, в която се казва, че дори сърцето ти да е разбито, аа грима - поразмазан...трябва да се усмихваш, защото шоуто трябва да продължи!!!! Wink
Това си ми остана мечта - концерт на Куин...навремето имаше един техен филм-концерт..не знам колко пъти го бях гледала...Велико!!!!
Да, размечтах се, ама засега лека нощ със:
http://www.youtube.com/watch?v=5L8-FTvSVxs

Не, не искам да живея вечно.... Grinning

# 723
Добро утро, да ви кажа аз за какво се ядосвам от снощи. БНД беше обещал на детето да му купи колело ако завърши с отличен. То милото снощи се свило и вика -Мамо, тате нали каза че ще ми купи колело ако съм отличник?! Звънни му да му кажеш.
И аз му звъннах и
-Ще се обадя тези дни да говориме.
Казвам-Какво да говориме, кога ще се обадиш
-Ми аз вече не работя, станаха едни неща...Ще ти кажа като се видиме
Та ще стане нашата като във филма"Тате каза че ще ми купи колело, ама друг път"
Той като работеше все беше без пари, но издръжката я плащаше редовно, а сега...не ми се мисли
А каза на детето да не обяснявам, щял да измисли нещо. И сега чакаме събота тате да ни купи колело  Sad

А не искам децата да го мислят за лъжец и неудачник, идва ми аз да купя колелото и да кажа че е от тате  ooooh!

# 724
Добро утро на всички.Ставайте поспаланки и се почерпете за здравето на моето момченце.Днес става на 7

# 725
Таня, живо и здраво да ти е детенцето. На паметна дата си го родила  nbirthday newsm59  party023

# 726
А каза на детето да не обяснявам, щял да измисли нещо. И сега чакаме събота тате да ни купи колело  Sad

А не искам децата да го мислят за лъжец и неудачник, идва ми аз да купя колелото и да кажа че е от тате  ooooh!

УиУи ,

Много мъчно ми стана за детенцето ти . Hug
Не мисля , обаче , че е добра идея да купиш колело и да кажеш , че е от баща му .
Зарадвай детето , но нека знае , че е от теб .  Peace

Все ние да им пазим реномето на БНД , а те да нехаят за неизпълнените си обещания ...

И нашият прави така .
Не за подаръци , той е стиснат и нищо извън издръжката не дава .  Twisted Evil
Казва понякога , че ще вземе детето , после не идва .
Тя се разочарова , а като му кажа , ми отговаря "Казах , ако имам възможност "
Да , но тя вече го е приела като обещание и очаква да го изпълни .

Аз , ако не съм сигурна в нещо , изобщо не го обявявам като намерение.  Peace

m_tania ,    bouquet

Честит Рожден Ден !!!  newsm59 newsm38  bigdance2

Да ти е живо и здраво детенцето !   bouquet
Много да те слуша и много да те радва !  Hug

# 727
Танче, честит ти рожденник! smile3525
Да ти е здрав, усмихнат и щсталив и лесно преминаване през образователните перипетии    Tada

( като видя, че детенце става на 7 и все за първи клас си мисля  Blush)

# 728
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Танче, да ти е жив и здрав рожденика, да слуша умерено и да е мноооогоо щастлив!

# 729
  • Горна Оряховица
Таня,честит рожденник!Да ти е жив и здрав и мнооого щастлив  Heart Eyes Hug newsm59

# 730
  • София
Танче, честит рожденик! Да е жив и здрав, да расте умен, ама не толкова послушен! Да има от какво да побелява косата на мама! Wink Wink  bouquet  bouquet  bouquet

# 731

Общи условия

Активация на акаунт