С Дюкан килцата ще сваля и като в приказка ще заблестя - 249

• 38 901
  • 724
  •   1
Отговори
# 60
  • По света и У нас
Аз искам да попитам има ли някоя дюканка, която да е на диета и да пие Ясмин и Бромокриптин? Отразява ли се приема на отслабването? Thinking Изписаха ми ги и се налага да ги пия, преди като бях на Дюкан не пиех нищо, затова и не знам дали имат ефект върху отслабването.
Освен това искам да попитам пиете ли някакви витамини и какви? Аз пиех преди Геритамин, но чух, че се пълнеело от него Tired

# 61
Здравейте и от мен момичета,да ни е честита новата темичка и дано я напълним само сминусчета и хубави емоций.Десилоша честито ,желаяти лека и безпроблемна бременност.На всички именници честито.  bouquet

# 62
Десилоша,абе да си смениш ника ли? Joy Нещо не ти отива . Heart Eyes

# 63
Аз искам да попитам има ли някоя дюканка, която да е на диета и да пие Ясмин и Бромокриптин? Отразява ли се приема на отслабването? Thinking

Аз не пия от тези два вида,но пък приемам едни хормонални,които са доста по-силни и агресивни от тези противозачатъчни.Не ми се отразяват по никакъв начин на свалянето! Ако си напълно режимен-сваляш и всички останали фактори са просто оправдание! Peace

# 64
Аз искам да попитам има ли някоя дюканка, която да е на диета и да пие Ясмин и Бромокриптин? Отразява ли се приема на отслабването? Thinking

Аз не пия от тези два вида,но пък приемам едни хормонални,които са доста по-силни и агресивни от тези противозачатъчни.Не ми се отразяват по никакъв начин на свалянето! Ако си напълно режимен-сваляш и всички останали фактори са просто оправдание! Peace
Аз пия по леки противозачатъчни Джаз и не мисля,че ми спират слабеенето .За 1.5мес към 6кг.

# 65
Офф,туй кремче кога Шъ Съ стегнИ вечИИ? Joy Joy

# 66
Обезмаслено сухо мляко във Варна има в METRO, но разфасофката е по-голяма и е към 10 лв.

# 67
  • По света и У нас
Сисссс, Gardenia  Hug Благодаря за отговора и за успокоението. Прави сте, че режимност му е майката. Утре ще питам Кантарев как съм се справила с нея за днес.
Кали, аз се докарах до тук с нетеглене. Спрях да си правя сутрешните отчети с кантара и изгубих представа и за тегло и за мяра......та излезе му края тук пак. Страх ме беше да се кача на кантара и да видя поражението в лицето, но.... престрашила съм се вече. Утре сутринта пак ще се кача  Simple Smile

Момичета, желая ви лека и отслабваща нощ
 Heart Eyes

# 68
desilosha  честито!

иначе си продължавам с режима,ще се разписвам тука, няма да се търкаляме все пак.
парафиновото олио се купува от аптеката.ползвам го за салатки,вредно ли е ,кажете?
някой беше споменал,чее нефтен продукт.?

Парафиновото олио е петролен продукт.Приемаш доброволно токсини,за които се знае че тялото много трудно изхвърля и много лесно натрупва в клетките и то там където е най-слабото място. Вредно е за всеки ,а тези които смятат тепърва да стават майки,направо им се чудя че могат да  посегнат към такъв боклук.Мислете момичета за "утре" -това че днес някой е нямал последствия ,не значи че утре няма да има такива.Черният ви дроб е вече натоварен с горене на мазнините,не го товарете излишно с приемането на много химия,той е този който пречиства кръвта ни и със сигурност не работи на 100 % когато го натоварвате излишно.

Последна редакция: сб, 26 мар 2011, 02:57 от nikolexa

# 69
Добро утро.Спите ли?Аз ще сервирам кафето и закуската ,пък който е буден ,да си взема. Hug

# 70
ТОНИ  благодаря за кафето и закуската.

# 71
Тони, благодаря за закусчицата. Не че след снощи много ми се яде. Сега ще си направя една дюканска питчица от триците, белким ми се оправи корема. След снощното фиаско съм свалила за деня -500 гр. Не ми се е случвало сваляне след ПЗ ден. Още 50 гр. и щях да мръдна линийката с още кило на доло. Въздържах се. Това не са реални килограми. Naughty

# 72
  • Варна
Добро утро.Спите ли?Аз ще сервирам кафето и закуската ,пък който е буден ,да си взема. Hug

Добро утро и от мен!tonny_bg аз ще се възползвам от кафенцето и закуската,благодаря!Явно ние само сме токова ранобудни в събота...

[/quote]Парафиновото олио е петролен продукт.Приемаш доброволно токсини[/quote]

Ще го имам предвид,но доста изчетох по темата,не само тук,във форума и смятам да рискувам със съвсем малки дози (по някоко капки на салатите само в ПЗ дните).Мисля,че НЕходенето по голяма нужда по 4 дни също си е проблем и то не малък.Хората го смятат за вид болестно състояние даже...Та се надявам да помогне за този проблем.Ако няма ефект,ще го спра.Не го търся като заместител на олиото...

Обезмаслено сухо мляко във Варна има в METRO, но разфасофката е по-голяма и е към 10 лв.

Благодаря за инфото,но мисля да се задоволя с това от 1,5% - все пак ще го ползвам изключително рядко и в много малки дози,само за някои рецепти!

[/quote]Аз пия по леки противозачатъчни Джаз и не мисля,че ми спират слабеенето .За 1.5мес към 6кг.[/quote]

Дано да си права!В началото на другата година някъде ми предстои Инвитро (когато ми дойде реда),което значи,че към ноември ще ми изпишат и на мен противозачатъчни (с поликистоза съм) и ще трябва да ги пия поне 3 месеца.Много ме притеснява как ще ми се отразят на теглото,още повече,че по мои изчисления,тогава вече трябва да съм в 4-та фаза...

Кали, аз се докарах до тук с нетеглене. Спрях да си правя сутрешните отчети с кантара и изгубих представа и за тегло и за мяра......та излезе му края тук пак. Страх ме беше да се кача на кантара и да видя поражението в лицето, но.... престрашила съм се вече.

Аз не се подтискам от "застоите".От предния път си знам,че са нещо нормално...Ето днес пак не е мръднал кантара,но приключвам с първа фаза.Равносметката е за 5 дни - 1,600кг. Малко е,но колкото-толкова...Днес на обяд ще има салдкаааа... newsm44

Иначе днес пак имам въпрос към вас.След парафиновото олио и сухото мляко идва реда на дъвките...Може ли "Орбит"(пише,че са без захар)?Аз по принцип мразя да дъвча дъвки...От малка ги дъвчех само докато им "свърши сладкото".Но оправят ужасния вкус и дъх в устата,който е неминуем при този режим!Пък и в екстрени ситуации притъпяват глада за сладко.
Може и да е обсъждан този въпрос,но не мога да изчета всички теми назад (248 на брой  newsm09),та се извинявам предварително!
Тук е момента да се оплача,че много трудно се справям с търсачката на форума.Само при мен ли е така?Особено,ако искам по-обширно търсене,т.е. и във стари теми...

Приятен,усмихнат и отслабващ ден от мен на всички! newsm51

# 73
Привет! Hug

Не съм се появявала няколко дни, беше ме хванала мигрената Sick Незнам от нея ли, от какво , ама пак нагоре тръгнах, голяма тъпотия, сутрин се събуждам с подпухнали очи. И тия качени обиколки не искат да се дават, като се съблека, виждам все повече мазнинки да се повяват. Силно се надявам с топлото време да почнат да падат. Гледам да не се отпускам и да не се тръшкам много, приех го вече, че явно съм от тези хора дето "всички на терсене, а аз наопаки". Гледам да не се тръшкам за качени и свалени грамове, но ме тормози, че ми стягат дрехите и не ми стоят така добре както преди и с топлото време и повечето движение и въздух, се надявам поне 2 см да сваля.

Сега да питам нещо третофазничките за галите. Аз много внимавам с тях, ако имам някакво основно , карам без десерт. Ако хапна сладко - минавам го за гала, обикновено това са няколко бисквитки. Дюки казва "гала вечеря", обаче аз гледам да е гала закуска или обяд, досега съм имала само 2 гали вечери и това е било заради излизане и рожден ден. Според вас не е ли по-добре да е гала закуска или обяд, за да има време организма да преработи храната през деня? newsm78 Ако хапна някоя бисквита сутрин, то винаги е в съчетание с хуска и канелата, за да се регулира приема на захар донякъде. Дали обаче ми е правила логиката newsm78

Хайде, хубав ден на всички Heart Eyes -във Варна е строхотно времето, обаче аз днес съм на работа почти цял ден и няма да мога да се възползвам от някоя хубава и дълга разходка на слънце Sad

# 74
  • София :(
         Добро утро  Hug
     Още ме е яд, че снощи ми се затри чергата, а два часа я шарих. Добре че tonnny_bg е сервирала вече кафето, че нищо чудно да бяхме останали на сухо ако беше останала но мен  ooooh! Защото минавам само да напомня

Софийска среща днес от 13 часа в Дивака на Гладстон

Усмихнат, слънчев и режимен ден  Hug Hug Hug

Последна редакция: сб, 26 мар 2011, 09:23 от mimensita

Общи условия

Активация на акаунт