Къде в Пловдив???-20

• 91 245
  • 740
  •   1
Отговори
# 270
  • Пловдив
Мами,може и въпроса да е за др.подфорум,но...Къде в Пловдив/т.к.е платено/ мога да направя аудиограма на детето?Ако някой е ходил скоро да сподели...
Мерси! Peace

Фирма "Славина". Дядо ми е със слухов апарат и там си прави прегледите, от там купуваме слухавите апарати и консумативите. Може и да работят с касата, но не съм запозната. Намират се на Джумаята, в самото начало на "Антим I", преди магазина за обувки на ъгъла, като тръгнеш наляво в една кооперация на първия етаж.  Peace

Благодаря!
За колко голямо дете става въпрос? Аз водя сина ми с напр. по здр. каса при д-р Бешкова на Пещерско шосе и ако става въпрос за детето от лентичката ти- то според мен само там игрова аудиограма с кубчета могат да му направят!Поне аз за Пловдив не знам другаде да правят игрова аудиограма!

Да,за сина ми.На 5 почти е.Обадих се в този център и казаха,че правят аудиограма-10лв(ако има причина пращат при Бешкова),а при колежката на Бешкова-Андреева е 15лв. и тя не се поема от касата.Доколкото разбрах го изследват и апаратура Rolling Eyes

# 271
Моля, да ме светнете къде има оптики, търся си слънчеви очила, вчера изръчках оптиката  на Железарска и тази в Мола, моля дайте инфо къде другъде мога да проверя  Grinning

За качествени очила http://biznes-bulgaria.com/firma/3513-dio-ood-plovdiv#.
Това е фирма вносител на някои марки очила: "Genesis" "Olivero Contini" и др.Имат много добри слънчеви очила.  Тя е и производител на качествени диоптрични стъкла. От нея зареждат всички оптики които споменавате в горните постове. В оптиката, която се намира под административната сграда има и очен кабинет.
 Д-р Маргаритова е изключително добър офталмолог.
Много прецизно изработват и монтират диоптричните стъкла.
Следващата седмица и аз ще се зарадвам на нови сл. очила тяхната оптика. Peace

# 272
Их, днес бяхме на ритейл парка. Откъде да се сетя за Баумакс... Мерси!

Стафиди, необработени със сяра, турски, си бях взимала от Лидъл. Последния път като ходих не можах да ги намеря. Уж бяха до ядките, пък не ги видях. А и бързах. 

# 273
Здравейте,не знам дали някой е писал за д-р Димитър Матеев /уролог/ [/b] от Окръжна Болница в Пловдив.След 3 години ходене по мъките,единствено в лицето на д-р Матеев видях толкова професионализъм,обвързан с отношение и загриженост.Става въпрос за майка ми,благодарение на страхотните професионалисти д-р Кадим и д-р Жан Читалов от МБАЛ Св.Георги щяхме да стигнем до хемодиализа ,3 години ни размотаваха и решаваха проблемите ни с перкутанни нефростоми,насаждаха стафилококи,псевдомоноси и пр. бактерии,които ни докараха до сепсеси,мъки и агония.Целта да се правят пътеки на всяка цена за сметка на здравето,как не ви е срам уважаеми,та ви сте за растрел.
Д-р Матеев спря нашите мъки,в рамките на 2 дни той успя да диагностицира майка ми,направи ни се безплатен скенер,цистоскопия,на 3тия ден вече бяхме оперирани,д-р Матеев изписа скъп антибиотик /не като в  ВМИ-циплофлаксацин/,цялостно почистване ,обелване на вътрешната кора на бъбрека ,както и следоперативни промивки.Всеки ден сутрин и вечер минаваше да  наглежда пациентите си,удивена съм от работата му.Дълбоко ви препоръчвам,ако и вие като нас търсите специалисти в нищото,консултирайте се първо с д-р Матеев.За пари не мога и да говоря, всичките д-ри са мн мили и учтиви,никой не е злоупотребил по никакъв начин.Радвам се че има такива специалисти.
Телефонът за връзка на д-р Матеев е  0888 332 786.Има някъде частен кабинет в Пловдив в Капана,ул.Самоковеца 9.Успех на всички.

# 274
Здравейте,не знам дали някой е писал за д-р Димитър Матеев /уролог/ [/b] от Окръжна Болница в Пловдив.След 3 години ходене по мъките,единствено в лицето на д-р Матеев видях толкова професионализъм,обвързан с отношение и загриженост.Става въпрос за майка ми,благодарение на страхотните професионалисти д-р Кадим и д-р Жан Читалов от МБАЛ Св.Георги щяхме да стигнем до хемодиализа ,3 години ни размотаваха и решаваха проблемите ни с перкутанни нефростоми,насаждаха стафилококи,псевдомоноси и пр. бактерии,които ни докараха до сепсеси,мъки и агония.Целта да се правят пътеки на всяка цена за сметка на здравето,как не ви е срам уважаеми,та ви сте за растрел.
Д-р Матеев спря нашите мъки,в рамките на 2 дни той успя да диагностицира майка ми,направи ни се безплатен скенер,цистоскопия,на 3тия ден вече бяхме оперирани,д-р Матеев изписа скъп антибиотик /не като в  ВМИ-циплофлаксацин/,цялостно почистване ,обелване на вътрешната кора на бъбрека ,както и следоперативни промивки.Всеки ден сутрин и вечер минаваше да  наглежда пациентите си,удивена съм от работата му.Дълбоко ви препоръчвам,ако и вие като нас търсите специалисти в нищото,консултирайте се първо с д-р Матеев.За пари не мога и да говоря, всичките д-ри са мн мили и учтиви,никой не е злоупотребил по никакъв начин.Радвам се че има такива специ алисти.
Телефонът за връзка на д-р Матеев е  0888 332 786.Има някъде частен кабинет в Пловдив в Капана,ул.Самоковеца 9.Успех на всички.

Ipolita Peace Посттът ти е чудесен. Все по-малко има доволни пациенти.  Майка ти е имала невероятен късмет, че е попаднала на добри лекари.
Във форума има специална тема за лекарите от които сме доволни и ги препоръчваме на всички, които се нуждаят. Темата е "Бял списък за лекарите в Пловдив". Не забравяй да побликуваш  поста си там, за да се възползват повече хора от тази информация, Stop

# 275
  • Пловдив
И аз да питам нещо : някой знае ли колко струва фондана в Торнадо, то зависи и от разфасовките сигурно, но за пръв път искам да купя и да пробвам да си изработя тортичка   bouquet

Българският е в разфасовка 4.5кг- 29.97лв. беше последно.
Има и вносен, но не е толкова еласточен. Той е по-евтин и може да си вземеш 2.5кг., но на мен не ми е удобен за работа. Килограма му беше 5.80лв.
Може да се опиташ да си забъркаш сама. В тортената библиотека има доста рецепти.

# 276
  • Пловдив
Знаете ли къде, освен в МОЛ-а, има място за изхвърляне на стари отработени батерии?
Днес вече се заканих на сина ми, че няма да купувам повече играчки, освен ако не са със соларно зареждане. Той ме гледаше недоумяващо  Laughing Събрали сме една торбичка с батерии, както правим с бурканчетата от бебешките пюрета, ама трябва да обиколим целия град, че да ги изхвърлим.

Контейнери за обработени батерии има в ДМ, в Баумакс, Бриколаж, мисля и в Лидъл мернах.

# 277
  • Пловдив
_Пепи_ благодаря ти  bouquet
Аз четох в тортената библиотека, но си мисля, че като ми е за пръв път няма да мога да си направя фондан в къщи и реших да опитам с готов. Ние ще си го делим с приятелка и ще взема от българския. Той на прах ли е? Колко време може да ми стои в къщи, да е годен? И последно колко горе-долу ми трябва като количество фондан за една тортичка 10-12 парчета с малко декорации ?
Извинявам се ,че въпросите ми вече не са за тази тема   bouquet

# 278
  • Пловдив, Раковски
Здравейте , момичета Simple Smile Извинявам се ако вече някъде е обсъждано, но да питам къде мога да занеса за поправка чанта - на шивач ли, обущар ли..? И от кои сте доволни вие, къде се намират? Няма значение квартала , не е проблем да я занеса където и да е, стига да работи добре . Трябва да се смени една голяма капса и да се зашие на едно място. Чантата е скъпа и не ми се иска ей така да я зарязвам....Simple Smile Благодаря предварително!

# 279
  • ПЛОВДИВ
etoile* , за обущар мога да ти препоръчам един на Капитан Райчо от който съм много доволна той е в блока срещу ДМ, но от задната страна където има склад за пластмасови неща.

# 280
  • Майничка
Здравейте , момичета Simple Smile Извинявам се ако вече някъде е обсъждано, но да питам къде мога да занеса за поправка чанта - на шивач ли, обущар ли..? И от кои сте доволни вие, къде се намират? Няма значение квартала , не е проблем да я занеса където и да е, стига да работи добре . Трябва да се смени една голяма капса и да се зашие на едно място. Чантата е скъпа и не ми се иска ей така да я зарязвам....Simple Smile Благодаря предварително!

На "Раковски", пресечка на "Капитан Райчо", която започва от "Маркет център", под втория блок отдясно има ателие за ремонт на чанти, много съм доволна от жената там. В това число един път ме предупреди, че привеждането в първоначалния вид на една чанта е невъзможно и ми предложи алтернатива с допълнителни симетрични апликации.

# 281
  • Пловдив
..къде мога да занеса за поправка чанта - на шивач ли, обущар ли..? И от кои сте доволни вие, къде се намират? ...

Да препоръчам обущар: ателието се намира на ул. Отец Пайсий непосредствено до арменското кафе /р -т Ереван/
Много е добър. Оправял ми е и чанти. Веднага ще ти каже дали ще стане или не. И дали може той да го направи, а ако не може -къде да идеш.
И едно ателие за ремонт на чанти в Кючюка, но не мога да го обясня /той ме беше пращал там за по -сложен ремонт на туристически раница/
Ето тук се намира /горе -долу/:
http://www.bgmaps.com/map/plovdiv

# 282
  • Пловдив, Раковски
Благодаря ви момичета за отговите, ще ми бъдат от полза!   bouquet

# 283
  • Пловдив
Да споделя на какво се натъкнах преди малко съвсем случайно /пиша го, защото докато ми бяха малки децата, а то не беше отдавна, имах проблем с липсата на точно такъв магазин в района на Цар Симеоновата градина/ - открит е магазин за бебешки храни, козметика и неща от първа необходимост на ул. Крарка №1а  - ПРИ ФЕИТЕ. Да не говорим, че момичетата са го направили приятно цветен и са много отзивчиви и усмихнати.

# 284
Момичета, може ли някой да ми даде актуална информация дали има големи опашки за Паспортната служба при Първо РУ в Кичука ?

Общи условия

Активация на акаунт