SUPERNATURAL Fans: Obsessed... And We Like It!*

• 24 078
  • 733
  •   1
Отговори
# 600
Аз все още се мъча да проумея, какво толкова намирате в каубойските им превъплъщения Laughing Мъча се усилено да намеря нещо, което да ме грабне и не мога Whistling Може би защото изобщо не долюбвам уестърните та и за това този им вид ми действа толкова страстноубийно Crazy

То и аз Уестърните не ги харесвам като жанр, но представяйки си Сам и Дийн, като загорели каубои, яхнали някоя и друга кобила, .... пръсти играещи по кобура на револвера, захапали клечка и гледащи с премрежен поглед из под каубойската шапка .... Или голи до кръста (а може и повече  Whistling), обути в дънки (впити в краката им), препасали колан с кобури и решещи някой кон .... Ох видения имам. Млад каубой, полицай, пожарникар и Дийн и Сам в тяхната роля, не отказвам, ама хич.

# 601
Защо бе Импалка лоша ли е??  Simple Smile

# 602
  • В средата на времето
но представяйки си Сам и Дийн, като загорели каубои, яхнали някоя и друга кобила, .... пръсти играещи по кобура на револвера, захапали клечка и гледащи с премрежен поглед из под каубойската шапка ....

..а лицата им изпечени от слънцето и издялани от ветровете... Simple Smile

Отлично описание Grinning Wink Ама се връщам на каубойските им снимки, поглеждам ги и ...не се връзва. Crazy Мисля, че на Джаред и Дженсън просто не им отива да играят каубои Crazy

# 603
bichi Heart Eyes ,
Moже да са по шапки, ботуши и онези кожени неща, като части от крачоли, които се обуват върху панталоните.

За теб: http://www.youtube.com/watch?v=Ah-5BcgCXzs (особено края) Peace

# 604
bichi Heart Eyes ,
Moже да са по шапки, ботуши и онези кожени неща, като части от крачоли, които се обуват върху панталоните.

За теб: http://www.youtube.com/watch?v=Ah-5BcgCXzs (особено края) Peace

Мерси Импалка  Heart Eyes, направо се препотих, като видях края ... именно за това говоря, но без ризата ...  Mr. Green
Ето такъв Дийн имам в моите представи
на мен си ми харесва  Embarassed

# 605
Хихи, каубойската тематика ли подхванахме? Аз съм с особено мнение за момента, искам да ги видя първо в действие, снимките не ми стигат. Simple Smile

bichi, ето ти линкче, мила.  Hug http://www.youtube.com/watch?v=Gc7EdykavGM Тубата се държи прилично и не реве за авторски права, за щастие.

Маме, какво по-точно би им разказала?  Twisted Evil Част от нещата, които се случват в тази тема не са за широка аудитория...  Laughing

# 606
Еми,ами например какви творби се мъдрят тука,как всяка сутрин пием кафе със "сладкиши",правенето на клипчета...и т.н  Grinning Ест сигурно няма да спомена някои неща..  Crazy  Laughing

# 607
Да, така както го описваш звучи едно невинно Simple Smile

Аз продължавам да зяпам снимки от Jus in Bello: (източник)

На Джаред явно му е жега:

а Дженсън с тоя микрофон просто... сигурно намерих поне десетина различни снимки със същото стратегическо позициониране. Дали не им е било весело на девойките в залата?  Laughing

Тук
има преживяванията на една фенка на Roman Holiday. И да не знаете английски, има много снимки на всички без J2.

# 608
  • # супернатурална #
Здравейте, милички! Само да знаете колко нахилена разглеждам темата! Във всеки пост има нещо красиво за гледане или нещо весело, което ме прави щастлива, че съм част от нашата си общност. Ето, например, чудесно разбирам сутрешното вълнението на Розето, още повече че е нещо, което само ние можем да оценим. Колкото до каубойското облекло и на мен преди не ми е било впечатлително, както и кънтри-стила като цяло. Но....нашите момчета си ги харесвам всякак, и не се сещам за нещо, което не би им отивало. С други думи за тях двамата (четиримата, ако броим и Дж 2) толкова съм свалила летвата, че вече няма накъде  Laughing По темата-не се сещам нищо, което да ги попитам. Rolling Eyes Бих казала на Джаред: Заспивам всяка вечер с мисълта за теб.  Wink Но...на български. Да ходи да пита гугъл какво означава.  Laughing А, бих му разказала и за дъщеря ми, която все ме пробутва на "стария" Дийн, и иска Сам за себе си. Но тъй като английския ми не позволява подобно излияние, ще се огранича до първото  Mr. Green

И...без връзка, нещо мило и малко носталгично

На Джаред явно му е жега:

Не знам за него, но гаранция, че е подгрял до задъхчервяване първите три реда  Heart Eyes

Последна редакция: ср, 13 апр 2011, 20:58 от Г. Краули

# 609
  • В средата на времето
Тук[/url] има преживяванията на една фенка на Roman Holiday. И да не знаете английски, има много снимки на всички без J2.

Ух, завидях и някак Laughing В тази така неформална и далеч от лудницата обстановка...и толкова снимки... Simple Smile

# 610
Да, направо и аз й завидях. Толкова весела, близка и направо сладка ми изглежда тази разходка. Направо ми и неописуема някак. Аз не познавам звезда, дори от местна велиина, а и никога не съм се оказвала до звезда на живо по-близо от 10 м, трудно ми е да преценя усещането някак. В този момент страшно ми се прииска това  Grinning  близо до СПН асове и звезди  Peace  Какво, каквооо бих питала - ами да си кажат честно как се справят със синонима на нашия редови "понеделник"  Grinning Не знам кой момент за тях се явява такъв   Grinning   Изглеждат ми на хора, които го нямат тоя проблем, но да дадат рецепта все пак.  Но пък от друга страна са мъже, кой знае какво ще ми отговорят  Joy   Въпросът ми ще е написан на листче и четенето му ще е отрепетирано 100-тина пъти. Или да нося слушалка и някое другарче да ми чете, но не знам как ще схвана отговора  Joy

# 611
Мммм, и аз завидях определено. И снимките, и нейните коментари са много готини: всичките ги описва като супер яки хора (не че сме се съмнявали). Най-смешно ми беше как сина на Миша му е лепнал настинката си, а после той я е лепнал на авторката. То след толкова снимки с него... ама струва си, мисля аз.  Laughing

Off topic: Защо, да му се не знае, вали СНЯГ? Бях си прибрала ботушите и зимното яке, какви са тия безобразия?  #Cussing out

# 612

(цъкабъл)

PS. Сняг Shocked ?!

# 613
  • В средата на времето
off topic: Защо, да му се не знае, вали СНЯГ? Бях си прибрала ботушите и зимното яке, какви са тия безобразия?  #Cussing out

Да и аз се изненадАх  Crazy То едни парцали валяха тук. В момента е затишие Simple Smile

# 614
Ох Еми Heart Eyes, златна си момиче, огромно благодаря ... сега отивам да взема ветрилцето от Джаред, че ми стана гореЩичко  Whistling
Сериозно ли при вас вали сняг  Shocked Shocked Shocked? Тук е истинско лято  Mr. Green.

И с риск да стана досадна относно каубойския епизод ... ето нагледно какво имах в предвид с описанието за пръстите и погледа и  ..... и ... и ...

Общи условия

Активация на акаунт