Нека украсим деня с най-прекрасните цветя

• 83 225
  • 739
  •   1
Отговори
# 720
  • ГОре на черешата...
Буболече, страхотна е малката шаферка, да я нацелуваш от мен Heart Eyes!

Да, това са малки гладиолчета, не ги пипай, нека наедреят. И да, на джоджен ми прилича, за третото не съм сигурна Thinking...

# 721
Hug

Не мога да повярвам, че за първи път не ви изкъртих с обяснения  Laughing
 newsm44 Догодина и аз ще раздавам гладиолчета домашно производство значи!!!  Party

# 722
  • Русе
BubolecheMeche, много е сладка малката Hug Дано си облече роклята без плач,както е обещала  Grinning
mari_eta,чудесни са ти всички цветя,добре гледани с разкошни цветове!
Нези,тази орхидея е голяма красавица!Аз не се справям добре с орхидеите и сега имам само един дендробиум. Confused Гледам че е започнало да избива ново стъбълце и много се надявам да не го погубя и него.

# 723
Буболечее ама много е сладка тази малка кифла Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes.Душичка златна , само каква жална муцунка има  Heart Eyes.На гушкай я от мен  Flutter
Големи красоти момичета браво  Hug Hug Hug
Да ви питам моята кампанула нещо се скапва, не остана нито едно цветче  newsm78, стои една зелена и никаква.Окърших прецъфтялото ама нови пъпки нъц Thinking.Дали не  я поразих нещо Tired

# 724
мариетке много красиви цветове а марантите просто са бижу и аз имам но моята е по малка и цъфти в бяло.Обещавам утре снимка на гугутката.Значи и ти имаш същия проблем с тези птици много са досадни миналата година скорци ми изядоха петуниите и ми идеше направо #2gunfireнезито орхидеятати е прекрасна smile3501 виждам че краищата на твоята маранта са поизсъхнали на какво се дължи това защото и моята е така буболече много ти е сладка шаферката като принцеса  bouquet Grinning

# 725
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Буболече, страхотна е малката шаферка, да я нацелуваш от мен Heart Eyes!

Да, това са малки гладиолчета, не ги пипай, нека наедреят. И да, на джоджен ми прилича, за третото не съм сигурна Thinking...

БуболечеHug и аз така за шаферчето сладко  Hug

третото са астри=богородички  Heart Eyes пак Убава китка  Hug

хоя, жълта китайка и фикус бенджамин "барок" летят към теб  Hug

# 726
  • на североизток от Рая
   Буболечо, много е стилна роклята на Преслава!  Heart Eyes Представям си ти каква принцеса ще си! Чак се вълнувам, все едно, че ще имам участие. Hug Ти ще покажеш снимки, нали? Няма да забравиш компанията.  Wink

Дидиди, и моето коледниче НЕ цъфти по Коледа. Обикновено цъфти на Великден или когато му е кеф. Не спазва никакви закономерности. Споко, цветът е важен, без значение кога се появява.

Кучо, ще си взема Грийн Витал и после ще се фукам с цъфнали орхидейки.  Whistling

Май днес попрекалих с писането тук. Добре, че следобед излизах с малкия. Ходихме до поликлиниката, водих го на китайски ресторант, после задължително минахме и през цветния пазар и цветарските магазини и като се прибрахме детето беше като бито куче.

Хайде сега, бийте ми ритника и аз да изчезвам оттук.

Приятна вечер!  Hug

Кучо, прати ми това листче от сакъзче със съдържанието отгоре.

Не ме предизвиквайте с нищо повече. Ня-ма да се  включ-вам.

Последна редакция: вт, 17 май 2011, 19:50 от neli mar4

# 727
  • Gone with the wind
Ауууууууу, Паката /така наричаме братовчедка ми, която също е Преслава/ е прелестна  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
И каква нещастна муцунка само  Mr. Green Вади ви душичките с памук ми се струва  Laughing

Аз да покажа какви цъфнали красоти си имам   Sunglasses

Гооди, замислям вече подаръка ти  Wink

Цъфнало мушкато, което трябваше да е такова. Не, че се оплаквам де  Laughing

Всъщност има нещо странно при него - доста от пъпките му изсъхнаха за 2 дни - на какво може да се дължи?

Новото ми сакъзче от събота

Хипеаструмче

И накрая - специално за Нели - вижте кой се крие из китките ми

# 728
кучооооо, сладур неземен  Laughing чакам те точно 7 дена след Коледа  Mr. Green
а аз си изгубих картинките с поръчките на фуксиите и сега не знам коя беше дворната  Confused че да я бодна там

# 729
Благодаря от името на нещастната шаферка  Mr. Green Дано се преборим в събота да я поноси поне 2 чаа роклята!  Praynig

Нели, задължително ще ви досадя със снимки.. кат' прекаля ще кажете Wink  Hug

Гууди,  Hug страхотни неща са литнали към мен! Само ще ми трябват съвети как точно да ги прихвана  Blush

Доволна съм от богородичките /посъветвах се с гугъл как изглеждат, да не ме сметнете за толкоз образована пък чак!  Laughing /, харесват ми! Simple Smile

Спирам и аз за днес, че  Crazy

# 730
...Гууди,  Hug страхотни неща са литнали към мен! Само ще ми трябват съвети как точно да ги прихвана  Blush

Доволна съм от богородичките /посъветвах се с гугъл как изглеждат, да не ме сметнете за толкоз образована пък чак!  Laughing /, харесват ми! Simple Smile
...

слягаш всяко в отделно бурканче с вода и чакаш да му изкарат корени Wink после садиш  Hug

градинска астра/богородичка от "бабин двор" обикновено е такава

# 731
# 732
Страхотни красоти... и цветни и в бяло Simple Smile)))
Шаферката не знае ли, че още на ранна възраст й се сбъдва мечтата на всяка жена за красива бяла рокля?
Дано издържи 2-та часа. Весел празник !

# 733

златна си  Hug аз се тормоза от две седмици  Blush и половинката тормозя, че той ми изтри фаворитите  Laughing

# 734
  • София
Буболече - кажи и да не се сърди - вземам я за снаха Joy
Богородички и бабасвеки е насадила след многократно мрънкане от моя страна. Градината е нейна свещене територия и никой не се допуска. Ей, на 83 години е това бабЕ и не се дава. Едва я склоних 3 хризантеми да бодна. Напоследък в върл противник на цветята - за какво са и - дай и домати и пипер да сади...
Искам и аз цъфнали сакъзчета пък Crossing Arms Леко са ми разцъфтели алпийските в розово и червено, но са си рехави още...

Общи условия

Активация на акаунт