Мамино синче

• 24 652
  • 319
  •   1
Отговори
# 135
Най-общо казано - ако един мъж не уважава майка си, не разчитам да уважава и съпругата си  Peace

Факт. Аз насърчавам съпругът ми да е в добри отношения с майка си. Даже съм ги сдобрявала. Но искам и тя да ме уважава, което не е факт за жалост. Аз, обаче, не се озлобявам вече и поддържам идеята той да се има с нея. Знам, че тя се меси в отношенията ни в момента, но смятам, че и това ще преживеем. Смятам, обаче, че това не е редно и всеки трябва да знае границите. Не само съпругите, но и свекървите....Един вид двете семейства наистина да са независими.

# 136
Мисля, че всеки ТРЯБВА да уважава родителите си, да ги посещава, да се чува с тях, да им помага, когато имат нужда от помощ. Но не мога да разбера разни лигавщини и превземки между майка и син. Вярно, че той й е дете, но вече не е дете и вече има кой да го гушка и да му пере гащите. Също така не мога да приема мъжът да си споделя повече с майка си, след като вече е женен.
В този ред на мисли си мисля, че жените са по-силни от мъжете. В повечето случаи те напускат родителите си заради любимия, а мъжете не могат да се откъснат от полата на майката.

# 137
  • Бургас
за мен мамино синче е това,което за всичко се допитва първо до майка си,нейните желание и мнения са на първо място винаги,счита,че тя винаги е права,счита,че съпругата му не е по важна от майка му и е на второ място,приема всички критики отправени от майка му към жена му на пълно доверие,позволява вмешателство на майка си в новото си семейство по отношение на жената и децата,майка му се налага на снахата и синът приема това нормално,винаги сравнява майка си и съпругата си,готов е да се откаже от семейството си,заради майка си,не може да реши нищо,без първо да се е допитал до мама.[/b]

Това не е мамино синче а някакъв психопат, бе... Joy
Разгеле, тъкмо търсех диагноза за мъжа, пардон, маминото синче, женено за братовчедка ми. Ще му го кажа в скоро време.  Twisted Evil
Радвам се,че съм ти помогнала  за изясняването на диагнозата  Mr. Green.
Iris04 ,хич не е психопат маминото синче..Знаеш ли колко му е лесно,свирка си и си пее Whistling.Мама се грижи за всичко-от прането на чорапите,като се мине през това какво и как да му сготви снахата,та се стигне чак до това да го завива след бурен секс с жена му.. Laughing Mr. Green

# 138
Joy
Да ви кажа, чисто егоистично - не ми се иска и надали ще мога лесно да приема, че вече не съм на първо място, след като синът ми се ожени. ОБАЧЕ силно се надявам да харесвам неговата половинка  Joy

Лелеее, Вилико, ти НЕ би следвало да си на първо място доста преди женитбата му!
Много си обичам родителите, част са от живота ми, но спряха да са на "първо място" в приоритетите ми доста преди 18-ет.

Rolling Eyes Пропускът си е твой. Аз не искам подобно нещо. Надявам се да бъда приятел с децата си винаги и да могат да разчитат на мен, както и аз на тях. Но това си е мой възглед за нещата, че кръвта вода не става и не бива да се забравя това.

# 139
А когато тези деца имат свои деца, кво праим?

# 140

В смисъл  newsm78
Тогава може би се очаква да им затрия дори номерата от апарата ли, за да са самостоятелни и да не им се меся?

# 141
Цитат
Надявам се да бъда приятел с децата си винаги и да могат да разчитат на мен, както и аз на тях.
Това е доста по-различно от :
"....да си на първо място за децата си."  ,дори преди жена му и децата му.

Можеш да си приятел с детето си и то да знае ,че винаги може да разчита на теб,без да настояваш да не те сваля от трона.......   Laughing

# 142

В смисъл  newsm78
Тогава може би се очаква да им затрия дори номерата от апарата ли, за да са самостоятелни и да не им се меся?

Всъщност, viliko , взимат си думите назад - не си толкова глупава, просто обичаш да се правиш, защото ти е скучно.

# 143
Аз за сваляне от трона - не настоявам никъде, хайде сега  Wink
Просто реагирах на пост, в който се казва, че доста преди 18 години майката вече не е на мода.

Трещерица - все още не зная, ум ли, глупост ли... Laughing

# 144
  • Варна
Аз за сваляне от трона - не настоявам никъде, хайде сега  Wink
Просто реагирах на пост, в който се казва, че доста преди 18 години майката вече не е на мода.

Трещерица - все още не зная, ум ли, глупост ли... Laughing

Бе, момиче, кой ти каза подобно нещо! Не е нормално да е "номер едно" майката - това казах. И да, считам, че индивид, който е минал 15-16, а все още счита майка си за "номер едно", за "най-добър приятел", има проблеми.
Не те знам умна ли си, к'ва си, но щом вляза в дискусия с теб, тутакси започвам да се чувствам глупава.

# 145
Не те знам умна ли си, к'ва си, но щом вляза в дискусия с теб, тутакси започвам да се чувствам глупава.

Сбъркала си е професията. За политик или адвокат е - така извърта всичко, че накрая ти се чувстваш  идиотът. 

# 146
Трещерица - позна едно от поприщата ми  Joy

# 147
  • Варна

Сбъркала си е професията. За политик или адвокат е - така извърта всичко, че накрая ти се чувстваш  идиотът. 

Нали? А е завършила педагогика ...

# 148

Joy Ама не само.

# 149

А, стига бе, с това самочувствие мислех, че поне ядрена физика. 

Общи условия

Активация на акаунт