"Системата минус 60" - тема №23

• 45 815
  • 744
  •   1
Отговори
# 60
  • ул. "Мечтание"
Хихи, Лебед, ние с теб започваме да влизаме в час с тия закуски май!  Joy И аз последните дни започнах да ставам преди 10 ч. Даже в събота се изтапанчих наспана в 7:20!  Joy

# 61
Здравейте, момичета!  Hug
Аз днес нямам какво да отчитам, бях на плюс и го стопих. Много нерви тия дни покрай едни мои поръчки от Германия, та нямах желание да пиша по темата.  Sad
На пък проблемът ми е че ставам много рано - 6.45 и в 7 съм закусила и после до 13 направо вия от глад. А 2 закуски не искам да правя, защото ходя на спорт от 11 и ще ми е тежко, ако ям в 10.

# 62
здравейте на всички  Wink бих искала да се присъединя към вас Simple Smile научих за системата от вашия форум и от няколко дни се опитвам да я спазвам.поръчах си книгата но още не е пристигнала и горе долу май я карам на магия.моето меню за днес :
З: вафла МУРА с кафе с малко мляко
О:1 сухар,1 домат,1/2 краставичка и малко сирене
В:зелена салата с краставички и може би малко домат
 моля кажете ми ако бъркам някаде,както казах още нямам книгата и се уча от вас Simple Smile успех на всички и многооо минуси

# 63
zuzka88, много малко ядеш. Салатите ти ги виждам, ама къде са ти манджите?  Grinning
Спокойно можеш да си хапнеш нещо готвено за обяд към зеленчуците, само да не е месо с картофи, но месо с ориз може и всякакви постни манджи. По-добре, отколкото сухар.
А за вечеря освен салатата, можеш да ядеш и млечни - кисело и прясно мляко, иззвара, сирене. (вариант зеленчуци и млечни)

# 64
ами вчера за обяд беше зелен боб яхния с малко кисело мляко.а за вечеря скумрия на скара.ами гледам да ям малко защото имам страшно много за сваляне Simple Smile вчера ми се стори че се унесох с яденето/много ми се стори/ и затова днес е по малко Simple Smile

# 65
  • ул. "Мечтание"
ами гледам да ям малко защото имам страшно много за сваляне Simple Smile вчера ми се стори че се унесох с яденето/много ми се стори/ и затова днес е по малко Simple Smile

И ще направиш едно голямо нищо!  Whistling
Идеята на този режим на хранене е порциите да се контролират сами, а не сами да си налагаме по-малки порции. Повярвай ми, получава се, колкото и невероятно да звучи.  Peace Но трябва търпение и постоянство!

# 66
ами вчера за обяд беше зелен боб яхния с малко кисело мляко.а за вечеря скумрия на скара.ами гледам да ям малко защото имам страшно много за сваляне Simple Smile вчера ми се стори че се унесох с яденето/много ми се стори/ и затова днес е по малко Simple Smile

Малкото ядене не е по системата. Вчера си яла добре, днес направо някаква строга диета пазиш. Обяд и вечеря - само малко салата. Така само ще си забавиш метаболизма и вместо да сваляш по-бързо, ще стане обратното. Пък и ще озверееш от глад довечера, или след ден-два и ще ядеш като невиждала. Не те съветвам да го правиш. По-добре си яж нормални порции, но системни храни - без мазнотии, в позволените съчетания и ще видиш как резултатите няма да закъснеят.

# 67
благодаря ви страшно много за съветите и бързите отговори  Hug за вечеря все гледам да е салата защото гледам че повечето от  вас пишат за вечеря-мляко и плод ама нещо не ми се връзва и затова гледам да е салатка Simple Smile само проблема ми е със закуската - не съм свикнала да закусвам и ми е трудно да свикна да ям сутрин

# 68
Здравейте и от мен. Аз нещо не мърдам на килограми, но съм търпелива и няма да се отказвам Party
Днес обаче ограничих малко сутрешното хапване. З. 2 кивита, О-Спанак с ориз, В-Най-вероятно ще е същото.
Ужасно е времето днес, а аз като съм по цял ден вкъщи и само за храна мисля, отивам да си направя едно чайче отново.
zuzka88 и аз не закусвах преди, но още първите дни на режима установих, че се чувствам много по-добре когато закуся, а и като хапна нещо леко за вечеря и то в 18, до сутринта вече съм много гладна и няма как да я прескоча.

Последна редакция: пн, 18 апр 2011, 14:48 от spirit

# 69
  • ул. "Мечтание"
благодаря ви страшно много за съветите и бързите отговори  Hug за вечеря все гледам да е салата защото гледам че повечето от  вас пишат за вечеря-мляко и плод ама нещо не ми се връзва и затова гледам да е салатка Simple Smile само проблема ми е със закуската - не съм свикнала да закусвам и ми е трудно да свикна да ям сутрин

Може да пробваш местния вариант за вечеря!  Peace Дава добри резултати, но го редувай и с нещо друго от време на време.

# 70
zuzka88, ще свикнеш да закусваш много бързо. Аз никога през живота си не бях закусвала, но по време на различни диети установих, че закуската е следствие от вечерята - когато вечерям късно или обилно (или пък и двете Grinning), никога не съм гладна сутрин. Като свикнеш на системата, ще видиш как сутрин ще хапваш с желание  Peace
А за вечеря можеш много неща да ядеш - месо, риба, ориз със зеленчуци - не е нужно да е винаги салата - гледай да ти е разнообразно и вкусно. И да не се откажеш, ей, че тъкмо се зарадвах, че като се върна лятото, ще има с кой да пия системно кафе в най-хубавия град  Party

И да се отчета! След повече от месец застой, днес най-накрая съм 66! Hug
Няма да бързам да променям линийката обаче, защото кантарът закова на 66.9  Joy Joy , ще изчакам да покаже поне 66.5  Praynig

# 71
Пристигам, за да ви споделя, че постигнах втората си поставена цел: 60 кг. Така свалените килограми са вече 31! bowuu Още недоумявам как съм ги носила, макар и не дълго, но факт.. Embarassed

Междувременно ме повали някакъв вирус с разстройство и кантара ми показа още по-ниска цифра, но знам, че не е реална. Искам да се зарадвам на истинска 5-ца. Следваща, но не съм сигурна дали ще е последна цел - 57 кг.

Не ви чета вече, само понякога надниквам отгоре-отгоре, но се радвам, че има толкова много нови момичета!! Както обичам да казвам - на правилното място сте! Peace Успех!

Евтика, чудесно е, че продължаваш, браво, страхотен резултат! Hug
Жаси, да те поздравя, съвсем на финала си!
Стелету, вероятно е на изпити.. да се връща със шестици и усмивки!

Момичета, не яжте пангасиус, има много ужасии в него, най-добре дива риба, а не от рибарници, макар че е трудно.. но аз да кажа, че мернах някъде..

# 72
благодаря за подкрепата момичета  Hug
Ykk няма да се откажа,много съм се надъхала,благодарение на всички мами в този форум.чета ви от около седмица и всеки ден се надъхвам повече Simple Smile а за кафето лятото -нямаш проблеми Simple Smile

# 73
Пристигам, за да ви споделя, че постигнах втората си поставена цел: 60 кг. Така свалените килограми са вече 31! bowuu Още недоумявам как съм ги носила, макар и не дълго, но факт.. Embarassed

Лелеееее, Сиси, направо ме смая!!! БРАВО!!!!!!! smile3501 smile3501 newsm10
Е това твоето е упоритост!
Но недей надолу, само ще си развалиш бюста. Според мен, 60 кг. са ти екстра, ти си висока.  Simple Smile

# 74
  • ул. "Мечтание"
Пристигам, за да ви споделя, че постигнах втората си поставена цел: 60 кг. Така свалените килограми са вече 31! bowuu

Честито!!! И браво!!!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт