"Системата минус 60" - тема №23

• 45 957
  • 744
  •   1
Отговори
# 120
  • ГО
Купих си Мумио, някой ползва ли го?
Има ли ефект?

# 121
Да ви се оплача  Cry
Вчера си взех едно много сладурско потниче и като се прибрах реших да го пробвам/щото го взех на око/. И какво се оказа - грозна гледка  Confused Докато дойде време да го нося ще трябва хубавичко да се потрудя иначе ще си стои кротко в гардероба.....

Клеми, толкова добре те разбирам! Можа да ти пусна моя снимка от миналото лято на 89 кила по потник, да видиш тогава страховита гледка.  Rolling Eyes  Направо като преджвъкнат вурст.  Laughing
Ама ето, малко по малко и това лято вече гледката ще е друга.
Затова запретвай ръкави и давай - другото лято спокойно можеш да си 30 кила надолу! Да не мислиш, че на мен ми беше лесно, или на Сиси, или на Диви, или на Стелету, или на който и да било тук - всички се мъчим наравно.  Simple Smile

# 122
Момичета за обяд мога ли да ям мюсли /с ядки и плодове / с прясно мляко???

# 123
здравейте и от мен
нямам с какво да се похваля. имам +500гр от миналия понеделник, но се надявам тази седмица да ги стопя. миналата беше малко безразборна и захарта ми играеше

добре дошли на новите момичета и успех. трябва и малко търпение. всички искат бързо да отслабнат, но повече от това, искаме и да задържим

казвате да ходя на пазар за потници Simple Smile аз тук имам само дрехи от миналата година, така че и да изкопая някое от предишни години не мога Simple Smile

на мен, за съжаление, шоколадът все още ми се услажда и то вечер. иначе чипс и други подобни боклучави храни не ям от години

за днес планирам
з: филия с кашкавал и една сладка (ама големичка)
о: ризото със скариди
в: или супа спанак или кисело мляко с плодове, зависи кога ще успея да се прибера

имам да боря 2 кг, но хич не се дават лесно

пожелавам ви хубав ден, при нас ще е слъчнева седмица

# 124

Не.  Peace

# 125
Мисля, че Стевия-та я има в почти всеки хранителен магазин. Виж в Била или някой друг по-голям, трябва да е до захарта някъде
момичета  в нета се поразрових за тая Стевия и гледам че я има на таблетки и в течен вид.можете ли да ми препоръчате кое от двете да си взема,ако някоя от вас я е ползвала Simple Smile благодаря ви предварително.та  да се отчета за днес де :
З:1 филийка с лютеничка с малко сирене
О:зеленукова супичка
В:най вероятно ще е пилешко филенце на скара

# 126
Мисля, че Стевия-та я има в почти всеки хранителен магазин. Виж в Била или някой друг по-голям, трябва да е до захарта някъде
момичета  в нета се поразрових за тая Стевия и гледам че я има на таблетки и в течен вид.можете ли да ми препоръчате кое от двете да си взема,ако някоя от вас я е ползвала Simple Smile благодаря ви предварително.та  да се отчета за днес де :
З:1 филийка с лютеничка с малко сирене
О:зеленукова супичка
В:най вероятно ще е пилешко филенце на скара

[как си правиш зеленчуковата супа

# 127

Не.  Peace

Ужас,аз вече ги изядох! Sad  Е,нищо вече ще знам!А уж преглеждах и книгата и систематизираната информация в началото на всяка тема и така и не видях дали може или не може...нищо,това да ми е проблема-те не бяха много!
Ето го моето меню за днес:
З- 09:30- домашна баница 1 парче+малко мюсли с прясно мляко
О-13:00- малко мюсли с прясно мляко /не системно!!!/
В- 18:00-печени чушки в сос от кисело мляко/половин кофичка/,сол и малко оцет

Да ви се похваля от седмица и 1 ден съм на системата и имам 1,700 кг свалени!И се претеглих след закуската-което не трябва да е така,но забравих по рано,а и бях с дрехи!Утре пак ще се тегля и вече ще отбележа в лентичката!Много съм доволна от себе си и от системата!
Аз също забелязвам,че откакто съм на режима не ми се яде сладко!Може би,защото знам,че мога да го ям всеки ден и въпреки това не ми се яде!Също и при мен се появи проблемът с ходенето до 00  сутрин!Явно докато се настрои организма ще е така!Аз затова я подкарах на прясно мляко и мюсли!   hahaha

Последна редакция: вт, 19 апр 2011, 18:06 от antonina84

# 128
ами то май е доста силно казано супа Simple Smile понеже не съм много наясно какво мога да сложа за да я направя си правя нещо като чорбичка.яла съм такава в северна българия и ми харесва а и е това е единствената която мога да ям без застройка  Simple Smile  правя си я като ледко задушавам с 1 лъжичка  зехтин малко лук,настарган морков,зелен фасул,малко чушка и доматки .добавям водичка,малко сол,пресен магданоз и понякога слагам и копър.и я оставям да поври докато всичко се свари.само да кажа за тези които решат да си правят - най-вкусна е студена и с малко натрошено сиренце Simple Smile

# 129
Здравейте и от мен. Менюто за днес, З. Филия ръжен хляб с масло и чубрица, О. Макарони с лютенице, не бяха от твърда пшеница, но много ми се ядеше, а нямах други вкъщи. В. Кисело или прясно мляко+1-2кивита /аз така оправям проблема с 00, спанака също върши чудесна работа Mr. Green/
Хубав ден на всички.

# 130
ами то май е доста силно казано супа Simple Smile понеже не съм много наясно какво мога да сложа за да я направя си правя нещо като чорбичка.яла съм такава в северна българия и ми харесва а и е това е единствената която мога да ям без застройка  Simple Smile  правя си я като ледко задушавам с 1 лъжичка  зехтин малко лук,настарган морков,зелен фасул,малко чушка и доматки .добавям водичка,малко сол,пресен магданоз и понякога слагам и копър.и я оставям да поври докато всичко се свари.само да кажа за тези които решат да си правят - най-вкусна е студена и с малко натрошено сиренце Simple Smile
ммм много вкусно звучи Hug,но мисля че застройката за обед не е проблем

# 131
така и така говорим за супички може ли да попитам мамите,които са наясно,ако тръгна да си правя пилешка супа как мода я застроя newsm78 знам че не мога да слагам картофи и фиде/него мисля да го заменя с малко ориз/ ама как стои вапроса със застройката  newsm78

# 132
Няма проблем за застройка от кисело мляко и жълтък  Peace

# 133
Няма проблем за застройка от кисело мляко и жълтък  Peace
охх олекна ми  Grinning че ми е голяма мъка с тези бистри супи Simple Smile  АЛИЕНА мерси за бързия отговор  Hug

# 134
  • ул. "Мечтание"
Отчет за вчера:

з - боза със захар, 0.5 кока-кола, 3 ръжени фили с хайвер и шпеков салам
о - задушен карфиол с праз лук
в - наденички на скара

Общи условия

Активация на акаунт