С шкембе си е най-добре 10

• 33 702
  • 744
  •   1
Отговори
# 615
  • Варна
Здравейте момичета  Hug
Искам да ви благодаря за пожеланията, чета ги пак и пак и не вярвам, че са отправени за мен. Благодаря ви, защото без вас, нямаше да успея  Hug Heart Eyes
Вече сме си в нас, а аз не мога да повярвам, че в кошарката срещу мен спи най-красивото и смислено нещо в живота ми... аз успях, беше тежко, но успях. Операцията почна зле, но завърши успешно, бебка е здрава, голяма, ящна и красива  Flutter

Пожелавам на всички бъдещи мами по едно такова слънце  Praynig
Обичам Ви!

П.С. Много стиснати палчета за Ниа  Praynig

# 616
Вече сме си в нас, а аз не мога да повярвам, че в кошарката срещу мен спи най-красивото и смислено нещо в живота ми...

Съжалявам само, че не е протекло по вода, но най - важен е резултата нали?  Hug
Добре сте ни дошли и за снимките ... ти си знаеш!  Hug

# 617
Светле, добре дошли и от мен с малката принцеса. Чакаме снимки!  Hug Hug Hug
Да дам сега един бърз отчет. Вчера ходих на доплер при един познат и страшно много ме успокои. След доплера ме прехвърли на обикновения ехограф и разгледа всичко обстойно и каза, че няма от какво да се притеснявам. Спомена ми, че термина ми може би е малко по-късничко от това, което ми е изчислила моята лекарка, а тя го сметна за края на ноември. Бебока сигурно щял да се появи след 10-ти декември, защото и аз си знам, че съм забременяла малко по-късно от тези тяхните сметки. И така дребосъка е вече 1.900кг. Също ми спомена да се готвя за едро бебе, ама аз това си го и предполагах, така че това е.
Лека вечер на всички.  Hug Hug Hug Hug на тумбаците и на вече родените бебоци.

Последна редакция: чт, 06 окт 2011, 08:16 от Juli_Ivka

# 618
Здравейте милички,
влизам да ви покажа моите двама мъже.........,извинявам се,че не се появявам често,но ние много ревем от колики Sad и е ужас ooooh!

# 619
-Ето и едно ухилено бебе Алекс

# 620
Juli_Ivka, радвам се че всичко е наред при вас! Дано е така до края!  Hug

Исе, много са ти готини мъжете! Да ги нацелуваш много!

# 621
Ще си имаме бебка, тя е добре и си има всичко, след 20мин гледане доц. Павлова каза ''това сърце е здраво''  така си отдъхнахме и осъзнахме че ще си имаме бебе:))
Светли добре дошли у дома:))

# 622
Нийка, честити ви розови гащи! Радвам се, че всичко е наред!  Hug

# 623
Исе пу ,пу пу ,красотници ,да са ти живи и здрави мъжете  Hug Heart Eyes
Ния браво мила ,много се радвам ,че с бебка всичко е наред ,айде отдъхни малко  Hugвсичко ще е наред миличка,ще се радвате на жива и здрава госпожица Heart Eyes.
Дияна  Жорко порасна ,още снимки няма ,засрами се  :mrgree,гледай само да не ни го покажеш на годинката  Mr. Green

# 624
  • Варна
Здравейте момичета, минавам само да покажа моята кокона  Laughing

Ние сме добре, постоянно иска при мама на ръце, но няма как... поздрави на всички много  Hug и  Heart Eyes

# 625
Kрасавица е Светли ,пу пу ,да ви е жива и здрава ,чакам и от Дидето да го покаже тази Жорко  Mr. Green.
Херича не се е разписвала и тя  newsm78 .
Вече времето е студено и се излиза по малко на вън ,така че ви чакам да се отчитате . Grinning Hug

# 626
Светле, страхотна е малката.  Да ви е жива и здрава и много да ви радва. Да я нагушкаш и нацелуваш от нас.  Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet
Ние сме добре, вече съм в болничен преди раждането. Ива е на градина и аз почивам активно през деня, че не остана. Мъж ми се надява да се прибере докато родя и ми каза да стискам кълки, докато си дойде. Ох много ми тежи вече, всичко ме боли и ми е огромно усилие всичко вече. Нямам търпение да се роди мъника и да си му се радвам.
Хайде лека вечер и хубава седмица желая на всички.

# 627
Светле, страхотна е малката.  Да ви е жива и здрава и много да ви радва. Да я нагушкаш и нацелуваш от нас.  Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet
Ние сме добре, вече съм в болничен преди раждането. Ива е на градина и аз почивам активно през деня, че не остана. Мъж ми се надява да се прибере докато родя и ми каза да стискам кълки, докато си дойде. Ох много ми тежи вече, всичко ме боли и ми е огромно усилие всичко вече. Нямам търпение да се роди мъника и да си му се радвам.
Хайде лека вечер и хубава седмица желая на всички.
[/quot

Още малко мила ,и ще му се радваш ,колкото си щеш  Heart Eyes Mr. Green

# 628
  • Варна
Светле голяма сладурана, пу-пу! Да ви е жива и здрава и много да ви радва.
July_Ivka малко остава и ще се гушкате.

# 629
  • Варна
Юли, миличка не остана и при теб - дръж се  Hug Heart Eyes

Моята мома е мноого ревлива - да е жива и здрава. Но я свикнах на ръце  Simple Smile само докато я поставя в леглото и - става една... не е за разправяне  Crazy но да не се оплаквам - щастлива съм и това ми е достатъчно.
За всички много  Hug и  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт