Тема Незабравима 193

• 30 444
  • 748
  •   1
Отговори
# 315
Здравейте, мили ми Незабравими!   bouquet

Благодаря ви за пожеланията и стихчетата! Направихте деня ми по-красив и весел!  newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 Много ценя всеки един от вас и наистина се чувствам като у дома си тук! Благодаря ви, че сте моето второ семейство!  Hug
Хайде стига с тези кафета - време е за торта и шампанско!

Кой е като мене днес
вие сте ми анти стрес
с пожелания и стих
правите деня красив

За отплата каня ви сега
да празнуваме до вечерта
моят ден да споделите
с мене да се веселите

За рожденият ми ден
с благодарности от мен
тортичка си вии хапнете
и шампанско с мен пийнете!

Наздраве, Бобо,за твое здраве! lovekiss

Ммм..страхотна торта!

# 316
# 317
Честит рожден ден Бобо! Simple Smile Simple Smile Simple Smile

newsm59 newsm59 nbirthday nbirthday nbirthday newsm59 newsm59

Последна редакция: чт, 28 апр 2011, 14:22 от haha_pm

# 318

Ч Р Д на  БоБоЯна!
Пожелавам здраве и мноого любов!
Благодаря за преводите!
Според мен поуката от серията е , че човек трябва да е много лош. Тогава няма да може никой о да го хване, даже и цял камион полицаи, дори докато спи. Всички ще се страхуват и ще му помагат - кой с телефон или жълти дрехи в тон с ботушите, ще изпълняват заповедите му, даже и в луксозни хотели, ще знае по всяко време кой къде се намира и ще се транспортира без проблем.
За него ще плачат най-малко две жени, ако случайно се затрие.
Ако си осъзнаеш вината и се промениш към добро - живот няма!?
Ако си добър ще страдаш и ще мислиш непрекъснато дали няма да нараниш някого и ще си почти през цялото време тъжен.
Колкото повече храна имаш и прекрасно сервирана маса, толкова повече не ти се яде, ставаш и си отиваш.

# 319
  • София
Ами, вместо поздрав, вместо коментар - финалът на 81 еп.

Незабравима – 81 еп., част 4:
Харун пътува към града и получава съобщение, връща обаждането:

Комисар – г-н Харун, исках да ви съобщя, че Бату е жив…Ще говорим колкото се може по-скоро!
Харун – По дяволите! Знаех си! Този толкова лесно не може да умре, знаех си! … Еда, Ямур,…. останаха сами….
Бату – (Харун обръща точно под носа му) – какво прави? Ако ти не дойдеш, аз ще дойда при теб, Харун Арсланлъ! … Едже, това няма да ми пропречи! … Тръгвай! Бързо, движи се, бе!
Харун – хайде, Еда, вдигни телефона, отговори!
Бату – хайде! Още по-бързо!
Ямур – а-а-а, патките, виж ги, мамо! Колко са хубави, нали? Да идем да ги видим, мамо! Моля те!
Еда – добре, да идем, едничката ми!
Ямур – знаех си, че ще даде (да я погали), видя ли?
Еда – да, едничката ми. Много е сладичко, нали?
Ямур – да.
Бату – не е ли ху-у-у-бава тази картина? Едно прелестно момиченце и красивата му майка хранят патките! Красотата на тази картина не те ли кара и ти да изпитваш щастие, не е ли така?
Харун – от коя дупка изпълзя? С мен се разплащай! Да приключим това нещо! Остави игрите, мерзавецо!
Бату – погрижи се да не прекъсваш удоволствието на околните, приятелю! Мен не можеш да видиш, но нали не забравяш, че все не можеш да ме избегнеш… Аз съм навсякъде… Близо, колкото на един дъх…
Харун – с теб още тук ще се изправим лице в лице.
Бату – не те разбирам! Ако бях умрял, какво щеше да стане, а? Но това е работа на съдбата! Утрото ми донесе пореден шанс. За да намеря и установя справедливостта….
Харун – и веднага, още по-добре, звяр такъв! Остави на мира семейството ми! Твоят проблем е с мен! И двамата знаем, че не си човек…
Бату – по този въпрос, няма да ти дам отговор… по-правилно е да се каже, че има решение….
Харун – какво решение?
Бату – да живеят или да не живеят…. Ето, това е цялата история….
Харун – какви ги приказваш, простако! Говори открито!
Бату – това ти казвам и аз, Харун Арсланлъ! Любимата жена и единствената ти дъщеря заедно да умрат или ти самият, кое искаш? Готов ли си да се сбогуваш с тях? Трудно решение (избор), нали? Повярвай, не исках така да приключва всичко (земния ти път)! Беше достатъчно да изпълниш каквото говорихме за Едже… за да се сложи край на преживените кошмари. Но, тя да напусне тази земя…. Защото да стане изкупителна жертва… Ето това ще преживееш…. Но животът ще даде наказание за тази празнина до мен… Да преживееш болката от тяхната липса или да не живееш? … Да,… чакам решението ти!
Харун – не ги докосвай тях! Идвам на място, което ми кажеш! Щом ще се плаща цена, аз съм готов!...
Бату – отново не забрави за мен, приятелю! Знаех си, че ще вземеш това решение. Сега, за последен път погледни семейството си! И се върни в колата си! Потегли по пътя си! … Какво, искаш да се сбогуваш ли? Добре, хайде, отиди и си вземи сбогом! Само да си им казал нещо! И не забравяй, аз всичко виждам и всичко чувам, такъв съм! Не искаш да плашим патките, нали?
Харун – (на ум) – толкова много ви обичам, заради вас не един път, а хиляда пъти съм готов да умра… Всичко ще направя за вас… всеки миг съм до вас, със сърцето си….Красивата ми дъщеря, ангелчето ми, прости ми! Може би те оставям без мен, без баща… може би през целия си живот ще изпитваш болка от тази минута, от минутата в която за последен път видя баща си… За това ми прости, хубавицата ми… За хубавите дни, който няма да преживеем заедно, прости на баща си... Той те обича повече от живота… Любов моя, моя обич, всичко мое, моя Еда… Ти ми даде най-прекрасната, най-жадуваната любов… Ти издълба в сърцето ми една съдбовна обич, за която ще умра… И ако аз умра, тази обич никога няма да умре…. Грижи се добре да дъщеря ни, едиствената ми… Отгледай я с обичта ни…. Моля те прости ми…
Еда – Харун?... Защо се върна? Случило ли се е нещо?
Харун – Да… Забравих да ви целуна…. Обичам те!....
Харун – (на ум) – Сбогом, дъще!... Сбогом, моя любов!

Последна редакция: чт, 28 апр 2011, 15:05 от milena d

# 320
  • София
ЗДРАВЕЙТЕ  bouquet Laughing Heart Eyes
Мокси благодарности за новото кътче  bouquetНе съм гледала още серията newsm78 #Crazy,но прочетох интересните ви коментари Simple Smile
Включвам се сега да честитя празника на Бобояна, че докато си отида довечера питиетата ще се стоплят и тортата няма да е така сочна  bouquet Laughing Heart Eyes

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ....СКЪПА БОБО Laughing Heart Eyes Laughing

Бобо.....поздрав и от  мене приеми
Усмихната и лъчезарна все бъди
С веселието си приятелка голяма
С шеги.....лекуваш всяка рана

Прекрасен нека е животът твой
Красив да бъде и благословен
Невероятен  да е всеки ден
Успешен ,спорен, вдъхновен

Добър човек си и го заслужаваш
Бъди ни винаги засмяна здрава
Наздравица да вдигнем в този час
И чашите с любов да пре
сушим

П.П.Щастлива съм ....че познавам лично.... толкова позитивен   и усмихнат човек като теб  bouquetТи си надскочила успешно ...всички онези дребни неща,които по някой път ...преобръщат каручката ,която носи светлината ,обичта и щастието....за всички нас хората.
Далече си от ....дребните неща ,които съумяват да провалят живота на човек.Ти си един .....голям човек  bouquet Laughing Heart Eyes
Честит рожден ден.

# 321
Ами, вместо поздрав, вместо коментар - финалът на 81 еп.

Незабравима – 81 еп., част 4:
Харун пътува към града и получава съобщение, връща обаждането:

Комисар – г-н Харун, исках да ви съобщя, че Бату е жив…Ще говорим колкото се може по-скоро!
Харун – По дяволите! Знаех си! Този толкова лесно не може да умре, знаех си! … Еда, Ямур,…. останаха сами….
Бату – (Харун обръща точно под носа му) – какво прави? Ако ти не дойдеш, аз ще дойда при теб, Харун Арсланлъ! … Едже, това няма да ми пропречи! … Тръгвай! Бързо, движи се, бе!
Харун – хайде, Еда, вдигни телефона, отговори!
Бату – хайде! Още по-бързо!
Ямур – а-а-а, патките, виж ги, мамо! Колко са хубави, нали? Да идем да ги видим, мамо! Моля те!
Еда – добре, да идем, едничката ми!
Ямур – знаех си, че ще даде (да я погали), видя ли?
Еда – да, едничката ми. Много е сладичко, нали?
Ямур – да.
Бату – не е ли ху-у-у-бава тази картина? Едно прелестно момиченце и красивата му майка хранят патките! Красотата на тази картина не те ли кара и ти да изпитваш щастие, не е ли така?
Харун – от коя дупка изпълзя? С мен се разплащай! Да приключим това нещо! Остави игрите, мерзавецо!
Бату –погрижи се да не прекъсваш удоволствието на околните, приятелю! Мен не можеш да видиш, но нали не забравяш, че все не можеш да ме избегнеш… Аз съм навсякъде… Близо, колкото на един дъх…
Харун – с теб още тук ще се изправим лице в лице.
Бату – не те разбирам! Ако бях умрял, какво щеше да стане, а? Но това е работа на съдбата! Утрото ми донесе пореден шанс. За да намеря и установя справедливостта….
Харун – и веднага, още по-добре, звяр такъв! Остави на мира семейството ми! Твоят проблем е с мен! И двамата знаем, че не си човек…
Бату – по този въпрос, няма да ти дам отговор… по-правилно е да се каже, че има решение….
Харун – какво решение?
Бату – да живеят или да не живеят…. Ето, това е цялата история….
Харун – какви ги приказваш, простако! Говори открито!
Бату – това ти казвам и аз, Харун Арсланлъ! Любимата жена и единствената ти дъщеря заедно да умрат или ти самият, кое искаш? Готов ли си да се сбогуваш с тях? Трудно решение (избор), нали? Повярвай, не исках така да приключва всичко (земния ти път)! Беше достатъчно да изпълниш каквото говорихме за Едже… за да се сложи край на преживените кошмари. Но, тя да напусне тази земя…. Защото да стане изкупителна жертва… Ето това ще преживееш…. Но животът ще даде наказание за тази празнина до мен… Да преживееш болката от тяхната липса или да не живееш? … Да,… чакам решението ти!
Харун – не ги докосвай тях! Идвам на място, което ми кажеш! Щом ще се плаща цена, аз съм готов!...
Бату – отново не забрави за мен, приятелю! Знаех си, че ще вземеш това решение. Сега, за последен път погледни семейството си! И се върни в колата си! Потегли по пътя си! … Какво, искаш да се сбогуваш ли? Добре, хайде, отиди и си вземи сбогом! Само да си им казал нещо! И не забравяй, аз всичко виждам и всичко чувам, такъв съм! Не искаш да плашим патките, нали?
Харун – (на ум) – толкова много ви обичам, заради вас не един път, а хиляда пъти съм готов да умра… Всичко ще направя за вас… всеки миг съм до вас, със сърцето си….Красивата ми дъщеря, ангелчето ми, прости ми! Може би те оставям без мен, без баща… може би през целия си живот ще изпитваш болка от тази минута, от минутата в която за последен път видя баща си… За това ми прости, хубавицата ми… За хубавите дни, който няма да преживеем заедно, прости на баща си... Той те обича повече от живота…Любов моя, моя обич, всичко мое, моя Еда… Ти ми даде най-прекрасната, най-жадуваната любов… Ти издълба в сърцето ми една съдбовна обич, за която ще умра… И ако аз умра, тази обич никога няма да умре…. Грижи се добре да дъщеря ни, едиствената ми… Отгледай я с обичта ни…. Моля те прости ми…
Еда – Харун?... Защо се върна? Случило ли се е нещо?
Харун – Да… Забравих да ви целуна…. Обичам те!....
Харун – (на ум) – Сбогом, дъще!... Сбогом, моя любов!

Милена, благодаря за превода!  Hug Hug Hug Много силни думи на Харун... Cry Cry Cry Cry Cry

# 322
Милена, благодаря ти за превода. И сега въпросът е как ще се спаси Харун от капана на Бату?
Разбрахме, че той е недосегаем, него нито куршум го лови, нито "летенето" в пропастта му спря житейския път. Закриха му вс.сметки, но той съумя кола и къща да наеме, като същевременно купуваше букети на любимата и я обгрижваше. Нае си хора да следят врага му, а той самия се разхожда необезспокояван от никой, при все, че е издирван престъпник. Crossing Arms И ако това не е ирония на съдбата........

# 323
  • София
Добър ден  Hug Hug Hug

Бобо,честит рожден ден  newsm59 newsm59 nbirthday nbirthday  party023  party023  party023  bigdance2  bigdance2 Tada Tada Tada

Х-заспа ли?
Е-толкова се съпротивлява,за да заспи..Трябваше да дам подкуп
Х-какъв подкуп?
Е-Утре заедно да отидем до басейна.
Х-така ли?Ех,сега е ред на моя рушвет
Е-баща и дъщеря,вие много се глезите.
Х-добре,тогава готов съм за наказанието....Чакам
Е-ще танцуваш с мен до сутринта
Х-разбира се.

Последна редакция: чт, 28 апр 2011, 15:10 от reksi

# 324
Милена, благодаря ти за превода. И сега въпросът е как ще се спаси Харун от капана на Бату?
Разбрахме, че той е недосегаем, него нито куршум го лови, нито "летенето" в пропастта му спря житейския път. Закриха му вс.сметки, но той съумя кола и къща да наеме, като същевременно купуваше букети на любимата и я обгрижваше. Нае си хора да следят врага му, а той самия се разхожда необезспокояван от никой, при все, че е издирван престъпник. Crossing Arms И ако това не е ирония на съдбата........
Той Бату е като Ахил...НЕПОБЕДИМ  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 325
  • София

За парите на Бату - в този епизод има цяла серия разговори и  се  разбира, че той си  разполага с доста пари, вероятно присвоени от Арсланлъ. Но... ще има още преводи, пък ... и следващи епизоди.

# 326
Бобо благодаря за почерпката  Hug Heart Eyes
Миленка благодарности за превода . Heart Eyes  bouquet  bouquet  bouquet
Мокси както винаги прекрасно оформление на страхотното стихче на Дани.  bouquet  bouquet  bouquet

# 327
Уау Бобо,каква тортаа....

МИлена   bouquet   Рекси   bouquet

Много силни думи  на Харун,много трогателен момент...Какво ли наистина ще стане,за да се измъкне от Бату  newsm78

# 328
Милена, Рекси благодаря ви!     bouquet  bouquet  bouquet

Мокси,чудесно оформление!     bouquet  bouquet  bouquet

# 329

Общи условия

Активация на акаунт