Май с цветята пак дойде. Слънце нека донесе.

• 9 936
  • 141
  •   1
Отговори
# 120
  • Варна
Честит рожден на Рени и Хера! Бъдете здрави и много щастливи момичета и важните неща от живота да са си по местата!   bouquet

Какво ново този четвъртък?

# 121
  • Варна
 Hug  Hug Hug
Днес Марти е 1480 гр. и вече го хранят с биберон, изморява се, но трябва да се научи. Добре се грижат за него, приспиват го на ръчички, защото много плаче. Много ми тежи, че не мога да го гушна. Всички родители си гледаме децата като животинки в клетка.
Аз съм доста изтощена психически, търпението ми започна да се поизчерпва. Всеки ден ми се подкосяват краката качвайки се до третия етаж и в очакване на информацията за деня. Днес бях при личната ми лекарка, за да ме прегледа и си пуснах контролни изследвания. Трябва да се стегна, че не мога да се понасям такава.

# 122
  • Варна
Hug  Hug Hug
Днес Марти е 1480 гр. и вече го хранят с биберон, изморява се, но трябва да се научи. Добре се грижат за него, приспиват го на ръчички, защото много плаче. Много ми тежи, че не мога да го гушна. Всички родители си гледаме децата като животинки в клетка.
Аз съм доста изтощена психически, търпението ми започна да се поизчерпва. Всеки ден ми се подкосяват краката качвайки се до третия етаж и в очакване на информацията за деня. Днес бях при личната ми лекарка, за да ме прегледа и си пуснах контролни изследвания. Трябва да се стегна, че не мога да се понасям такава.

Мило Фивче, не остана, скоро ще си го гушкаш синчето. Радвам се, че полагат добри грижи за него - поне това няма да мислиш. Още малко и ще си го гушкаш  Hug А инъче неговите изследвания как са? Всичко в норма ли е?

# 123
Фивче, само ти си знаеш какво ти е!  Hug
И все пак наистина трябва да се стягаш, че скоро трябва да си го прибирате! Тогава ще си го нагушкаш Калпазанчо!  Hug

# 124
  • Варна
А инъче неговите изследвания как са? Всичко в норма ли е?
Предполагам, че са в норма щом не ми казват нещо обезспокоително. До сега са ми казвали единствено за ниския хемоглобин и когато се е налагало кръвопреливане.

# 125
Фивче, Hugсилна прегръдка и много позитивна енергия ти пращам!Знам ,че ще се справите и скоро ще сте заедно и неразделни! Praynig Heart Eyes

# 126
Фивче ,толкова много изтърпя ,мина през какво ли не ,вижда му се края вече .Марти  скоро ще си е у вас . Hug

# 127
Фивче,  Hug и не се давай след всичко, през което премина. Вярно е, че финалите най-добре изваждат душата, но скоро ще можеш да си го гушкаш Мартинко денонощно.  Praynig Hug
Честити празници на патеричка за всички, имали поводи напоследък!   bouquet

# 128
  • Варна
Фив, не е човешко това нито за родителите, нито за детето да ви държат разделени, точно когато душичките ви копнеят един за друг!  Hug Не смятам, че сестрите са по-"стерилни" и чисти от родителите, просто е въпрос на организация на отделението. Няма как, правила... Хубаво си решила да се погрижиш и за себе си, мъчно ми е, че освен всичко друго, дето преживя, сега трябва да минеш и през този страх и късане на нерви. Пазете се двамата със съпруга ти, това е най-доброто, което можете да направите за бебчо в момента.  Hug

Браво и на Марти, не му е лесно милия, да е толкова мъничък и сам да суче, ама трябва да му хване цаката, за да си дойде у дома. На какво тегло могат да го изпишат?

# 129
  • Варна
Честит рожден ден на Хера и Рени на патерички. Да сте живи и здрави!
Фивка повечето мина, малкото остана. Скоро Марти ще си е у вас и ще се гушкате. 

# 130
  • Варна
Благодаря ви за подкрепата  Hug Hug Hug
Марти днес е 1520 гр. и другата седмица ще го местят в дома във Виница. Отделението е пълно, грижат се за над 30 бебета. От снощи са приели още 4-5 като моето. Дежурната лекарка каза, че това сякаш се превръща в епидемия.
От АГ бебенцата се изписват на 2 кг., а от дома на 2,5 кг. Но разбрах, че и там е препълнено и прибягват до изписване и на 2,2 кг.

# 131
Ехо,ето ме и мен,след 7-дневен престой в белодробна клиника с лека пневмония.
Надявам се вече да сме добре и да няма такива изненади.
Другата седмица ще отида при доки,за да видя бебо(дано е добре Praynig)
Лек ден на всички Hug

Браво на нашият герой Марти Peace

# 132
Fever, нормално е да са ти опънати нервите, малко ли преживяхте? А и докато мине голямата опасност човек се мобилизира и после те наляга изтощението. Сигурна съм, обаче, че скоро ще си имаш силно вдъхновение и ще се почувстваш щастлива, всъщност все едно, че още не си родила, та ти не си имала възможност да се радваш пълноценно на бебо. Интересно във Виница толкова ли добри условия има за недоносени, че ги пращат там, но явно ще е за кратко, 200-300 гр. бързо ще ги наддаде Марти щом стигна до тук.

# 133
Hug  Hug Hug
...приспиват го на ръчички, защото много плаче.
Явно тренира човекът за времето, когато ще си дойде у дома. Браво на него как успява да работи обкръжающите го.  Mr. Green На мен нещата ми звучат много оптимистично и знам, че скоро ще заспива в твоите ръце. Затова стягай се, маменце! Hug

Леле, Исе, какви са тези пневмонии? Не ти се полагат подобни екстри.Как си сега? Забранявам всякакви болници до раждането. Naughty

И от мен на патеричка честито на всички, имали повод да почерпят тези дни! Да сте живи и здрави, момичета!  bouquet

# 134
Светле,аз не съм се чуствала зле,но лекарите,като ме видяха с тоя огромен тумбак и айде вътре Mr. Green
Май си беше по-скоро трахеобронхит........

Общи условия

Активация на акаунт