Къде в Пловдив???-21

• 59 883
  • 754
  •   1
Отговори
# 615
  • до Пловдив
Преди време се питаше за логопед. Намерих добри отзиви за Вася Вергова, но не видях цената. Някой може ли да ме ориентира и дали има отстъпки за повечко посещения, че обещах на едно майче да разпитам? Мерси  Simple Smile

ние ходихме до скоро при ани стоянова те са заедно с вася във хотел его. един час е 25 лв. иначе ако се ходи 3 пъти в седмицата е по 16 лв а ако е два пъти е по 18 лв. но изобщо не останахме доволни след 5- 6 часа там детето не иска да ги посещава. ани гледа само да ти вземе парите и да мине часа а дали той научава нещо или не. вика ни всички деца са така водете го не се отказвайте ще свикне да бе да
но да не раздвоявам темата ако искаш пиши на лс за повече инфо

сега сме решили да отидем в център за децата някои има ли мнение за логопедите там изобщо като цяло много неща гледам в сайта им предлагат но тия дни съм решила да отида да видя как стоят нещата там.

# 616

Май ще се върна в доста променен град след 25 дни...
Впрочем да попитам-някой знае ли от къде може да се купи тензух и приблително колко струва?

В един магазин за платове, в началото на пешеходния мост в посока Кършиака продават тензух, 2.50 лв е метъра  Peace

# 617
Преди време се питаше за логопед. Намерих добри отзиви за Вася Вергова, но не видях цената. Някой може ли да ме ориентира и дали има отстъпки за повечко посещения, че обещах на едно майче да разпитам? Мерси  Simple Smile

е, обади й се, васи ми е лична приятелка и мога да кажа спокойно, че е страхотна
ако ще се ходи на логопед, прави смисъл да е при нея
да й се обади майчето и ще разбере

# 618

ние ходихме до скоро при ани стоянова те са заедно с вася във хотел его. един час е 25 лв. иначе ако се ходи 3 пъти в седмицата е по 16 лв а ако е два пъти е по 18 лв. но изобщо не останахме доволни след 5- 6 часа там детето не иска да ги посещава. ани гледа само да ти вземе парите и да мине часа а дали той научава нещо или не. вика ни всички деца са така водете го не се отказвайте ще свикне да бе да
но да не раздвоявам темата ако искаш пиши на лс за повече инфо

сега сме решили да отидем в център за децата някои има ли мнение за логопедите там изобщо като цяло много неща гледам в сайта им предлагат но тия дни съм решила да отида да видя как стоят нещата там.

ходила си при ани, пък даваш мнение за васи. странно...
то е все едно някой да дойде на гости на моите комшии и после да каже, абе, мани я тази, не може да готви, защото манджата у комшийката не ти харесала

иди в център за децата /който към момента не функционира по моя информация, защото 2 деца от там идват при нас/, но не ми е останало време да се обадя на тамошната собственичка да попитам какво става, пък тогава ще си говорим

последно съм изпратила 2 деца с дислексия при васи и майките са повече от доволни

# 619
  • Пловдив
Момичета, като говорим за западнали сгради, някой знае ли какво ще става със старата поща в Кършияка? Теренът е доста голям, а сградата още повече, чудно какво са намислили? newsm78

Говори се за Била или подобно.................

# 620
  • Пловдив
От логопедите аз имам наблюдения за Люси Епитропова - много са доволни от нея.

# 621
  • Пловдив
 Някой може ли да ми каже къде да намеря кувертюра за спалня?Малко по-нагоре имаше линк за магазин в МОЛ "Галерия" но нещо моделите не ми допадат.

# 622
Аз изпратих вчера всичките мнения от една по-стара тема и тя ще си ги прочете. Доколкото разбрах, проблема на детенцето е, че си слага езичето май по-напред ли, по-назад ли, при звуци като с, ш и не запомних кои други. Тя беше ходила при логопед, но там за всеки час се взима по 20 лв и като трябва да отидеш 10 пъти месечно, става сериозна сума.
Ще и кажа да се обади на Вася. Това ли е актуалният телефон - 0885 77 88 79 ?
За цената питах, за да я ориентирам, че да не стане още по-голяма сума  Grinning Дали са и същите цените като на въпросната Ани, щом работят заедно? Thinking

# 623
Моето дете беше със същия проблем, изчисти го Васи за 2 месеца
Да се обади да пита за цените, няма да я ухапят, сега не знам актуалните към момента, навремето като ходеше моето дете, тя все още работеше в Мечо Пух и плащахме по 20 лв на час, което е реалната цена.

# 624
Някой може ли да ми каже къде да намеря кувертюра за спалня?Малко по-нагоре имаше линк за магазин в МОЛ "Галерия" но нещо моделите не ми допадат.

В JUSK, Mr.Bricolage също можеш да провериш.

В предната тема някой търсеше одеало за пикник, вероятно вече на повече места са заредили, но ти дни мернах в Т маркет, от тези сгънати като чанта.

# 625
  • Пловдив
Лекси е отлично зареден магазин и цените ми се струват  напълно нормални за това,което предлагат.Пазарувам ежедневно от него всичко,защото ми е пред входа и цените са еднакви с  тези в Карфур например на общоутврдените марки,НО дано  не направят номера на Сани-цените на Сани  в Тракия бяха доста завишени с тези  в Сани  в Смирненски  например Shocked

Сани в Смирненски и Лекси са собственост на Жанет Павлова. Проблема е, че до колкото чувам, а и от личен опит, всичко на което тръгне да изтича срока на годност в Лекси се прехвърля в Сани - Смирненски. В Лекси като съм пазарувала, почти не съм имала проблеми / като се изключат готовите меса / , но това в никакъв случай не се отнася за Сани - доста често имат неща с изтекъл срок на годност.

# 626
  • Пловдив
Прочетох няколко страници по- напред за слънчеви очила Полароид ... къде, освен в Гранда, мога да разгледам  newsm78
Преди имаше в Халите, оттам си купих моите, но ми се иска да ги сменя, че доста се поожулиха.
Имам някакъв спомен за магазинче на Отец Паисий, така ли е или се бъркам?

Полароид имат магазини на Отец Паисий, Гранда и във Форума - тези със сигурност, за други незнам.

# 627
Лекси е отлично зареден магазин и цените ми се струват  напълно нормални за това,което предлагат.Пазарувам ежедневно от него всичко,защото ми е пред входа и цените са еднакви с  тези в Карфур например на общоутврдените марки,НО дано  не направят номера на Сани-цените на Сани  в Тракия бяха доста завишени с тези  в Сани  в Смирненски  например Shocked

Сани в Смирненски и Лекси са собственост на Жанет Павлова. Проблема е, че до колкото чувам, а и от личен опит, всичко на което тръгне да изтича срока на годност в Лекси се прехвърля в Сани - Смирненски. В Лекси като съм пазарувала, почти не съм имала проблеми / като се изключат готовите меса / , но това в никакъв случай не се отнася за Сани - доста често имат неща с изтекъл срок на годност.
Аз пък знам,че Билла и Пени Маркет имат подобна тактика - стоки с изтичащ срок на годност отиват от Билла в Пени на по-ниски цени
Затова и в доста градове ги строили един срещу друг

# 628
  • Пловдив
   Vera, благодаря.
   Магазините ,за които говорите са от различен клас и съответно насочени към различен тип потребители.Т-Маркет е извън всяка класация.Пени и Кауфланд са нисък клас магазини.
Лично за мен "Лекси" е най-добрият магазин в Пловдив.Пазарувам главно от там, въпреки че живея в Каршиака.

# 629
  • до Пловдив

иди в център за децата /който към момента не функционира по моя информация, защото 2 деца от там идват при нас/, но не ми е останало време да се обадя на тамошната собственичка да попитам какво става, пък тогава ще си говорим

последно съм изпратила 2 деца с дислексия при васи и майките са повече от доволни

за този център ли казваш че не функционира  http://shkolazadecata.hit.bg/index.htm

Общи условия

Активация на акаунт