той я пребива, а никой не се меси

• 22 405
  • 457
  •   1
Отговори
# 360
Имаше подобна тема преди няколко месеца. Между другото авторката й не е влизала във форума от тогава.  Rolling Eyes Да не би да има и друг ник? Щото е малко притеснително.

Не е писала от тогава, но е влизала на 30-ти  април.

# 361
Какво станало? Има препокриване на автор и теми или просто правите паралел с идентични случаи? Нещо не разбрах. Tired

# 362
Случаите са сходни. Предполагам, че има десетки хиляди такива семейства, та две еднакви теми във форума не са подозрително съвпадение.

# 363
Смесвате два различни случая, на две различни авторки.

# 364
Явно малко се пише за насилието, щом са само две. Не искам да се заблуждавам, че е рядкост.

# 365
Това са неща, за които традиционно не се говори.

# 366
Имаше наскоро изследване на тази тема - писаха по вестници, т.н. Масово не се съобщава, т.е. жертвите не споделят дали от страх, дали от това, че не виждат смисъл да го направят...
Имаше тема и тук в подкрепа на създадена организация за помощ на жени, жертви на насилие:
http://help-me.bg/

# 367
И аз нещо недоумявам-Марина М, вие си ходите на гости, пък не знаеш какво работи мъжа???Е с жена му не се ли виждате никока на стълбищата поне? И какво се случи след посещението им?

# 368
  • София
Аз не видях преди това да е писала, че си ходят на гости....
Тази покана за гостуване май е инцидентна и опит да се стигне до целта. Извинявам се ако не съм разбрала правилно.

Последна редакция: вт, 10 май 2011, 10:43 от Парци

# 369
новото е, че срещнах "хубавеца" и ги поканих на гости, казах че не сме се събирали отдавна, а той много се зарадва, така че утре ги чакам -да видим. похвали се, че и куче били взели.

# 370
  • София
Хм, верно.....ми кво праим тогава....Вече и аз не схващам...

# 371
Вие още малко и сметка ще почнете да й държите на авторката какво прави, с кого го прави и кога го прави. Ми айде стига де.
Жената се опитва да помогне. Ние тука само плямпаме и търсим кусури.  ooooh! ooooh! ooooh!

# 372
Аз не разбирам, защо едното да изключва другото.
Понякога такива хора се държат съвсем прилично на гости и в обществото.
След това какво става зад вратите им е друг въпрос.
Авторката трябва и да може да говори с потърпевшата, а нейното психическо състояние не се знае.

# 373
  • София
Вие още малко и сметка ще почнете да й държите на авторката какво прави, с кого го прави и кога го прави. Ми айде стига де.
Жената се опитва да помогне. Ние тука само плямпаме и търсим кусури.  ooooh! ooooh! ooooh!

Глупости. Питаме я в крайна сметка познава ли ги добре, приятели ли са, ходят ли си по принцип на гости - останахме с впечатление, че нямат приятелски отношения и са само комшии....Тези неща променят картината ....

# 374
И аз останах с впечатление, че не се познават. При изясняване на ситуацията може да получи по-добри съвети. Макар че, аз не си представям как ще си разговарям весело с някого, като знам, че пребива жена си.

Общи условия

Активация на акаунт