СПАМ 09.05-15.05

• 14 903
  • 734
  •   1
Отговори
# 60
Карме,  Joy

# 61
Аз съм с повече стаж. Joy Недостатъците са неизброими. Сега напирам да си купя къща на село. Дано стане скоро!    Praynig
...но пък има и преимущество. Каляваш воля, търпение и нерви. Ставаш, дет се вика джелезен Mr. Green

Дано си купите къщюха по скоро Grinning

# 62
Карме,  как да не те уважава човек...   newsm43 hahaha hahaha hahaha
Аз съм с повече стаж. Joy Недостатъците са неизброими. Сега напирам да си купя къща на село. Дано стане скоро!    Praynig
...но пък има и преимущество. Каляваш воля, търпение и нерви. Ставаш, дет се вика джелезен Mr. Green

Дано си купите къщюха по скоро Grinning
Аз, аз. На моето село.  Whistling Whistling Нали знаеш, че там и керемидите помагат... Mr. Green

# 63
Аз пък съвсем в началото при едно гостуване, взех, че им счупих прозореца... Shocked Беше посред зима. Embarassed ТЕ тогава и взех страха. После взе да ме уважава...

А мъжът ми не знаеше за това цели 20 години. Laughing

Разбойничка съм си аз... hahaha Joy
Joyза малко да падна от стола Joy

# 64
  • Талант на 2012,2013 г.
Вие се смеете, ма тя като рече:"Ми сега, що ще прайм на тоя студ без прозорец?"

"Ааааааа... не ме интересува" - викам и аз.

И свекър ми - той беше добра душа - нарами прозореца и ходИ та го сменИ Embarassed

Сега чакам съдбата да ми го върне... Кога ли и моят прозорец ще издрънчи...? newsm09

# 65
Абе, като вземем да споделяме нещо по така и горе парапетите ще паднат.  Mr. Green
Карме, от опит да ти кажа, ако си била урсуз, все по-проклета ще ставаш. Няма спасение за сна`ата. Whistling

# 66
  • Талант на 2012,2013 г.
Пак ли са пълни? Ма нема лошо. Нека се учи народа... Mr. Green

# 67
Аз си имам наследствена къща на моето село и само чакам денят, в който ще се запратя натам. Седя тука само заради детето. Най-много още 5 години и изчезвам. Не бих седяла и ден след това в големия град. Много обичам зеленината и спокойствието.

# 68
То и ние мислим, да теглим заем, после пак мислим и стигаме до извода, че е най-добре да си стегнем багажчето, да поработим като волове 5 години и да си вземем нещо  Joy Абе голямо мислене пада.

Луне, така и предположих, че живееш със свекърите.

Ред, много си борбена, коя зодия си?  Hug
Ох, сетих се че си скорпион  Blush Забравям вече, то си е и от годинките... вече и на далеч взех, да не фокусирам, ужас  Laughing

# 69
Аз си имам наследствена къща на моето село и само чакам денят, в който ще се запратя натам. Седя тука само заради детето. Най-много още 5 години и изчезвам. Не бих седяла и ден след това в големия град. Много обичам зеленината и спокойствието.
Е, то и аз заради децата още доста ще дремя тук, но пък селото е на едно дупе място, а каква благодат, тишина, два, три декара двор - само за райграс .... Чакам да се обърнат паричните потоци и ....  Grinning
Джия, по какво си личи, че живеем заедно?  Crazy

# 70

Crazy Crazy Не съм казвала, че си личи, ами че предполагах само. Ми по постовете ти..Споменаваше свекито често...Сега ако кажеш, че си и даскалка по БЕЛ...

# 71
Рупам тука, едни солетки с много сол, а така съм жадна....мързи ме да отида да си налея вода  Crazy

Толкова тъмно стана изведнъж тук, ще кажеш, че е осем часа. Яко ще гърми и ще вали. Ние лято ще видим ли тази година?  Thinking

# 72
При нас пък слънце изгря Shocked
Луда работа

# 73

Crazy Crazy Не съм казвала, че си личи, ами че предполагах само. Ми по постовете ти..Споменаваше свекито често...Сега ако кажеш, че си и даскалка по БЕЛ...
hahaha Не, не ставам за даскалица, че и по БЕЛ. Mr. Green
За да бъда докрая ясна, аз със свекърва ми неразрешими проблеми нямам.  FlutterОт време на време само я изумявам, но мисля ,че свикна и се разпознаваме безпогрешно една друга, накъде ни е китката сабале.  Blush
И при нас се скри слънцето.

# 74
Кенга, нека пече бе при нас, тука (в центъра съм на София) нещо се кани да вали....

Ний кога ще пийм кайве Simple Smile

Луне, аз моята свеки даже я обичах истински Simple Smile И пак бих й простила.

Общи условия

Активация на акаунт