Вярвате ли, че няма разлика в качеството на продуктите?

• 18 996
  • 317
  •   1
Отговори
  • София
Темата ми е провокирана от журналистическото разследване за качеството на продуктите, предназначени за нашия пазар.
Любопитна съм за вашето мнение и лични наблюдения.
Все по-популярни започнаха да стават магазинчета, които предлагат препарати и перилни продукти, внос от белия свят.

Прилагам и анкета.

# 1
  • София
Какъв беше резултатът от проведеното журналистическо разследване, че не успях да го гледам снощи?

# 2
Абсолютно не вярвам.

# 3
  • out of space
Намирам огромна разлика. Личния ми опит е с прах за пране, напитките на Кока-кола /може би са съобразени с вуса на потребителите/, козметика.

# 4
  Аз гледах предаването и излезе, че няма разлика. Де да знам дали да им вярвам....

# 5
Отговорих с първата опция, тъй като в масовите стоки разликата е очевидна.
На по-нишовите стоки няма разлика.
Този репортаж за праха за пране не съм го гледала, но ми е интересно какво са изследвали - като марка, какви показатели, и какъв резултат са получили.

# 6
  • София
Намирам огромна разлика. Личния ми опит е с прах за пране, напитките на Кока-кола /може би са съобразени с вуса на потребителите/, козметика.

За вкусът на потребителя разбирам и има логика, НО впечатленията ми от Тайд (прах за пране) в САЩ бяха доста по-различни. За съжаление, в полза на американският.

# 7
Разлика има.
А Бтв са гадни, подкупни и меркантилни журналистчета, предвид абсолютната лъжа, която изпльоскаха в национален ефир.
Искам да вземат Ариел, купен от Немско и такъв, купен от наш супермаркет. Разлика има, и тя е огромна!

# 8
  • Варна
Изследванията показаха, че няма разлика. Възможно е да е така.
Много хора казват, че един и същ продукт в друга държава "действа" по различен начин. Обаче забравят, че са в друга държава. Там условията на експеримента също са различни. Защото и моят шампоан "мие" различно във Варна и в София Simple Smile Дали да заподозра някого в световна конспирация?
П.С. Не ползвам масовите продукти, затова не мога да се изкажа от личен опит. Пък и едва ли бих си купила препарат за пране на връщане от Германия.

# 9
Богиня, не е нужно да съсипвам почивката си и на връщане от Белведере да помъкна чувал с Персил или Скип.
Тук вече има, за огромно мое щастие голям брой магазини, които осъществяват паралелен внос на перилни и почистващи препарати. Пазарувам оттам. И пера с качествени немски препарати, които ползва и фрау Кристине. И перат страхотно. Без добавки на скъп и рекламиран Вениш, който е още една химична смес, която не върши никаква работа.

# 10
  • София
...П.С. Не ползвам масовите продукти, затова не мога да се изкажа от личен опит. Пък и едва ли бих си купила препарат за пране на връщане от Германия.

Прахът ти какъв е?

# 11
  • Варна
...П.С. Не ползвам масовите продукти, затова не мога да се изкажа от личен опит. Пък и едва ли бих си купила препарат за пране на връщане от Германия.

Прахът ти какъв е?
Фрош или Грийн

# 12
Фрош не пере.
Грийн не сме го чувалЕ. Грюн грийн е биоразградима серия за съдомиялни и препарати за бита. И е супер!
Но няма препарат за пране с тази марка.

# 13
Богиня, не е нужно да съсипвам почивката си и на връщане от Белведере да помъкна чувал с Персил или Скип.
Тук вече има, за огромно мое щастие голям брой магазини, които осъществяват паралелен внос на перилни и почистващи препарати. Пазарувам оттам. И пера с качествени немски препарати, които ползва и фрау Кристине. И перат страхотно. Без добавки на скъп и рекламиран Вениш, който е още една химична смес, която не върши никаква работа.

Къде са тези магазини? Имаш ли им вяра на 100 процента, относно произхода на продукцията им?

# 14
  • Варна
Изпускате момента с водата. Във всеки град, област, страна тя е различна и неминуемо оказва влияние върху качеството на изпиране. И на вкуса на Кока-Колата и бирата.

Общи условия

Активация на акаунт