Вярвате ли, че няма разлика в качеството на продуктите?

• 19 004
  • 317
  •   1
Отговори
# 30
Позволявам си да цитирам един корифей в областта на битовата химия.
Сигурна съм, че самата Гес ще се включи в темата, за да обясни подробно:

Купуват Ариел Ексел Гел от Гърция, купуват Ариел Ексел Гел от Германия, купуват и Ариел Ексел Гел от български супермаркет. Но тук има малка подробност. Ариел Ексел Гел от българския супермаркет не е официален внос. Това е паралелен внос от Гърция или Германия. Продукт, който не е предназначен за нас.

Я да бяха сравнили прах Ариел от Германия, Гърция и България, какво ли щеше да се получи. Що точно Ексел Гел сравниха, който изобщо не се внася официално у нас, а само паралелно.

# 31
Намерихме ключа за палатката.
Гес и Дедо по принцип са най-компетентните в този форум по въпросите на препаратите. Каквото е казал Дедо, все е излизал прав.

# 32
  • София
Позволявам си да цитирам един корифей в областта на битовата химия.
Сигурна съм, че самата Гес ще се включи в темата, за да обясни подробно:

Купуват Ариел Ексел Гел от Гърция, купуват Ариел Ексел Гел от Германия, купуват и Ариел Ексел Гел от български супермаркет. Но тук има малка подробност. Ариел Ексел Гел от българския супермаркет не е официален внос. Това е паралелен внос от Гърция или Германия. Продукт, който не е предназначен за нас.

Я да бяха сравнили прах Ариел от Германия, Гърция и България, какво ли щеше да се получи. Що точно Ексел Гел сравниха, който изобщо не се внася официално у нас, а само паралелно.

Страшна си.

# 33
  • Варна
Според мен много зависи колко и какви показатели са били изследвани.
И какви точно продукти са изследвали. Защо не казаха? Сигурно има фирми, които предлагат едни и същи продукти за всички пазари, но Ариел примерно, или Вениш или Нивея не са сред тях.
И какво значение има твърдостта на водата, аз примерно съм във Варна, дали пера с немски Ариел или с предназначен за БГ все пера с една и съща вода. Защо тогава ефектът е различен?
п.п. А, все пак са съобщили какво са изследвали? Мдааа, ясна е работата.

# 34
Манипулират ни! Като овце.
Никой не може да ме убеди, че боклуците, които се продават в супермаркета, перат качествено. Освен това и замърсяват. Масово праховете за пране от супермаркета са пълни с фосфати. Това никъде из Западна Европа го няма.
Репортажът на Бтв за перилните препарати е абсолютно същият поръчков материал, като този за бебешките храни, в който се оказа, че българските пюрета Ганчев са най-подходящата храна за българското бебе. Абсолютна лъжа! Съшита с бели конци Close.
Не само че прозираше реклама, но и бяха изговорени сто безумия и нелепости.

# 35
  • София
Манипулират ни! Като овце.
Дали?
Виж резултатите от анкетата.

Че е манипулация за мен е ясно, въпросът ми беше доколко са успели.

# 36
  • Варна
Чак такива овце да им се вържем на простотиите явно не сме, но каква полза. Ще си ни заливат с боклуци и това е.

# 37
Тази анкета в темата не е представителна.

# 38
  • София
Не е съвсем, да.
Но донякъде- със сигурност.

# 39
 Намирам разлика в перилния препарат, който ползвам, вече го купувам от "онези" сергийки, внос от Турция. Помня, че дори писах на Дедо преди да го направя и той ми даде зелена светлина:) В бира правена по лиценз тук съм намирала разлика, между българска и чешка, но там ми обясниха, че разликата най- вероятно идва от водата. А парфюмите? Има ли разлика?

# 40
  • София
А парфюмите? Има ли разлика?
Не.

# 41
Гледах "разследването".
Запазвам си мнението. Разлика има.

# 42
Не съм гледала репортажа.
Не знам защо всички се хващат за праха за пране. Моят личен опит е различен. В България си купувах прах за пране от Кауфланд и Метро, нямам никакви забележки. Пере си чудесно, пералнята ми е обикновена Електролукс, вече на 4-5 години.
В Австрия си купувам австрийски прах, уж бяла държава, същата марка, но определено не съм доволна. Пералнята ни е нова.
В парфюмите не намирам никаква разлика, а за шампоани и сапуни ми е много трудно да преценя, тъй като всичко е различно. ОТ водата до въздуха. Доколкото знам битовата химия се съобразява с пазара- вода,местни условия.
За храните не мога да изкажа мнение, тъй като почти не купувам еднакви продукти, но примерно в сирена и кафе не съм открила разлика.
Памперсите са същите.
Единственото сигурно от потребителската ни кошница са бръснарските ножчета на мъжа ми. Според него разликата била чувствителна ( но и цената е тройна  Confused ).

# 43
  • София
...В парфюмите не намирам никаква разлика, ...

... защото няма. Ако не са откровени ментета, де! Това го знам от "извора". Wink

# 44
Всъщност къде се произвеждат парфюмите? Никога не съм обръщала внимание, а кутийките изхвърлям. Най често обаче ги купувам от летището  Blush та не знам реално какви се водят.

Общи условия

Активация на акаунт