.
да се запиша, че пак ще я пропуснем темата.
Аз вече кръст нямам
цял ден сме по поляните на Морската градина или пълзим или караме мама да ни води и вечер като се приберем толкова съм изморена, че искам да си легна по рано от нея

)
не помня, както и да е....
вместо каротин бях написала кератин... Нерде Ямбол, нерде Стамбул...

Хайде всички да се оправят по най-бързи и лесен начин
На Алекси пък му никнат 2 зъбчета наведнъж веднага след като избиха последните 2 и се буди на всеки час с писък. 
От преумора. Явно организма ми е толкова изтощен вече, че започвам да сдавам багажа. Цяла седмица ми изтръпват последните 2 пръста на лявата ръка, боли ме глава и явно кръвното ми играе от много ниско на много високо
Купих си витамини вчера и ги започнах, че през деня не приемам много витамини с тестените закуски
Моя мъж се притесни, защото четох, че това е признак на множествена склероза, но реших да не се вкарвамн в такива филми, а и наистина чувствам организма си изтощен 
Моето зайче с всеки ден прави по повече самостоятелни стъпчици и скоро ще правим прощъпулник. В тази връзка я кажете каква е традицията при вас? Аз си спомням, че крачетата се завързват символично с панделка и на едно столче се слагат разни предмети, като се наричат за различни професии. После малкия обикаля столчето веднъж (обикновено с помощта на някой) и се оставя да си избере един предмет. Също така, се прави пита с мед за здраве (ама не знам аз дали ще му дам мед
).
другия път 
при мен положението беше трудно - преди да ми дойде цикъла
- след това - направо "запалих моторетката" и пращях от сила 
но дано да е само недостиг на витамини и минерали и тялото да подава сигнал 
до къде стигна с роклята? сандалки? чанта?
(моделът е ясен
)

Препоръчани теми