Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 113

• 102 109
  • 751
  •   1
Отговори
# 105
И за да стана досадна днес, да си пусна първия опит за 3D...

Lihgtening McQueen Cake by sungirlaug, on Flickr, повече тук

# 106
sungirlaug с тази торта право в десетката уцели при мен Laughing
Другата седмица ми предстои да я правя Shocked
Каква е тортата, като вкус???

# 107
  • Sofia
Най-нахално влизам на 8-ма страница, пускам си тортата вместо запис и си излизам, ще ви чета утре простете, но 8 страници не са ми по възможностите днес.

ЗА ЛЮБИТЕЛИТЕ  Mr. Green

# 108
Ха, здравейте!!! Завърнахме се.... за съжаление....
И по стара българска традиция, показвам торта веднага след Валерията.  Rolling Eyes Тя е от вечерта преди да заминем, но тогава  не сколасах.
И ОЩЕ
Дзвер - страхотна книгата. Но, повече ми харесват аксесоарките...  Mr. Green

# 109
  • Sofia
Сега малко да върна лентата на зад, че много съм пропуснала, даже и от старата тема имам непрочетени странички, но то пък човек не може да огрее на всякъде.
Пепи, мерси за темата!
Какви критики си търсиш не те знам.  Mr. Green
Тази с пиратското знаме много ми хареса, утре и аз започвам да въртя едни черепи.
sungirlaug, страхотни са, браво!
Фаворит ми е чантата и балеринската торта на която не и харесвам панделката обаче, но това е защото съм повече от сигурна че можеш да я направиш в пъти по-добре.
Бях гледала преди много време някакво клипче на Една за направа на панделка, много елементарно и много лесно, ще го потърся и ще ти го пратя, сигурна съм че ще схванеш как става веднага.
Тортата с колата си е доста сериозен проект, поздравления!
Марая, много ми харесва как си изписала името на детенцето н тортата.
betina33, те тортите май никога не свършват, да беше дошла на семинара да ни научиш поне как се работи бързо та и да си починеш малко.  Laughing
михаела73, много сладка джунгла, но ако беше по-височка тортата сякаш щеше да стои по-добре.
Краси, да си жива и здрава, безкрайно вдъхновение и много щастливи мигове за напред ти пожелавам!  Hug
nadia* на места покритието ти стои така все едно няма никакъв допир със самата торта, следващия път като покриваш недей да чакаш маслото да стяга съвсем, а покрий на по-меко за да можеш да избегнеш такива неравности.
tatyana_77, на мен пък несполучливата ти бъчва ми хареса най-много!
Хич не обичам идеално прави форми, такива работи ги няма в никоя природа, друго си е да е чукнатко от тук от там.
lille kanin за вафлената хартия много се е изприказвало, всеки си е правил за себе си разни експерименти, аз също и от собствен опит мога да ти споделя да не повтаряш чужди грешки и да си лепиш вафлата само на кристалина. По принцип пише, че трябва да се затопли кристалината, аз етикети никога не чета това го разбрах от Ванчето, та аз си я плякам студена от хладилника и нямам грижи.
Намазваш хубаво и обилно на всякъде най-вече по ъглите с кристалина с помощта на мека четка и после минаваш с онзи уред дето се ползва в строителството, дръжка с едно като права лопатка, изобщо не го знам как се казва купих си го посочвайки го с пръст, но Ванчето съм сигурна че ще намине и ще спусне жокер.  Laughing
Махаш излишната кристалина и си лепиш картинката върху покритието, на масло не може да се лепи, защото в момента в който маслото стегне и картинката се отлепя.
Аз лично никога не мажа картинката отгоре с кристалина, защото не обичам да ми лъщи.
На Свещичка зайците са супер ама аз това съм и го казала, що така забави тази торта, сигурно ми плетеш шнолките и си заета с друго.  Laughing
manim, не е лошо да споделиш какъв е пълнежа на тортите, събуди любопитството ми.
natali_ivanov_a, почиствай нишестето или пудрата с четка с алкохол или спирт следващия път, че така много брашнено стои.
bodilchence  Laughing инструментите по подложката са супер.
Тортата защо не я направи така голяма, какво те притесни, че я раздели на 2 по-малки всъщност?
Въпреки всичко си се справила супер.
destini, тази втората въпреки, че е с истински фигурки е много сладурска!
Албенче, надявам се да са те снимали на семинара докато правиш панделката, че аз този момент го изпуснах, много е красива тази торта!
Еха, Румя този кораб е много хубав.
Ири, аз мисля че генералната репетиция е минала повече от успешно и на финала ще видим една страхотна сватбена торта!
sunny-n, розите са много хубави.
Ех, Атланта как се радвам да те видя пак тук!
Тортата е страхотна, кажи ми тези цветчета с какво точно са изрязвани, защото в стремежа си да направя такива май си купих всички възможни кътъри които са ми попаднали пред погледа, но до сега не съм уцелила правилния явно.
lux, браво!
Сравнително права си я докарала, имаш си и композиция, цветовете са ти изключително приятни, ще чакаме следващите опити!
missetam, понеже си визирала някой от моите торти, но пък Рая ти е отговорила на част от въпросите да потвърдя и аз че абсолютно всичко вече боядисвам отгоре, покривам с бяло, защото всичката гадна продукция на пик-ко то имам чувството че я пробутаха на мене и оцвети ли се самия фондан каквото остане по-добре да го хвърля вместо да му се ядосвам само после.
Та успех ти пожелавам с тортата, за купуването съвет не мога да ти дам, аз искам да имам всичко.  Laughing
Масло ползвам на LURPAK, но то е в разфасовки от 200гр а някой рецепти изискват повече та трябва да се съобрази, иначе съм си доволна от него и вече спрях да си експериментирам, че и на мен ми писна.
Традицията повелява, да.  Laughing
Ванче, тя още е в хладилника ще ти щипна един чифт само кажи отворени или затворени ги предпочиташ?  Laughing
Ама ако ще гониш на Гоги влака по-добре да са ти удобни викам аз.  Laughing
Отразих ви, мога спокойно да си легна на удобния ми матрак.  Mr. Green

# 110
Леле,лелеееееее, тц, тц, тц..........  Shocked  Shocked  Shocked Невъзможни сте.........  ooooh! Отивам да търся снимки от семинара, тортите ви няма пък да коментирам, пъК!!!!!!

# 111
На коя девойка бяха шаблоните на корони на семинара???  При цялото ми старание да запомня взех, че забравих  Embarassed
Молбата ми е - супер спешно ми трябват такива шаблони, за да нацвъкам 4-5 корони, че са за неделя ... Да ми помогнете  Praynig

# 112
Виолетке, девойката е Ани Боланд.
Ако не се откриете, ако искаш погледни и тук

http://www.shutterstock.com/s/tiara/search.html[/color]
  bouquet

# 113
sungirlaug много изпипана торта. Браво!!!
 Valeria  книгата е перфектна , както и всичко около нея. Цвета на подложката е много хубав.
van444eto влакчето е много готино с тези бонбонки, децата много им се радват.
violetblue аз когато правих короната намерих шаблони в кухарката, ама сега нещо не ги намирам.

И аз да си покажа двете торти, които правих преди семинара:

# 114
На коя девойка бяха шаблоните на корони на семинара???  При цялото ми старание да запомня взех, че забравих  Embarassed
Молбата ми е - супер спешно ми трябват такива шаблони, за да нацвъкам 4-5 корони, че са за неделя ... Да ми помогнете  Praynig

Тук има няколко http://cakecentral.com/modules.php?name=gallery&aid=121&pageID=1

# 115
УАУУУУУУУУУУУУУУУУУ, само това мога да кажа за всяка торта. Нещо ми е беден речника за коментари. Разглеждайки страниците от тази тема и последните 10 от предишната само цъкам, ахкам и охкам. Ама какви са тези първи опити за 3D (sungirlaug), какви са тези първи опити за рози (lux),  - боже, боже, очевадно съм схваната тотално в ръцете. Моите рози още не могат да заприличат като тези първи опити  Hug Hug Hug  newsm20 БРАВО

Момичета, УНИКАЛНИ СТЕ! НЕВЕРОЯТНИ СТЕ! ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ само така да ми пълните очите с красоти, аз ще ви наблюдавам тайничко  newsm43

# 116
  • Плевен
Валерия ами добре де тя картинката тогава направо върху блата ли се лепи ? Щом е без маслен крем...
Благодаря предварително.
И мажа върху картинката после заглаждам . newsm78

# 117
  • гр. София
Момичет,благодаря за хубавите думи за тортичката.Аз чак след няколко дни се сетих къде ми е грешката за потъването на тортата,ама няма да казвам,че много ще ми се смеете Joy
Сега ми предстои да направя изненада за р.ден на момиче, което учи фотография,обича да рисува и обожава Веселин Маринов blahblah Та реших да направя фотоапарат,защото все още нямам възможностите на Ванчето и Валерия и други тук,да го докарам Веско Joy не намирам много инфо каксе прави фотоапарат-ще съм ви благодарна ако пак ми помогнете Praynig
А,за тортите ви отново думи нямам  Peace
Валерия и Ванчето- така още повече ни стресирате,като публикувате невероятните си произведения една след друга  Laughing
betina33 толкова свежи цветчета Simple Smile И аз да попитам ,какви форми използваш за тях?
Rumya корабчето е много реалистично!
iri.kupenska мечовците са много сладки!
stasi76 много нежна торта с рози.
Албенче,Съни,Аталанта-страхотни творения
Lux,добре дошла и тук! Страхотен първи опит!Пожелавам ти много творческо вдъхновение!
Момичета,на снимката  се вижда че сте толкова усмихнати и позитивни Simple Smile Сигурно е било страхотно на срещата Simple Smile
Може и да пропускам някой,извинете.Но да използвам времето докато бебока спи  bouquet

# 118
  • ВАРНА морето сините вълни
здравейте
Марая -аз имам само комплекта на Уйлтън
Стаси-много са хубави и двете торти-моля те кажи в кой момент правиш ромбчетата -и аз си взех онази джаджа но нещо не мога да се справя с нея
Валерия-то какво може да каже човек за теб освен че си извънземно   bouquet --иначе много ми се искаше да съм на семинара но имах други ангажименти -канех се за догодина но се сетих че сина ми ще е абитюриент и май пак ще пропусна та остава за по -догодина  Laughing
Ванче-много свежа и весела тортичка -перфектно направена-ама то човек и от теб друго не може да очаква   bouquet
sungirlaug --браво на теб ако това наистина е първи опит то нямам думи -аз установих че  от колите и топките ще се пазя като дявол от тамян  Mr. Green не мога да ги правя и това е -а ти си се справила великолепно   bouquet
ето и днешната ми много бърза торта

# 119
Здравейте, момичета!  Hug

r.i.angelova, Tatitt, ditsan, Tandoori, shemet_neveroiaten, stefina, sungirlaug, silrai, Дарилка, FRESA, sVeshti4ka, благодаря за комплиментите!

Честит рожден ден на Матю на Рая, да ти е жив и здрав, да те слуша много и много да те радва!

r.i.angelova, поздравления за наградата! Кулата ти ми събра очите, така че напълно основателно са те поканили и си събрала толкова много гласове!

Tandoori, много ми хареса тортата за първо причастие! Толкова е нежна!
Пепи, китарата е невероятна просто! Няма никакъв кусур! Една осемдесетка също много ми хареса!
Марая, много добре се е получила тортата с Мечо Пух, на мен много ми харесва! Буквите са ми любими!
FRESA, отново преглъщам на трите ти торти! Страхотни са!
nadia*, наистина е станала хубава тортичката, много елементи има по нея, доста шаренка и забавна! Феичката не ми харесва много и аз лично не бих я сложила, защото останалите елементи са си напълно достатъчни и много хубави. Също самата гъбка е трябвало да я сложиш по-напред, не толкова в края на тортата. Щом е от сладък салам, значи е доста тежка, сложи ли и подпорки? Аз също правя много фигури със сладък салам и никога не измазвам. Просто с ръце заглаждам неравностите, много добре се оформя тестото и си става гладко. А за вкуса съм сигурна, че е била разкошна!
sVeshti4ka, много ми харесва как си направила тревата на зайковците, ще го запомня! Зайката е със жестока рокля!
иглика333, благодаря за линка, много готини торти видях и много интересни идеи!
betina33, харесва ми многоетажната ти торта, особено книгата!
iri.kupenska, пробата ти се е получила идеално, направо си ги запази!
Албена, жесток Макуин!
sungirlaug, твоят Макуин също е станал страхотен! Много реалистичен!
Валерия, ударихме един спор с колежката дали маслинките са истински  Laughing  Много готина торта, както винаги!
Ванчето, влакът е жесток! И много доволно пълен откъм бонбонки, направо мечта за всяко дете!
Да похваля и семинарната ви торта, страхотна е станала! Завиждам ви, сигурна съм, че е било много хубаво!

От мен само сладки и бонбонки:

Приятен и слънчев ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт