Хитлер НЕ Е БЪЛГАРИЯ !

• 27 946
  • 986
  •   1
Отговори
# 375
Трещи, ами не е нужно да си мюсюлманка, че да членуваш в ДПС /факт/, не че със запленена от ДПС, но е факт, това е ...

Ми да взема да стана. Доста привилегии има.

# 376
Това отделен въпрос-тука говорим за нападени над шепа молещи се хора!Какво по дяволите са направили те -наркотици ли продават,крадат ли?Та те само се молят!Това ли ни е на дневен ред проблема в държавата,това ли е основното което ви дразни?Шепа молещи се старци
А защо Воленчо и нацистката му чета не отидоха в някакво циганско гето а посегнаха на молещи се и мирни хора!Ами защото ги е шубе и щяха да им резнат гърлата
Тука искам да вмъкна и да подчертая че има разлика между български турци и цигани-тъй като голяма частот вас не правят разлика!!!

# 377
  • София
За да се кандидатирам в ДПС, трябав ли да съм мюсюлманка? 
Имам  познат, адвокат, които като курсант в милиционерското училище / е не мога да го наричам академия/ е участвал във  т.н. възродителен процес. Сега членува в ДПС и не може да ги понася, даже беше в листите на последните Парламентарни избори

# 378
Да!В България има малцинства и това е факт!Тези хора са родени тука и тука ще умрат- и бабите и дядовците им са живели и умрели тука!Ние винаги сме били заедно и ще бъдем!Те са работили за тази страна и ще работят и в бъдеще!Те не могат да бъдат чужденци в собствената си страна-само за това че иматдруг майчин език и друга религия

# 379

Парци, много си права, това бе един брилятнен постинг   bouquet
 Мисля точно като теб. Според мен съзнанието на голяма част от българите е промито, и са им насадени някакви странни представи, че трябва да си "толерантен" на всяка цена и към всичко и всички. Не знам фикс идеята за тази толерантност откъде се появи, допреди няколко години нямаше такъв бъг в главите на хората. Сега обаче има, и ако кажеш, че нещо ти пречи, циганите с помощите и катуните, виещата джамия с молещите се на тротоара, чалгата и простотията, веднага ти лепват етикета прост, тесногръд, и о, ужас!!! нетолерантен. Хора, осъзнайте се. Не може всичко да ви харесва, и да не изказвате недоволството си от нищо. За мен категорично не е нормално и не е правилно така явно да демонстрират и да провокират с мюсюлманската си религия. Все пак тези хора трябва да са наясно, че това не е традиционната религия в България, че те са етническо малцинство, и да си налягат малко парцалите, да се съобразяват. Ами много ясно, че като са се разпищолили на тротоара, ще има недоволни. Ако аз съм от село, и на Гергьовден ми е традиция да коля агне, на тротоара ли да го заколя. Не виждам даденият пример с какво е по-различен от този на молещите се отвън пред джамията. А високоговорителите трябва да се забранят от общината. Повече от ясно е. В други християнски държави джамиите нямат нито високоговорители, нито виещи на умряло хора.

# 380
Да!В България има малцинства и това е факт!Тези хора са родени тука и тука ще умрат- и бабите и дядовците им са живели и умрели тука!Ние винаги сме били заедно и ще бъдем!Те са работили за тази страна и ще работят и в бъдеще!Те не могат да бъдат чужденци в собствената си страна-само за това че иматдруг майчин език и друга религия

Да, ама защо има ДПС?

# 381
  • София

Нека си имат майчин език, но това не значи, че той трябва да стане официален тук. И щом това е собствената им страна и не искат и не могат да бъдат чужденци в нея, ще се съобразят с правилата тук. Ако искат минарета с тонколони, роден официален език, има си такава държава. ТУК Е БЪЛГАРИЯ И АЗ ИСКАМ ДА СИ ОСТАНЕ ТАКАВА. Не искам да ни наричат Булгаристан. Нито щат Бългерия....Нито подопечната на някой жалка страничка....

# 382
Вчера мислих по този въпрос с официалната религия.
Хубаво, християнска държава сме, ама като стане дума за религия (в училищата, на подрастващите и т.н.) цял форум скача как това са безумици, измислици, неправилни неща, опорочени и т.н.
Сега с джамията, обаче - пречи джамията, пречи пеенето, ние сме били християни...
Интересно, нали?!  Flutter

# 383
...Толерантността не е това, което правим ние.....България е с подвита между краката си опашчица и при всяко движение към нея -дали да я галят или удрят, също като бездомно куче заема поза "предавам се!". Ми не ви ли е гадно бе, не ви ли е обидно....Как може да имаме такива ръководители - срам ме е от тях...Как не се появи някой да направи нещо свястно, да добием вид, увереност, достоинство...каква е тази продажна пасмина, какво е това чудо.....
Трябва да има граници -те са огромна част от авторитета на една страна.....

Политиците са продажници в по-голямата си част и така е по целия свят. Те се продават особено като наближат избори, готови са да обещаят какво ли не, за да се подмажат на електората и да се доберат до властта.
   Има разбира се и мъдри политици, които обичат страната и народа си и отстояват позициите си, но те са рядкост.
    Пример за продажност от най-висок ранг е този политик, чийто голи снимки Жаве беше пуснала няколко страници назад. От това по надупено и продажно, здраве. Такива като този плейбой са готови да лъснат по гол задник в профил и анфас, развявайки кощунствено заедно с атрибутите си и националния флаг. Лошото е, че една част от хората им вярват .

# 384
Peace
Много гласове и от страна на мюсюлмани, и от страна на християни, различни етноси - цигани, българи, турци като най-големите общности у нас.
Посочете ми политик или партия, които да не се възползват от този факт, да не го осребряват преди, по време на и след избори....... Един го прави тихомълком, затваряйки си очите, друг вряска,трети държи стадото си долу ниско, без перспективи..... За съжаление овцете се множат.

# 385
  • София
Соня, така е, но западните политици се продават, за да спечелят, а нашите - за да оцелеят.
Предпочитам ББ да се яви натюр във фейсбук, но да знам, че а са посегнали на България, а им е счупил главите - образно казано....

# 386
  • София
Толкова ли е трудно да се разбере защо българинът е и следва да бъде толерантен?

Ние много добре виждаме в историята (и непосредствено случващата се у съседите) до какво води нетолерантността. Та нима това не прилича на брака - взаимни отстъпки и уважение? Няма никаква разлика. Покажеш ли уважение към човека с неговата различност, нормално е да очакваш и ИЗИСКВАШ от него подобно нещо. Ако му покажеш злоба и непримиримост с неговите традиции - получаваш същото. Толкова ли е трудно да се разбере?

Толерантността е много мощен лост да търсиш същото от човека отсреща. Другото води до война и разруха.

# 387
  • София
Вчера мислих по този въпрос с официалната религия.
Хубаво, християнска държава сме, ама като стане дума за религия (в училищата, на подрастващите и т.н.) цял форум скача как това са безумици, измислици, неправилни неща, опорочени и т.н.
Сега с джамията, обаче - пречи джамията, пречи пеенето, ние сме били християни...
Интересно, нали?!  Flutter

Точно това ме дразни и мен - никога не знаеш един българин точно какво представлява -някаква хамелеонова линия на поведение...Няма самосъзнание...това е....
И мюсулманите тук не са виновни за нищо - мен ме е яд на нас си.....

Толкова ли е трудно да се разбере защо българинът е и следва да бъде толерантен?

Ние много добре виждаме в историята (и непосредствено случващата се у съседите) до какво води нетолерантността. Та нима това не прилича на брака - взаимни отстъпки и уважение? Няма никаква разлика. Покажеш ли уважение към човека с неговата различност, нормално е да очакваш и ИЗИСКВАШ от него подобно нещо. Ако му покажеш злоба и непримиримост с неговите традиции - получаваш същото. Толкова ли е трудно да се разбере?

Именно - да даваш и да очакваш, да изикат от теб, но и ти да имаш право да изискаш. Е тук не е така Занда....
А и честно, в брака винаги единият е по-натиснат..... Mr. Green

# 388
Е, хубаво, де, как си представяте България да не подвива опашка, при положение, че нямаме нищо, на което да стъпим като опора - нито икономиката ни, нито системите в държавата работят като хората, нищо...
Вярно едно ключово място сме на картата, но иначе нямаме силата, за да противодействаме за каквото и да било...
Подобно на човек без образование, който е като в порочен кръг - скланя глава да чисти тоалетните, защото няма на какво да се опре, за да работи като специалист...
За да имаме самочувствие, трябва да имаме и покритие за това. Т.е.не може първо да вирим опашка, първо ще трябва да оправим онова, което ни липсва или е лошо и чак след това да вдигнем глави спокойно...
Лично мнение.

Толерантността е много мощен лост да търсиш същото от човека отсреща. Другото води до война и разруха.
Това и аз го мисля така!  Peace

# 389
Дали тия, дето ги карат от Турция гласуват по съвест или за тоя, дето ги докарва.

Общи условия

Активация на акаунт