Мъжете и козметиката

• 10 072
  • 121
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Освен фризьор, аз държа на епилацията под мишниците и интимно.
Да не забравя краката и ръцете под формата на маникюр и педикюр.
Като маникюра и педикюра означават добре почистени, подрязани и оформени нокти, почистени пети и други загрубели участъци. Лакът ми идва в повече. И доста мъже, както и жени съвсем сами си поддържат маникюра и педикюра, както и се епилират съвсем успешно.
Физиономията и устната хигиена също са ми много важни, редовно почистване на зъбен камък и прочие.
Като се замисля, козметиката, която използва се заключава в душ-гелове, шампоани, пяна или гел за бръснене, самобръсначки, пемза, масажна ръкавица, паста за зъби, вода за уста, балсам за след бръснене, дезодоранти и парфюми. Ползва и крем за лице, ако му купя и е оцветен в сиво или синьо. Иначе го кръщава "гейски" и забрави да го маже.

# 46
  • София
Опитах се да си представя мъжа ми с епилирани крачета, ръчички и гърди.... rotfImao
А за лак на ноктите да не говорим...Шъ умръ Joy
Не знам какво и кога прави, но мирише хубаво и няма противна растителност по него. Не харесвам мъжки ръце с подрязани и лъскави ноктенца - предпочитам да са по-късо изрязани и просто чисти. А, да, и да не са му къси пръстите Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 47
И моят на  фризьор на всеки 4-5 седмици.Епилира се под мишници и даун деър Simple Smile
Има красиви ръце с дълги пръсти и с подрязани нокти, (т.н. пианистки ръце), редовне  е на зъболекър и флосва всяка ве4ер.
Освен душ-гелове или  соли и масла за вана използва само афтершейф ,епилиращ крем, шампоан,флос за зъбите, вода за уста , стик против потене, парфюми и похранващ мъжки крем за лице.
Двамта си правим маски  на лицата поне 1 на седмица, ексфолираме се във ваната и с това се из4ерпва май .

Последна редакция: пн, 23 май 2011, 15:58 от tanyatais

# 48

Двамта си правим маски  на лицата поне 1 на седмица, ексфолираме се във ваната и с това се из4ерпва май .
Ама заедно ли това го правите, с маските Rolling Eyes?

# 49
  • София
А, моля ти се, това със "заедното" е една друга напоителна тема.
Поотделно и самостоятелно сме ние.

# 50
  • София
Ако вида мъжо с маска на лицето или ме накара "я, мило, тука вземи това ексфолиант4е да ми обтриеш дупето" ще се взривя от смях Joy
Нищо против нямам, но познавайки моя си мъж, някак не мога да си го представя Simple Smile

# 51
Няма лошо, стига да не го прави по-често от мен Wink (това принципно)
В частност, мъжът  ми не ходи на никакви процедури. Даже и сам се подстригва. Единствено ми беше споменал за мераци да си маха космаците по гърба и корема като ходим на море, но аз набързо го разубедих, че си го харесвам точно такъв, какъвто е - косматко Wink и той забрави за тези мераци  Joy

# 52
А, моля ти се, това със "заедното" е една друга напоителна тема.
Поотделно и самостоятелно сме ние.
Да ! Казвам ,4е ще си правя и дали иска и той и така-кефи го да го намажа,да му направя масаж  с топла кърпа  и с крем след това .

# 53
Не разбирате вие. Бекъмс имат две тоалетни чинии, залепени, в израз на голямата им любов.

# 54
  • София
Единственото "заедно" е вана с цел да го употребя сексуално, а не с хигиенни цели.
И масаж да ми прави. Умопомрачителен масаж прави мъжът ми.

# 55
Не разбирате вие. Бекъмс имат две тоалетни чинии, залепени, в израз на голямата им любов.

Такава, като тази под номер 7 ли? 
http://www.portal-silistra.eu/index.php?op=articles&id=93&am … e-veshti-za-2010g

# 56
Махни Бекъмови-вси4ко опира до самите хора в семейството и как свикват един с друг.
Моят цял живот спортист- все са били имиджово зависими-не можеш да се появиш в пълна Балканска прелест -космясъл и обрасъл на републиканско например.
Та си ги има оттогава тези навици -спорт или фитнес, душ ,поддържане на обезкосмени мишници и пакет:)Simple SmileSimple Smile, масажи и сауна .
Все пак и покрай фитнесът се запознахме и сега сме го понамалили спорта ,но грижите и на4ина на поддръжка с станала навик . Особено като си на масажист е много приятен навика:)
Като го посрещна от работа с вана с ароматни соли и масаж след дългият изморителен ден ...никога не се е оплакал,4е това е само за жени и гейове,а даже напротив Simple SmileSimple Smile

Последна редакция: пн, 23 май 2011, 20:11 от tanyatais

# 57
Както казва една съфорумка, нечии жития и бития ги знаем вече за зачот  Wink

# 58
  • София
Образец на "Заедно" за мен е Човечето. И ме кефи много. Simple Smile

# 59
Образец на "Заедно" за мен е Човечето. И ме кефи много. Simple Smile
И мен!

Общи условия

Активация на акаунт