(готина снимка
)
и оздравявайте бързо всички!!! 
Както и на всички останали, дето ни мислите. При нас подобрение няма. Радо му увеличиха инхалациите, до петък ще ходим сутрин и вечер, за да не го оставят в болницата. Симона кашля като дърт пушач и вчера вдигна 40 Т. Днес ще викаме лекар вкъщи, че нашата педи има лични проблеми и тази седмица я няма, а тези дето я заместват са ужас.
.

Както е подута страшно много отгоре, очаквах скоро да ни изненада с излязло горно зъбче. даааа ама не, момата е със собствено мнение, днес гледам, пробило е кучешкото зъбче долу в ляво
. Много се изненадах 

Засега ги наблюдавам и спирам при нужда и я оставям малко да се дразни, не се намесвам много често, за да свикне малко тя, че съвсем изнежено го раздава, но докога ще издържа не знам
моята знаеш ли какви мечешки ласки понася от баткото ни
моята знаеш ли какви мечешки ласки понася от баткото ни
но на дребния в някакъв момент му писва и почва да хленчи и да търси някой да го спаси, каката пък иска нон-стоп да танцуват. единствено като си играе с барбитата или като си "чете" книжките бяга от него, че на него са му много вкусни и двете неща

Страх ме е да не го притопля в тая жега. 

Освен, че трябва да му показваш, обяснявай какво правиш и защо. Но нека и той да се включва. Изискванията трябва да са в по-кратка форма или приподнесени под формата на игра. Знам, че ти е трудно с двамата, но прояви постоянство в исканията си към баткото, за да свикне, че думите ви имат стойност.
Много точно допълнение.

на Моника!Препоръчани теми