Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 11

• 40 705
  • 709
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Здравейте! Как ви се струва тази оферта - две нощувки в хотел Търнава, Велико Търново , някакви отзиви за хотела? Искам да е за подарък и не ми се иска да се излагам Simple Smile. Изглежда добре. И ако дам на "Купи като подарък" предполагам, ще получа ваучер без отбелязана цена, имате ли идея?

# 346
  • София
Има ли някой, използвал вече http://niesme.bg/deals/ice, за да сподели за големината на топките. Накрая в коментарите са написали, че 1 топка е 40-50гр. Редовно взимам на детето от там и една топка е 1.50лв и е около 100гр. Къде е тогава намалението??? Много ще ме е яд, че се вързах на поредната ''промоция''.

# 347
Ranick ваучерите са валидни от утре...иначе и аз това се чудех, дали пък не съм се набутала с това  Laughing Между другото, на теб заредиха ли ти ваучери в профила, защото при мен излизат само някакви кодове, но не и ваучери за разпечатване както при другите сайтове  Thinking

# 348
Ranick ваучерите са валидни от утре...иначе и аз това се чудех, дали пък не съм се набутала с това  Laughing Между другото, на теб заредиха ли ти ваучери в профила, защото при мен излизат само някакви кодове, но не и ваучери за разпечатване както при другите сайтове  Thinking

И аз се изненадах от вида на ваучера който получих в профила си. Но това точно представлява ваучера с кодовете. Len4ita,свали си го на компютъра и след това го разпечатай тъй като не ми се получаваше директно разпечатване. Така вече се получи  smile3521

# 349
  • София
Здравейте! Как ви се струва тази оферта - две нощувки в хотел Търнава, Велико Търново , някакви отзиви за хотела? Искам да е за подарък и не ми се иска да се излагам Simple Smile. Изглежда добре. И ако дам на "Купи като подарък" предполагам, ще получа ваучер без отбелязана цена, имате ли идея?

Три пъти съм купувала за подарък. Двата от тях бяха без цена/мисля, че бяха Грабо и Задружно/, а третия беше с цена. За съжаление не помня от кой сайт беше, а и добре, че всъщност подаръкът беше за мъжа ми, тъй като имаше ограничение за брой покупки и не съм се излагала. Най-добре питай ВипОферта. Хотела съм виждала само отвън. Това беше бившата туристическа спалня на Орбита. След като е основно ремонтиран, сигурно е хубав. Иначе е точно до Царевец и ако има представление "Звук и светлина", ще могат да го гледат и от прозореца си  Laughing. Не е съвсем в центъра, но не е далече. Пешеходно разстояние е.

И пак да питам, профилактика на климатик в къщи или в офиса никой ли не е ползвал?

Аз. Доволна съм, но сегашните оферти са на други фирми. Ето какво съм писала.   И тук,  и тук.

# 350
  • София
len4ita, принтирах си ваучерите, но не бяха като другите по 1 стр, а по 3 #Crazy и наистина имаше много йероглифи по тях. Въобще не съм забелязала, че са от утре.... ако грамажа е по-малък излиза, че си ги купуваме на реалната цена и няма нищо намалено-само си правят оборот. И много съм ядосана(и сама съм си виновна платих ваучера веднага, а не дочаках да ми отговорят) И по още една оферта така зададох въпрос, а те го поместиха след 2 дни,1 час преди да изтече офертата и разбира се никой не ми отговори #Cussing out Много некоректни са тези сайтове напоследък-само с подвеждащи оферти или оферти на реална цена. То май и читавите търговци от зората май пропищяха от тях и затова няма добри оферти. Аз в последните месеци само храна купувах, но ако тези сладоледи са малограмажни-спирам и с храната

# 351
Да споделя и аз, вчера ходих на LPG в Карамела, салон в редута с ваучер. Офертата беше тази:http://www.lapni.bg/offer/113/66-отстъпка-за-2-бр.-Безболезнени- … ела-само-за-34-лв
Момичето което ми направи първата процедура беше мн мило и любезно,предложи ми дали искам нещо за пиене, измери ме и през цялото време на процедурата ми даваше съвети как бих могла да сваля някои и др килограм. Тя е кинезитерапевт. Останах  много доволна, а да не говорим че ваучера ми важеше до края на май,но те ме презаписаха и за началото на Юни,т. всичко е пълно.Дано пак пуснат ваучери за там, салона е нов и както видях и маникюра си заслужава.
аз ходя там вече 15-та процедура но съм много тежък случай за това и преди питах ако някой има излишен ваучер му го купувам веднага защото на нормални цени немога да си го позволя(((

# 352
Здравейте, до сега не съм пазарувала от тези сайтове и искам да попитам при плащане на каса как точно става покупката?

# 353
И аз да се оплача от плуването в Германи. Преди 12.00ч. не работят. След 17ч. имат рожденни дни. Моите деца спят между 14-17ч. Остава ми един единствен час (от 12-13ч.),  в който можем да ги посетим и то ако някой друг вече не се е записал преди нас.
Защо да не работят преди 12ч? Синът ми днес беше от 10.00, предната седмица също ... Лошо впечатление ми прави факта, че се съблича в събелкалнята, където всички дечица от детската градина са си оставили нещата. Иначе Любчо е доволен ... Треньорът днес е споделил, че напуска, не го устройвали условията.
За РД, да, не е мн. приятно, но нямаме избор...

На мен ми казаха по телефона, че мога да записвам часове между 12-20ч. Когато поисках 18ч., казаха, че след 17ч. имат рожденни дни.
Хмм, странно, тези ще звънна да запиша час за следващия уикенд...
И днес сутринта е имало РД, не е само след 17.00.

Мартин ли напуска?
Другото момче се казва Арчибалд.
Ние бяхме и при двамата.
Следващите ни записани часове са при Арчибалд, защото не могат да си организират уикендите.
Момчето ми се струва, че има качества за треньор.

Заради РД ни отсвирват две поредни съботи, за миналата отложиха часа за обеден, за тази им казах, че не случайно съм запазила само сутрешни, защото не искам да разкъсвам съботите.
Затова ни компенсираха с 1 ваучер, който с радост бих изпозвала, ако ни вместят в графика. Joy
Не толкова пълен график, колкото явно не могат да се разберат с момчетата!

18 часа няма да запишат, защото момчето е там от сутринта, а и то душа носи.

# 354
  • София
Въобще не съм забелязала, че са от утре.... ако грамажа е по-малък излиза, че си ги купуваме на реалната цена и няма нищо намалено-само си правят оборот. И много съм ядосана(и сама съм си виновна платих ваучера веднага, а не дочаках да ми отговорят)

Ами щом казваш, че по принцип топките са по 100 гр., определено излиза, че намаление няма. И аз се ядосах и няма да си платя ваучерите. Добре, че е темата, че да не могат да минат всички номера на дребните търгашчета.  Peace

И да споделя малко отзиви:

Go Pasta - 10/10 - Чудесно приготвена паста, любезно обслужване.

"Стиска ли ти?"- 3 броя изкачвания на стената в ССЦ - 9/10 - от сайта /Ваучер.бг/ не бяха отбелязали, че работното време е от 15 ч. и трябваше да висим час и половина в Мол-а, което доведе до непредвидено пазаруване.  Mr. Green Момчето не знаеше за ваучерите, но беше изключително внимателен и мил с дъщеря ми.

# 355
Хайде, поредната измама. Close
http://grabo.bg/55-otstapka-ot-sedefeno-biju-podarachen-komplekt … -na-kasmeta-0b887 в Грабо от 64лв намалено на 28.80лв.
http://www.angelsdream.eu/angelsdream/catalog/product_info.php?products_id=2103 на другите места 39лв без намаление!
А съм сигурна, че някъде го бях виждала това за 34лв, но сега не мога да се сетя къде. Thinking

# 356
Относно една оферта на Колектива, обаждах се да питам, също няма никакво намаление.
Става въпрос за катерене в "Студентски град". Това е цената на обичайните им карти. Също така да "забравили" да напишат, че на всяко ходене се плаща по още 10 лв. за инструктор. Може и да не е нужен, но на начинаещи със сигурност е!

# 357
  • София
Има ли някой, използвал вече http://niesme.bg/deals/ice, за да сподели за големината на топките. Накрая в коментарите са написали, че 1 топка е 40-50гр. Редовно взимам на детето от там и една топка е 1.50лв и е около 100гр. Къде е тогава намалението??? Много ще ме е яд, че се вързах на поредната ''промоция''.

Един сладолед на клечка (говоря по принцип, а не за Gelati) обикновено е между 80-130 гр. Няма как една топка да е 100 гр. Само веднъж съм купувала от въпросния сладолед, но една топка не е чак толкова голяма. Потърсих в нета. Тук го има щанда и на таблото се вижда, че 1 топка е 60 гр., 2 топки са 125 гр, а 3 - 190 гр. Цените сигурно са стари и не ги коментирам. Сигурно при ваучерите няма да се престарават да запълват много лъжицата, но все пак тя е една и съща  Wink.

# 358
  • София
Тaня67, благодаря за линка  Peace Наистина се вижда много добре-1 топка 60гр, по-малко от 100гр, но и повече от 40. Самия отговор ме навежда на мисълта, че не възнамеряват да дават същия грамаж на ваучерите. Дано да греша и да не съм права, но след всичките тези умалени кроасани, 30 мин   масажи, които трябва да са 60мин.... толкова черногледа станах-от всякъде очаквам уловка, а така се губи тръпката. Тaня67  Hug малко по-ведро очаквам сладоледите сега

# 359
  • София
Тая тема съвсем ви изпуснах дирите  ooooh!
Да похваля момичетата от салон Белиз. Отидох с ваучер за фотоепилация на мишници и се оказа, че жени с проблеми с ЩЖ не е хубаво да се подлагат на процедурата. Аз питах момичето дали ако аз си поема отговорността ще ми направи процедурата, тя отказа (това си беше тест от моя страна, защото и аз не бих рискувала със здравето си).

Ново двайсе, аз що фотоепилации си направих, без да знам за това...... Лекарка ми ги прави (не с ваучери), ама нищо не спомена..... както и да е, дано не съм си навредила.....

И аз не знаех, с Базедова болест съм, не съм си правила досега, но имам записан час за 11ти юни ето тук http://ofertite.bg/sofia/fotoepilatziia-po-izbor-0wddh4   ....

Общи условия

Активация на акаунт