Декемврийче вече шава, иска на море и плаж с мама!

• 25 615
  • 741
  •   1
Отговори
# 180
  • USA
A_vagabоnd не се стресирай толкова за кръвта от носа.В мойта книга пише,че се случва често това е от разширените кръвоносни съдове.Пише още ,че е възможно да ти се запушва носа и да имаш главоболие от време навреме. Peace и на мен ми се случва понякога.
Миме сряда е чудесно ще ти пиша на лични да се разберем Wink
ЧРД на мамата с близнаците събирай сили и после ти пожелавам най-прекрасната Коледа с вече многодетно семейство.  bouquet
Таничка аз толкова много сънувам,че като стана нарочно искам да забравя,че искам спокойствие поне през деня Simple Smile

# 181
  • Beyond the Frontiers
Преди седмица и аз сънувах, че бебто се е родило, момиче е  #Crazy, кърмех, а то приказваше  Joy

# 182
Моля дайте ми съвет! Днес изведнъж ме скопчи едно страшно раз-ство! Имам в чантата Имодиум, но не знам дали може да се пие. Колежката ми даде оцет със сода - отвратително е, но след малко трябва да си тръгвам, а не знам, дали ще ми мине само от оцета!

# 183
И аз го сънувах преди няколко дни бебето, че се е родило вече. И моето беше момиченце и беше къдравичко.  Mr. Green И го носех и все попадах на разни познати, които ме засипваха със съвети и препоръки и ме караха да ги изпълнявам. Аз все бягах от тях и тъкмо избягам на един и попадах на друг. Така се опитвах да се осамотя известно време и се усетих, че вече са минали поне 3-4 часа, а аз не съм хранила бебето въобще и много се притесних, че съм го пренебрегнала заради всички тези хора, та им се скарах и се затворих някъде с него  Crazy  луда работа

Дария
  знам, че Смекта-та е много ефективна в такива случаи

# 184
вече два пъти се изхитрих и казах че съм си забравила чантата вкъщи,номера мина Laughing

Това сериозно ли го пишеш или се майтапиш по габровски Grinning
На мен би ми било адски неудобно. Но пък и следващия път няма ли да идеш пак при същия и да си платиш и за предния  Rolling Eyes

# 185
Здравейте мами  Hug 

Първо искам да честитя на мамите дето имат рожден ден.  newsm59  Бъдете живи, здрави, лека бременност и здрави и сладки бебчета през декември.   ylinfant

Лудичка браво за 6`та, радвам се че има мами, които нямат проблеми със разсеяноста и мисленето. Аз определено не съм от тях. Сега съм малко съм по добре, нo преди две седмици мислите ми работеха на бавни обороти.  Rolling Eyes

За секса. По принцип нямам много желание, но ако доки даде зелена светлина, по нататък може и да се възползвам, особено ако мъжо напира.  Flutter

# 186
момичета за БХС-то има ли значение от коя ръка се взима кръв , защото мене лявата от миналия четвъртък ми е яко синя а сега пак трябва да ходя четвъртък и няма изгледи май да мине... дали взимат  и от дясната кръв  поне като са ме почнали да си посинея цялата  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 187
Моля дайте ми съвет! Днес изведнъж ме скопчи едно страшно раз-ство! Имам в чантата Имодиум, но не знам дали може да се пие. Колежката ми даде оцет със сода - отвратително е, но след малко трябва да си тръгвам, а не знам, дали ще ми мине само от оцета!

Някъде бях чела, че желязото в по големи количества водело до запек. Ако случайно решиш да пробваш гледай да не прекалиш, по-добре потЪрси информация или иди на лекaр

# 188
  • София
момичета за БХС-то има ли значение от коя ръка се взима кръв , защото мене лявата от миналия четвъртък ми е яко синя а сега пак трябва да ходя четвъртък и няма изгледи май да мине... дали взимат  и от дясната кръв  поне като са ме почнали да си посинея цялата  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Има, как да няма! От лява ръка изследват за едно бебе, от дясна за две бебета. Ако очакваш три, се взима от крака :Pppp.

Сменяй ръцете, защото ще ти трябват вените! Не си прави шегички с хематомите. За 2 дена се възстановява, дет се вика ако ги редуваш нямаш проблеми. Друг е въпроса дали имаш вени и на двете ръце Simple Smile

# 189
  • USA
Хей на мен току що ми се обадиха с резултатите от тесовете за първия триместър и всичко е наред Party
Таничка няма значение от коя ръка.А за да не ти става хематом пак трябва да натискаш силно мястото веднага след като ти извадят иглата за около 5 мин. Peace
На мен иначе за единия тест ми взеха от пръста и слагаха капки на едни листчета с различни разтвори Rolling Eyes

# 190
вече два пъти се изхитрих и казах че съм си забравила чантата вкъщи,номера мина Laughing

На мен би ми било адски неудобно. Но пък и следващия път няма ли да идеш пак при същия и да си платиш и за предния  Rolling Eyes

И аз щях да питам същото. Hug

# 191
  • София

И аз щях да питам същото. Hug

Ама вие сериозно ли? Като махленски клюкарски сте! Всеки живее както сметне за добре! Камъни искате ли или ще я давате на съд?
Хората едвам свързват двата края, не всички на този свят са омъжени за милионери.

# 192
Момичета вие как сте с ХЕМОГЛОБИНА  ? Thinking
Днес сестра и ми занесе изследванията при докито и казала че всичко е ок само хемоглобина бил нисък и изписала едни хапчета. Party да знаете как ми олекна тая раничка на шийката не ми излизаше от акала и думите да "доктор Свекарва" ... "аборт... аборт.." Laughing  #Crazy само дето не се побарках нооооо НИЩО МИ НЯМАААААААААА  newsm44 newsm68 rotfImao smile3501

# 193
Продуктите, които се препоръчват за повишаване на хемоглобина основно са:
Месни продукти: бяло птиче месо, риба, говежди език, черен дроб, сърце;
Зърнени храни: фасул, царевица, грах, елда, леща;
Зеленчуци: пресни печени картофи (добре измити, но небелени), тиква, цвекло, всякакви зеленилки: лапад, киселец и разбира се най-много коприва;
Плодове: червени и зелени ябълки, сливи, банани, нар, праскови, круши, кайсии, земни ябълки, ягоди, дюля;
Сокове: прясно изцедени от нар (дори само по две глътки дневно), цвекло, моркови, сок от червени плодове;
Полезни са още: морските продукти, жълтък, черен шоколад, сушени гъби.

ето какво намерих за хемоглобина... ако някой има моя проблем

# 194
  • USA
Моя хемоглобин е перфектен,а месо и месни не съм хапвала от дете за бобовите бих казала ,че ако ям веднъж на 2 месеца е много.Така че хемоглобин се подържа с движение и плодове и зеленчуци.А така и не се оплаквам от запек.
Стефи аз имах раничка на шийката на матката преди около 7 -8 год но се излекува и сега няма и следа.
Оф сега ще се заема да изчистя най-накрая тая къща ,че от 2 месеца само подреждам и нищо не е на място.

Общи условия

Активация на акаунт