Мисля, че това ще са страхотни спомени. Намерих 2-3 фотографки (ей, все са жени), но с никой не съм се свързала още, а и се чудя какви ли пари ще е подобно удоволствие. Малко се притеснявам, да не ми секнат ентусиазма.
, че все се надявам септември и до море да стигнем
Брат ми, роден през август, го бяха нарочили, ама с много слънце детето си беше добре.
Ще видиш, че всичко ще е наред, нали нашите бебоци са ЗДРАВИ!
А и красота с красота не се сравняват.

Ама като много ги обичам....
батето спинка,татето работи а ние с бебо ви четем

, сега пие едни лекарства, ама много го боли и едва куцука, от днес съм го подложила на пълна диета, само ориз, картофи и малко сварено пилешко. Лошото е че и аз трябва да съм солидарна и да ям същото 
) и после мисля да се епилирам, дано остане време.

- От няколко дена си правя експеримент и увеличих на своя глава Вигнтола на 3 капки/ама аз го капвам в лъжичка, та по принцип като давам 2, все едно е една - тя другата кажи речи си остава по лъжичката.../. та увеличих на три и забелязвам, че не се поти толкова по главата - а кажете сега що така а....Ще питам педито де дали така да продължаваме...
- От няколко дена си правя експеримент и увеличих на своя глава Вигнтола на 3 капки/ама аз го капвам в лъжичка, та по принцип като давам 2, все едно е една - тя другата кажи речи си остава по лъжичката.../. та увеличих на три и забелязвам, че не се поти толкова по главата - а кажете сега що така а....Ще питам педито де дали така да продължаваме...
Препоръчани теми