БЕЗ КОМЕНТАР!

• 17 543
  • 351
  •   1
Отговори
# 345

По би прилягало да е "Темида - шаврантия българска" и отдолу да следва ценоразпис  Grinning

# 346
Струва ми се, че обидите за инакомислещите говорят по скоро за обиждащия, отколкото за адресата-'шафрантия'  Confused
Нужно ли е да се губи добрия тон точно по този начин?

# 347

На всички щеше да ни бъде много по-щастливо, ако беше права  Peace

# 348
Обожавам някой да пусне коментарна тема със заглавие "Без коментра". Безспорна индикация за дремещ интелект.
Не съм чел и последвалите коментари. Много приказки за нищо.
Максим винаги ми е бил симпатичен и съм убеден, че тази вест е поднесена тендензиозно. Все пък обикновеният български човек умира от кеф да плюе пияният руснак.
С пускането на темата, целта в никакъв случай не е била да се оплюе Максим Стависки!

# 349
Обикновения български човек ( моля, кажи кой е необикновения), умира от кеф убийците по пътя да са на свобода и после той да помага на имащите късмета да оцелеят, но в случая темата наистина не е за Максим. Макар, че мен не ме кефи анатемосването му като "руснак", защото когато спечели световна титла за България, всички му се радвахме, тогава не ни пречеше, че е руснак. както и да е. Много ми е интересно да ви чета, не съм специалист в съдебните дела, не мога да кажа законово или не е всичко, което се случва. Като човек обаче, за мен не е морално и едно осакатено момиче е в центъра на един фарс - нейният живот е съсипан, а всички около нея се дърлят и правят циркове - Максим, като не си плати за стореното ( условната присъда за мен не е адекватна, ама хич), баща и - който след случката с хазарта заслужава да бде точно толкова в затвора, колкото и Максим, въобще всички, просто са отвратителни. Имам неприятното чувство, че Мануела стана като каца за пари, само за това слушаме. Никой не ни показва как протича лечението и, как е самата Мануела, с какво можем да помогнем. Ох дълго и объркано стана, сигурно и не се изразих правилно, но в цялата тази история има един човек, който си го отнася без вина и това е Мануела Tired

# 350
От 20 часа по БТВ - "Код - криминално" ще дават интервю с Йорданка Молова за делото.

# 351
Хем взела решение по съвест ,хем казва че закона не винаги е равен на морал визирайки този случай .
А на бас ,че на следващата инстанция ще тълкуват закона по друг начин.

Общи условия

Активация на акаунт