И ние сме фенове на поредицата.

повече от 700 да не качва
. Макар че мен времето ме саботира и явно няма да се свърши скоро.
харесва ми спокойствието му, по-голямата близост и сърдечност между хората, НО това побутване, тая коя е, от къде е, шушукането

. С мненията на някои не съм съгласна, но всяка от нас има право на своите убеждения, само се надявам, те да са в резултат на достатъчна информираност, а не на градски легенди и чуто от тук от там. Аз продължавам да се вълнувам и да търся информация, жалко само че не намирам много на български, а английският ми не е на толкова добро ниво.
и от тук безпокойството ми по отношение на детските градини, преподавателите в тях и влиянието им върху децата ни става още по-голямо 

Втори прием по принцип, на нас Синфлорикс-а ни го сложиха като първи прием, защото предният месец нямаха налична ваксина...
тя и няма много възможност тук у дома да го практикува обръщането.

Киселото мляко на пазара определено е голяма химия
Особено това за 29стотинки. Аз преди време бях искала да си сквася за мен. Носиха ми много домашно краве мляко.......... Ами с повечето не можех да сквася, само го съсипвах

за всичко има време, и децата си знаят. Но съм ЗА да се прави масаж и гимнастика на бебетата сега, защото съм убедена от ползата. Аз честно да си призная в това отношение не съм редовна и постоянна. А като извинение ми е, че нямам време
както са ти писали има такива комарници- тип мрежа, които се поставят върху самото легло, като шапка
, и в този вариант е по- удобно, ако детето е на ниско. Аз взех такава мрежа, като комарник на количката от ДМ (7лв.), а на опаковката е показан и варианта й за преносимо легълце.
.
.
?
.
.
. Един смешен постинг открих: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=140226.msg2678964#msg2678964.
. Забравих да кажа за детската кухня - взимали сме, след като стана на година и няколко месеца уж за по-голямо разнообразие на менюто на Яна от държавна кухня, но беше доста гадна, ядеше само част от второто.Препоръчани теми