La Redoute.fr - 200 - Втора седмица от намалението! 30.06 - 07.07.2011

• 54 950
  • 996
  •   1
Отговори
# 735

В сайта - да, но в кошницата идваха на тази цена....

# 736
Здравейте,
Имам въпрос относно размерите на пердетата. Кое е първо в рамера - дължината или вирината?

също така виждам ги като налични след 3 седмици а след това стават изчерпани директно без да са се появявали. възможно ли е да се прави поръчка ако продукт е наличен след 3 седмици?

побут....дали може отговор

# 737
  • Пловдив
Какво ще кажете за тези якенца, някой купувал ли е такова http://www.laredoute.fr/vente-manteau-a-capuche.aspx?productid=3 … =2&pos=14_n_n

# 738
  • София
Здравейте,
Имам въпрос относно размерите на пердетата. Кое е първо в рамера - дължината или вирината?

също така виждам ги като налични след 3 седмици а след това стават изчерпани директно без да са се появявали. възможно ли е да се прави поръчка ако продукт е наличен след 3 седмици?

Днес пуснах перде.Все си мисля ,че преди първо изписваше Н - височина и  после L - ширина. Peace

Ако един продукт е наличен след н... седмици може да се пусне поръчка до фр.адрес.

# 739
Здравейте,

Благодаря  Hug

Днес пуснах перде.Все си мисля ,че преди първо изписваше Н - височина и  после L - ширина. Peace

# 740
На артикул Vertbaudet /сигурно вече го сънуваме това чудо/, стои 2. Facturation  - statut En stock. Livraison prévue à partir du 08/07/2011; Според мен ще трябва да изчакам да дойде датата 08/07, преди да се предам, че няма да го получа. Поне пише, че е налично. На роклите, които не получих и отказах /че ми писна да ми висят седмица без известие/, пишеше, че предстои зареждане.  Peace

# 741
  • София
На артикул Vertbaudet /сигурно вече го сънуваме това чудо/, стои 2. Facturation  - statut En stock. Livraison prévue à partir du 08/07/2011; Според мен ще трябва да изчакам да дойде датата 08/07, преди да се предам, че няма да го получа. Поне пише, че е налично. На роклите, които не получих и отказах /че ми писна да ми висят седмица без известие/, пишеше, че предстои зареждане.  Peace
Ако, повече от 2 дни е на втора стъпка.....жалко Confused Едва ли ще пристигне...

# 742
  • Пловдив
На мен ми дава това съобщение на тениските Вербауд "Colis nº 20111865077989 en cours de traitement le 05/07/2011 Livraison prévue en COLISSIMO Nº 8G4154547578 à partir du 07/07/2011 (suivez ce colis sur www.colissimo.fr)  newsm78 Излязла е и фактурата ..

# 743
Здравейте,
Би трябвало да е първо дължината, следва ширината. Поне аз едни такива като бях купила бяха така, както и ресните така ми ги бяха премерили. Peace

# 744
  • Варна
Моята блузка Вербоде е вече при посредника, тежи 70гр. И в пейпал сумата беше разделена, тази на Вербодето беше отделно.

ral_p, дано да се оправи проблема с твоя акаунт!  Hug

# 745
На мен ми дава това съобщение на тениските Вербауд "Colis nº 20111865077989 en cours de traitement le 05/07/2011 Livraison prévue en COLISSIMO Nº 8G4154547578 à partir du 07/07/2011 (suivez ce colis sur www.colissimo.fr)  newsm78 Излязла е и фактурата ..
Това с линка колисимо къде ви излиза, защото при мен и на поръчка, която вече пътува към мен не го виждам  newsm78

# 746
  • Пловдив
Това с линка колисимо къде ви излиза, защото при мен и на поръчка, която вече пътува към мен не го виждам  newsm78

Ами в акаунта си отивам на Проследяване на поръчката и там отгоре в зелено ми излиза този надпис заедно с фактурата..

# 747
  • Варна

В суивито, но забелязвам, че за някои поръчки имам мейл с номер, а нищо в суивито, а за други над самия артикул в суивито си пише номера, а не са ми пращали мейл.

# 748
  • София
e, да се отчета и аз - днес взех поръчки от преди намалението /по моя вина - реших на веднъж да ги взема/.
Машината за хляб - хубава е, неприятната изненада е, че за месене няма отложен старт, преди това бях с една много проста машина на ТСМ и си имаше... иначе изглежда добре, правихме багети - станаха супер, за модел пише Serie В01, което на мен не ми говори нищо, има два реотана - долу и горе.

Получих и това http://www.laredoute.fr/vente-pantalon-lin-coupe-droite-entrejam … mp;prodsize=00036 - на мен ми харесва, взех номер 36, добре ми е, принципно взимам 34
http://www.laredoute.fr/vente-jupon-maille-dentelle.aspx?product … mp;prodsize=00036 - много е хубава, взех си размер 34-36, малко ми е широка, иначе е страшно мека и красива... отдавна я наблюдавах, аз я взех по-евтино, отколкото е в момента.

и панталона и полата са ми дълги... но аз съм 158 см... та не е изненада - ще се преправят, няма начин, но като гледам панталона и на манекена му е дълъг, ама кьорав карти не играе  Mr. Green

# 749
  • Варна
Ехааа, да се похваля, нали ви оплаквах, че поръчах ХЛ от форумското кожено яке, а се оказа, че ми трябва ХХЛ. Докато кореспондирах с посредника да го сменя и т.н. по/големия размер свърши. И оттогава го дебна аз това яке и преди малко пуснаха едно единствено ХХЛ раъмер и го поръчах, веднага пак стана epuise после. Писах сега на посредника директно да го върне по/малкото яке. Пише, че ще ми възстановят директно парите в картата (аз платих с Пейпал). Знаете ли за колко време? И каква сума ще ми възстановят, тази за която съм го купила или толкова колкото струва в момента? Аз го купих когато беше 66 евро,а сега е 50  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт