На пазар във Варна - 16

• 47 929
  • 734
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Аз пак по повод кръщенето да попитам, откъде да купя златно кръстче със синджирче на поносима цена?

труден въпрос. Бяха писали за някакво магазинче на Колхозния пазар  newsm78

# 691
За кръщенето на нашата преди 5 мес купихме златно кръстче със синджирче (като за голям човек дълго0 за 180лв . Магазина е на ъгъла на кръстовището на колхозния пазар. Антик мисля,че се казваше  newsm78

# 692
yana.genova, в МОЛ Варна има оптика Леонардо с прекрасни модели очила на добри цени...има намаление на всичко... Crazy
Точно така, намалението е много голямо - 70% и има много хубави модели  Peace

За динозавъра и аз да споделя, ако не настояваха децата, изобщо нямаше да прежаля 12 лева!!! Абсолютно нищо впечатляващо, мрак, тъмница, паяк и скелет.

# 693
  • Варна
Откъде и каква тротинетка за 6год. момченце? Иска ми се по-хубава, но до към 100 лв. Чух, че имало 2 вида, може малко инфо от знаещите?

# 694
  • Варна
Откъде и каква тротинетка за 6год. момченце? Иска ми се по-хубава, но до към 100 лв. Чух, че имало 2 вида, може малко инфо от знаещите?
Ние търсихме ссъс същите характеристики и най-скъпата, която намерихме (и най-хубава) беше 30 лева в Хиполенд в Мол Варна. Беше алуминиева, без картинки (на разни герои) и става и за големи хора дори - и височината и се регулира също. Не помня марката, но имаха в наличност няколко вида и всички останали бяха с картинки Simple Smile

# 695
Ние търсихме ссъс същите характеристики и най-скъпата, която намерихме (и най-хубава) беше 30 лева в Хиполенд в Мол Варна. Беше алуминиева, без картинки (на разни герои) и става и за големи хора дори - и височината и се регулира също. Не помня марката, но имаха в наличност няколко вида и всички останали бяха с картинки Simple Smile

В мол Варна видях едно Микроко за 136 лева, по-големите бяха по 195 лева, но не съм питала тези от 136 лева за каква възраст са. Магазина, ако не бъркам беше за детски дрешки срещу Адидас до кафето на етаж 0. Ако не е там, ще е на горния, губи ми се нещо...

# 696
  • Варна
Тротинетки няколко модела видях в Джъмбо - с 2 с 3 и с 4 колела цени от 30 до към 75 лв. в зависимост от модела, картинките и тежестта, която могат да понесат.

# 697
  • Варна
Ами не сте търсили много. Има и по-скъпи от 30 лв.  Wink
Микрото е най-добро. Управлява се ужасно лесно  Peace Тези от 130 лв са до 50 кг. Има ги в гранд мол, Toy Town и на други места.

# 698
  • Варна
За тротинетките- моделът Мини Микро е 130-136 лв и е до 20кг (2-4 годинки), а Макси Микро ( е до 50 кг , с регулируема дръжка на височина и е 6+ години. Не пускам линк на дистрибутора за България, за да не е реклама. Магазинът в Гранд Мол е "Двата жирафа", има ги в Той Таун, Рошко и т.н.
P.S. Има отделна тема за тротинетките/скутерите. И тя ще ти е полезна. Само да отбележа, че има едни ,на които на борда пише  "SCOOTER". Обявени са в списъка с опасни стоки на сайта на КЗП. http://www.kzp.bg/index.php?mode=viewd&group_id=&document_id=2434 bouquet

Последна редакция: пн, 29 авг 2011, 11:02 от flufi

# 699
Знам, че тук не е мястото, но моля ви кажете къде във Варна има вкусен китайски ресторант (и да не е много скъпо) Grinning  bouquet

# 700
  • Варна
Ами не сте търсили много. Има и по-скъпи от 30 лв.  Wink
Микрото е най-добро. Управлява се ужасно лесно  Peace Тези от 130 лв са до 50 кг. Има ги в гранд мол, Toy Town и на други места.
мда... не съм се изразила правилно - най-скъпата в Хиполенд Simple Smile иначе не търсихме другаде... просто исках да уверя stenly, че има избор и за под 100 лева. Иначе ако става дума за висок клас уред можем да си говорим на дълго и на широко Peace Все пак за 6-7 годишно хлапе не мисля, че е нужно да се впускаме в големи харчове за тротинетка! Ако ще е скъпо и качествено - да е колело Grinning
amoree аз препоръчвам Чжоу (на червения площад - първата пряка в посока сладкарница Синчец) - вкусно е (като за китайски ресторант ) но със сигурност е чисто! За цените не съм много ориентирана, защото аз не ям на много места, но ориз със зеленчуци там е от порядъка на 5 лева, а ястията с месо са около 8.

# 701
  • София
Знам, че тук не е мястото, но моля ви кажете къде във Варна има вкусен китайски ресторант (и да не е много скъпо) Grinning  bouquet

ние ходим в "Китайската стена" и сме доволни (с/у Мед. университет на отсрещния ъгъл)  Peace

# 702
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Къде се намира м-на Той Таун?Благодаря.

# 703
  • Варна
Къде се намира м-на Той Таун?Благодаря.
На Шипка, или по-скоро като подминеш бюрото по труда, закуските Република, и точно до тях. Преди магазина на Дика, и преди да излезеш на Княз Борис.

За китайска храна - вземаме от Небесна храна, но почти винаги за вкъщи.

# 704
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Даааа,вярно.Много ти благодаря.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт