Пътувате ли на стоп?

• 10 238
  • 188
  •   1
Отговори
# 180
Ето една алтернатива на пътуването на стоп. Идеята за споделяне е почти същата, може би наполовина по-скъпо, но и на половина по сигурно Grinning.

# 181
  • В Космоса

Риска да те сгащят или отвлекат в парка е в пъти по-малък отколкото ако се намираш в затворена кола с непознат(-и).
Чувала съм за толкова много нападения в парка, а само за 1 инцидент от стоп.

# 182
Не, не бих пътувала на автостоп, ако разполагам с кола или пари за транспорт.
И честно казано, се чудя на тези, които с лека ръка се качват в първата кола, която спре, или пък те самите качват напълно непознати по пътищата.

Странни хора,не се страхуват да се разхождат сами в парка,ама на стоп да пътуват опасно... ooooh!

Пътуването на стоп е еднакво опасно и за двете страни.
Риска да те сгащят или отвлекат в парка е в пъти по-малък отколкото ако се намираш в затворена кола с непознат(-и).
Това не е вярно. Виж криминалната хроника. Дори жълтата преса не експлоатира този сюжет. За последно е опитала 1998г. - жена, камон ИФА, тичащ съпруг с бохчите след камиона.

# 183
  • София
Някъде 90те години си направихме едно незабравимо пътуване на стоп от морето до София с една приятелка. Не че нямахме пари, а ей-така, за приключението. Все на приятни хора попадахме, даже едни ни черпиха в крайпътно ресторантче.
Но сега не бих го направила.

# 184
  • Варна

Чувала съм за толкова много нападения в парка, а само за 1 инцидент от стоп.

Предполагам, че хората, които се разхождат из парка са несравнимо повече от тези, които се возят на стоп. Та нормално е и инцидентите да са повече.

# 185
  • София

Предполагам, че хората, които се разхождат из парка са несравнимо повече от тези, които се возят на стоп. Та нормално е и инцидентите да са повече.

Тъкмо да го напиша и някой взел, че ме изпревалил. Simple Smile

И понеже Акаша явно води статистика та ще й споделя: моя приятелка също имаше неприятни преживелици на стоп. Ще спестя детайлите, защото не съм получила позволение да разказвам чужди "приключения", но и двете девойки със сигурност повече не са стопирали

# 186
  • В Космоса
Още докато поствах, знаех че това ще ми отговорите. Ама нещо не мога да изчисля къде е по-голям риска: при повечето хора в парка и многото инциденти или при по-малкото стопаджии и много малкото инциденти.

# 187
  • Варна
Е, тук не целим да водим статистика, просто си говорим.

# 188
  • В Космоса
Е, аз отговарям на крем-карамел, която явно води статистика и е изчислила, че рискът в парка е в пъти по-малък.

Общи условия

Активация на акаунт