Предстои ми ИН ВИТРО/ИКСИ,да поговорим-43

• 62 868
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
С добър лекар има и добри резултати. Дори и при хиперстимулация, ако се реагира навреме последствията са минимални.

# 601
А аз съвсем се обърках. Значи щом имам само 5-6 на 6 ден от стимулацията нещата всъщност не са толкова идеални, колкото док ми ги изкара така ли? Извинете ме за въпросите, обаче не разбрах.

Хиперстимулацията може да се предотвари единствено и само, ако ти е компетентно задапаратното устройство (докторът), ако е изморен и го мързи да мисли, колкото и да ти гледа фоликулите и хормоните пак нищо не става. Знам, че е по-лесно по време на процедурата да не си пълним главата с глупости, стойности на хормони и брой фоликули, но от това зависи нашето здраве и успех.
Да, абсолютно съм съгласна с това!

# 602
защо да не са идеални? много добре са си даже, ти колко фоликула искаш?

# 603
  • София
Слънце, съвсем много добре са ти нещата, не го мисли.

# 604
Слънце, много си е добре даже. По-малко, но по-качествени. Най-добре May be да ти каже - 4 извадени, 4 оплодени, 2 върнати и 2 замразени. На това му викар добър резултат  Wink

# 605
Влизам в темата само да направя публикация.
Подарявам gonal f pen 300 iu, срок на годност 11.2011г.
Тел за контакт 0885116115.

# 606
Извинявам се за въпроса,но има ли двойки с поставена диагноза "олигоастенозооспермия".Какво е решението при вас?На мен ми предложиха направо донорски сперматозоиди.

# 607
  • Русе
Incredible доколкото си спомням и на нас ни бяха казали за такава диагноза на едно от местата където ходихме но никога не е ставало за въпрос за донор ,защо не направите спермограма и на друго място и да искате и друго мнение

# 608
  • София
Извинявам се за въпроса,но има ли двойки с поставена диагноза "олигоастенозооспермия".Какво е решението при вас?На мен ми предложиха направо донорски сперматозоиди.
Малко са прекалили.

# 609
Incredible, зависи от тезултатите. Правена ли е разширена спермограма. При нас освен моите проблеми бяхме с такава диагноза - ниска подвижност в %, но пък с голям брой плувци, очевидно качествени, защото имахме оплоденi и ин витро, и ICSI.

# 610
Правили сме спермограма в няколко клиники и диагнозата е една и съща.В началото ,в Александровска,ходихме при една доцентка,но след всички лекарства и инжекции нещата не се промениха.И диагнозата си остана и до днес.
Бамбарадамбараискаш да кажеш,че са ни излъгали?За какво?Те какво печелят?
Birenkaправена е - ниска подвижност,малък брой,въобще от всичко по-малко

# 611
Incredible, а пускани ли са хормони на мъжа ти или да го е гледал уролог? Да се потърси причината.
Понякога като че ли клиниките се опитват да пласират малко замразен донорски материал... не знам дали наистина е така.
Но ICSI-то е процедура, която е решение тъкмо при такава диагноза и преди да сте направили поне 2-3 опита е рано да се казва, че сте за донорски  Thinking
искам да ти кажа да не се предавате, а да потърсите и други мнения.

# 612
  • София
С диагноза азоспермия успяват да докарат бременности,с някакви единични бройки, а вие все пак имате някакво количество, защо да не могат.
Не казвам че ви лъжат, просто донор е по-лесното решение.

# 613

Shocked

Ние сме с такава диагноза, но с почти отлична морфология и сме с ИКСИ. Както тук писаха - 4 я , 4 оплодени, 4 се развиха идеално.  newsm78  Какво като са малко на брой и с ниска подвижност , нали точно за такива случаи е ИКСИ, а не Инвитро. Ембриолозите си избират качествените спрематозоиди и си действат директно с тях.

# 614
Започвам да се замислям над думите ви.Всъщност имам вече 4 ИКСИ-та,все неуспешни,макар и с донорски материал.Установи се ,че след трансфер ембрионите не се имплантират поради удебелена обвивка. SadКъсмет какво да се прави.

Общи условия

Активация на акаунт