Колко килограма трябва да съм?

• 48 298
  • 82
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте. Изчетох всичко, написано тук и мога да кажа, че съм изумена от резултатите ти,Ваня,но (както казаха и останалите) ,толкова бързо отслабване и то по такъв начин,не е препоръчително за деца на нашата възраст. Казвам нашата,защото съм на 14,почти колкото теб. Аз мога да ти кажа,че на тази възраст,всичко е крайно променливо,от характер,през настроения,та до теглото. Wink Така че не трябва да се притесняваш толкова много,според мен. Е,аз самата също се притеснявам,но не е правилно. Grinning Иначе сега се старай да поддържаш килограмите си и спортувай всеки ден. Пий много вода и залагай на повече плодове и зеленчуци. Не си позволявай много газирано и пържено,това е, което мога да ти кажа. Simple Smile

Иначе към всички- аз също се притеснявам за теглото си,въпреки че хората около мен казват,че просто трябва да внимавам да не напълнявам. Всъщност аз мисля по друг начин и се чувствам крайно виновна,когато ям дюнери,пържени картофи (а без тях просто не мога,което е един от най-големите ми проблеми Sad ),пици,тестено и сладко. Хубавото е,че не пия нищо газирано,просто мразя.
Както споменах по-горе,на 14 години съм. Височината ми е 1.62м. ,а килограмите-58-59.
Моля ви,дайте ми адекватни съвети, защото много се притеснявам. Най-вече,защото кожата ми е много суха и не е еластична,при което ми се появиха много стрий по дупето и бедрата.
Благодаря предварително!

# 61
  • Бургас
Здравейте и аз имам един въпрос : аз съм на 32 г., висока 162 и тежа около 50 кг. Преди години бях около 60 кг. и постепенно може би заради гастрита ,който имам и защото намалих храната отслабнах до килограмите ,които съм в момента. Искам да кача 2 - 3 килограма и затова пиша в темата да питам как  да напълнея ?

# 62
Здравейте и аз имам един въпрос : аз съм на 32 г., висока 162 и тежа около 50 кг. Преди години бях около 60 кг. и постепенно може би заради гастрита ,който имам и защото намалих храната отслабнах до килограмите ,които съм в момента. Искам да кача 2 - 3 килограма и затова пиша в темата да питам как  да напълнея ?

Не мисля , че имаш нужда да напълняваш .
60кг на този ръст са много .
Аз съм 164 / 48 и не се имам за  слаба . А на години съм доста повече оте теб .

# 63
Цитат
Не си сравнявайте кг...Аз съм 170 см и преди години след продължително боледуване , се видях на 50кг-е нямаше по -грозна картинка-отвсякъде стърчеше едрия ми кокал, а краката ми изглеждаха като обръч..Най-добре се работи се работи със шивашкото метърче, особено когато се спортува-знаете как се променя и се стяга тялото, падат и килограми, но красотата на оформеното тяло идва по-скоро от това ,че се стяга...е вярно, след като се е поизчистило...
 А на милото момиче мога да препоръчам това-дори и да не е спорт-народни танци вършат същата работа, да речем , до края на лятото, после през зимата малко по-натоварващи упражнения-нека прецени инструктор-ако смята, че ти е рано за тежести, работИ с т.н. "собствена тежест"-той ще ти покаже колко много възможности имаш за това.И на пролет...."кой сега е №1?!..." Ако ти трябва режим за хранене-сподели с личния си лекар, с майка си и идете при специалист. Тук всеки сигурно си има фаворит между многото диети и режими, но никой от нас не е на 12, за да знае кое е най-подходящо за теб и твоята възраст. Успех!

# 64
А нормално ли е да съм на 12 и да съм 38-39 кг???

# 65
Колко си висока ?

# 66
На 14години съм тренирам баскетбол висок съм 167 искам да знам колко килограма трябва да тежа ?

# 67
Аз съм висока 165 см и съм 53-54 кг в момента. Идеалното ми според мен тегло е 56-57 кг макс. Мисля, че трябва да посвалиш кг
П.П. Аз съм на 33 години все пак, не съм вече младо момиче  Mr. Green
Успех и воля ти желая!  Hug

# 68
Аз съм висока 168 см. и съм 56-57 кг., смятам, че съм ок.

# 69
аз съм висока 167 и тежа 65-70.това нормално тегла ли е?

# 70
  • София
Ами за мен - не, не е нормално.

# 71
аз съм висока 167 и тежа 65-70.това нормално тегла ли е?

Нормално би трябвало да си около 55, не повече.

# 72
Аз съм на 13 висока съм 1.70 и тежа 56 кг. , но въобще не си ми личат щот каквото и колкото да ям седя си слаба и ако почна диета ще съм кът скелет....та за твоя проблем нищо че си само с година по-малка от мене ама ще ти дам един съвет....на твоя ръст трябва да тежиш 43-45 кг. добре започни да спортуваш много и вечер преди да си легнеш прави по няколко коремни преси...но ако искаш да си на диета намали малко сладкото,газираното и тестяното (НЕДЕЙ ДА ГИ СПИРАШ, НО АКО ИСКАШ ГИ СПРИ) пий поне по едно малко шишенце вода 30 минути преди да се храниш, защото така ще можеш да ядеш по-малко,яж често но по-малко, яж по едно сладко на ден и най-много 1-2 филийки...и така изчакай да станеш поне на 15 години и тогава започвай да приемаш диети. Има една диета, в която 2 дена ядеш плодове,2 дена зеленчуци,2 дена риба,2 дена пилешко месо и после си избираш един някъде по средата на месеца да си хапнеш там нормално,ама не да почваш да се тъпчеш със сладко и тестяно само...недей да прекаляваш. Това е което мога да ти кажа..ама едва ли ще ме послъшаш, защото съм само на 13, ама повярвай ми ако сега почнеш диети ще се разболееш от нещо и ако тялото ти отслабне то ще стане едно увиснало( дубето то ще се хоцка ще е увиснало корема ти ще е слаб но няма да е стегнат и той също ще е увиснал) затова ме послушай...нз дали другите ще помислят това за правилно, но това е моя съвет Joy Joy Joy Grinning успех

# 73

Не мисля , че имаш нужда да напълняваш .
60кг на този ръст са много .

как да не си слаба, с тези цифри ми звучи страшно , а за гледката не знам  newsm78 не говорете така , от тази мания с кльощавите хора идва и анорексия и булимия Sad

# 74
  • София
164/48 си е съвсем нормално тегло.

Общи условия

Активация на акаунт