164та немска дъждовно-минорна тема

• 31 373
  • 736
  •   1
Отговори
  • в сърцето на един мъж...
Старите теми
147 DE> Адвент, след Адвент отминава, среща с подаръците наближава
148 DE - Купонът продължава, Фашинг наближава!
149-DE, С (пред)пролетното настроение се заредете и наш'та немска тема посетете!
150 ДЕ: Ура!Ура! Скоро ще се боядисват в немско яйца
151 DE: Невероятно, но факт - слънце грее пак!
152-ра Чистак-бърсак нова НЕМСКА тема
Покрай Мондиала треска ни обхвана, други стягат куфарите за море-153 НЕМСКА тема
154 немска тема
155 есенен немски листопад
158 немска тема - тук пари от дърветата берем, крапфени на корем ядем
160та Немска тема    
161: Германия - дела и документи

162 отпускарки на гezме в НАП, КАТ и МеВеРe (Немската тема)
163та немска тема> Ред и възпитание от 0 до 7 г., че и до 77 г.!!!

Картата
Албумът
Deutschland kocht или Готварска тема на НЕМСКИТЕ мами  
Речник за всеки случай Wink

Toва сме ние,които правим темата:

Mi6ka, Lale32, Tatjana, surfline, Liska, rien, dezita, Мамунката, pepelyashka, mystic, Biskara, Вечерница, maira , анна в, Priyatelka, ZiMa, бяла лястовица , niko_leta, Nessa, matakosmata, Danin, Guinni, Котарана, _ШоШи_ , Biba, mili, mopssy, Чиколина, Geri, diangeli,  Grami, Сердика,  asyalein, Nat,  Milli, Новичка,   asseto , Sesiliq, mugel, mama Mishonka, NADIA_BUBA, Mama_mama, myran, jabata_dil, Geia, perla, Бахи, tanja33, eli_dm, morska midicka, Шехи, Pipe, petka80, Мимак, desi manova, Siiu, nisilia, .bibitka., @->-- wild flower, vanche_mamche, Сбъдваща мечти, ~Бубето~ , Iva_T, mayarm02, Малката Госпожица Мърморана, mama_mi, SMG, Toni4ka, Шанта, brandnewheavy

Ако някой иска да бъде добавен в списъка да ми прати едно ЛС!

Моля, ако някой има по-интересно предложение за заглавие, да казва Peace

# 1
# 2
Повтярям си въпроса Praynig
Момичета,някой знае ли,дали в цената на билета за наддвугодишно дете,все оше влиза превоза на количката или мога да я чекна като куфър ?Става въпрос за Germanwings Laughing

Pazza,аз познавам таман оше няколко Фийки Hug Heart Eyes

Гея,имах удоволствието да видя твоите племенички,много сладки шуулки Heart Eyes Да са ви живи и здрави!
А заглавието за съжаление е повече от подходяшо Whistling До края на август шяло да бъде така  ooooh!
Вчера видях хора с пухенки и ъгове  Whistling

# 3
Стига бе, как така до края на август?  Shocked

Маро, виж на страницата на авиокомпанията  Peace

# 4
  • в сърцето на един мъж...
Мара, благодаря! И на Вечка благодаря за прекрасните снимки! Hug

# 5
Моля ви се, дайте по-сериозно с времето, не ми се мисли какъв Kälteschock ни очаква като пристигнем рано-рано на Хан.  Shocked
Летим след седмица.
Мъжът ми и той разправя, че ходи на сауна да се стопли  hahaha

Ако ви е домъчняло за моите гарджета - Тарзан, брат му, голямата.
Добре им се отразява мисията "при баба на село" - за три седмици са дръпнали и тримата по сантиметър.

# 6
Ми така гледах по телевизията.Дано да не е вярно Praynig
Иначе гледах на страницата им.Пише,че всяко дете има право на безплатна количка,бъги или пътническо легло. Ама знам ли? Да не се окаже,че е всяко,ама под две години Twisted Evil И за всеки случай исках да ви питам Thinking
Гея  Hug
Веч,вчера беше 14 градуса и почти през цялото време валя.Бях с кожено яке,дълъг ръкав и шал Sick Спала съм със зимната пижама cold Днес има леко подобрение Grinning Хлапетата ти  са супер Heart Eyes

# 7
Ами аз съм летяла с бъги с дете над 2, но с други авиокомпании, беше отделно като кг  Peace  но за Джърменуингс не мога да ти гарантирам.

# 8
Ох то си е и шок от Германия към БГ да си дойдеш. Добре, че първо минаваме през София за 2-3 дена преди да се потопим в русенските жеги. Там се очаквало за август "само" 42 градуса. #Crazy Дано да е като сме на морето  Praynig

Ох и аз съм се чудела на тези градини с пауза по обед. Имам чуството, че в малките населени места в БВ са много популярни и явно са направени за хаусфрауен, а не за кариреристки  Mr. Green

# 9
При нас паузата е от 13ч до 7.30ч на другия ден  Mr. Green

# 10
Днес на нашата улица изгря слънце, НО за кратко!

Аз още като не свикнала по друг начин през юли, викенда го изкарах по сандали и вече две нощи спя с дебели чорапи и 2 блузи с дълъг ръкав - не мога да се стопля! Иначе с чорапи не спя и в най-люта зима.

Добре че в зоото направиха закрита част  Mr. Green

Надеждата умира последна - дано август да е лято!

# 11
Петка, май си права за  градините. Wink Паузата при нас е от 12,00 до 14,30 часа. В началото дори ще водя Алекс само преди обяд, докато свикне. Май има и една целодневна градина за цялата община и си е цял късмет да си намериш място там. Много малко от майките работят и то на половин ден. Ама за такса от 45 Е на месец не се оплаквам.  Wink

Днес ходихме с Марина на зъболекар и ми препоръча да ѝ запечата кътниците. Не ми стана много ясно от неговите обяснения / пустия му и швабски/ и сега търся допълнителна информация. Преди време си напатихме от един очен лекар - измамник и сега подлагам всичко на съмнение. Какво е вашето мнение? Има ли смисъл от тази процедура?

# 12
При нас паузата е от 13ч до 7.30ч на другия ден  Mr. Green
Е ако е до обед по го разбирам, нормално звучи, ама дрогото хем целодневна, хем ама не съвсем, че има пауза на обед  Crazy

# 13
  • Германия
´´
А заглавието за съжаление е повече от подходяшо Whistling До края на август шяло да бъде така  ooooh!
Вчера видях хора с пухенки и ъгове  Whistling

Това е шега, нали? Кажи, че се шегуваш! Rolling Eyes

# 14
Еми това е положението. Има си пауза и това е - добре де, питам ги аз, ми като почна работа какво правим? И директорката свива рамене и толкова. Та ще търсим жена да я взима на обяд - е то има време до тогава де - първо трябва да науча добре немският и една две програми Crazy

Общи условия

Активация на акаунт