Когато тръгвате на почивка, "помъквате ли къщата"?

• 28 321
  • 572
  •   1
Отговори
# 375
Аз бих се гръмнала, ако трябваше да ходя на едно и също място. И да живея на едно и също място също.

Е, че някой насила ли те кара да ходиш на едно и също място  Laughing
Аз пиша, че така ми харесва, така избирам, не че някой друг трябва да го прави  Laughing
Имаме приятели, които като отидат на море за 10 дни и всеки ден са на различно място, обикалят цялото черноморие, така им харесва, казват, че им доскучава иначе.

# 376
  • Враца
Леле  Joy всеки се е похвалил какво си е излекувал с КП. Май никой не ме разбра. Да. лекува проблеми, това никой не го отрича. Въпросът ми беше защо здраво и право бебе се дезинфекцира с него...

Против вътреболнични инфекции, които поразяваха всички бебета тогава  Peace

Следващата стъпка е мазане с пиоктанин.

# 377
  • Sf
rosy_bosy,

Ти попита, аз отговорих. Първосигнално. Никаква критика или неодобрение не подразбирах с отговора си. Просто си го представих и веднага писах. Различни хора сме всички.  Hug   bouquet

# 378
  • Sunshine state
Между другото аз съм от хората, които обичат да ходят на едни и същи места, например на море все ходим на едно и също място, при едни и същи хазяи, още първия път като ходихме и съм очарована, харесва ми и без колебания отивам пак там.
Така знам какво да очаквам, знам какво мога да намеря там и какво трябва да предвидя да взема като глася багажа.
Като дете с родителите ми 14 години сме ходили на едни и същи бунгала, на Кранево и всеки път ми е харесвало и не ми е омръзвало, беше ми хубаво и никога не ми се е искало да отидем някъде другаде.
Разбира се, ние сме от обикновените семейства, средностатистическо така да кажа, които ходят 1 път годишно на море в България /тази година морето ще го пропуснем, пустата му криза, ама здраве да е/ и 1-2 пъти на река с палатките за по 2-3 дни. Ходили сме и веднъж на планина, ако отидем пак - пак там ще искам да отидем.
При вас така ли е ?
Предпочитате познатото или обичате различни места, нови, непознати ?
И при нас е така.Ходим си само в Приморско.Там ни харесва и не го сменяме  Peace
И ние тази година ще пропуснем-причината е в подписа ми  Wink

# 379
rosy_bosy,

... Просто си го представих и веднага писах. ..  Hug   bouquet

Представи си го като филм на ужасите, а  Joy И моята приятелка от "скитащото" семейство е така, все ми вика: "Ти си луда, не ти ли писна все там да ходиш, аз два дена да стоя на едно място и откачам" Наистина хората сме различни  Wink

# 380
И като дете доста сме обикаляли курортите и сега с моето гледам така да процедираме. Но на едно и също място така да ходим не ми се нрави,особено все в един и същ хотел или квартира

# 381
И ние не обичаме да ходим на едни и същи места и винаги гледаме да е някъде различно от предишните.
Така,че багажа ми с е според курорта,типа настаняване и броя на дните в които ще сме там.

# 382
И ние предпочитаме едно и също място, всъщност 2 са.
В началото обикляхме, докато си харесаме, сега горе долу познаваме цялото черноморие и ходим там където ни допада, не виждам смисъл да отидем на др. място и после да се ядосваме, че не ни е добре  Laughing

Против вътреболнични инфекции, които поразяваха всички бебета тогава  Peace

Следващата стъпка е мазане с пиоктанин.

Така да. за определен период. Аз разбрах, че по принцип всеки ден си го къпала.

# 383
Венета, аз си държа на моето, митничарите в емирствата ползват ръкавици  Joy
На абсолютно всички летища, на които съм била ( не че са толкова много), и всички, които съм виждала, са с ръкавици.

Аз пак не разбрах за обувките и пътуването със самолет, много е лошо така . Не стига дето подфорумът явно ще е само за съфорумки с определено IQ, ами и тайните си пазят  Confused

Един глас за номинациите и от мен, заедно с покривчената тема. И то като се замисля, все след включванията на Отилия  Stop

# 384
На абсолютно всички летища, на които съм била ( не че са толкова много), и всички, които съм виждала, са с ръкавици.

На софийското съм вижала, единият проверяващ със, другият без. Явно всеки си прави каквото поиска, иначе официалните нареждания не знам какви са  Simple Smile

# 385
Един глас за номинациите и от мен, заедно с покривчената тема. И то като се замисля, все след включванията на Отилия  Stop

Добре, че е Отилия да ви запали фитила, и после да си покажете сеира, включително и ти твоя  Stop
 А ти явно изглеждаш съмнителна на митничаритне, та на абсолютно всички летища са те проверявали. Аз съм гледала по телевизията репортаж за немско летище, да, с ръкавици бяха, не знам дали и на други места е така.
 Разбирам ги митничарите, които носят ръкавици и маски. Не е приятно да се ровиш в багажа на връщащите се от морето "дами", който е пълен с мръсни гащи и дрехи.
 В репотажа казаха, че митничарите проверяват често точно тези с много багаж заради съмнения за контрабанда, така че да му мислят тези, които на почивка "помъкват къщата". Предполагам, че не е особено приятно и за вас да ви ровят в мръсните гащи.

# 386
Много ли ми се смеете?Simple Smile

# 387
  • София
Тая тема направо ми скри шапката...  Mr. Green
От вътреболнични и вагинални инфекции, до пране на чаршафи и гащи насред лагуната на Бора Бора, та до същината - кой с колко багаж пътува.
И всеки си пише за нещо си, важното е комуникация да има.  Grinning

# 388
  • забравих си мисълта...
Венета, аз си държа на моето, митничарите в емирствата ползват ръкавици  Joy

Тити, а да беше го видяла онзи митничар от Кувейт, как държеше в голата си ръка кутията с коломаска (е преди много години де) и ме гледаше подозрително под вежди, докато аз изчервена и смутена, тогава съвсем млада и невинна, му обяснявах за какви козметични цели служи.
Така, че емиратите са си емирaти, летищата, са си летища... аз обичам повече зеленчуци, месоядните пък обичат повече вълча трева, а сега да ги видя онези, които не обичат нито зеленчуци, нито вълча трева Wink.
Рокси, знам, доказа ми го, че ме обичаш   Laughing!... но какво да направя като аз нещо нямам чувства към теб  Crossing Arms!? Съжалявам ако съм те накарала да се чувстваш прелъстена и изоставено  Confused, но какво да се прави, всеки се бори за своя червей в живота Simple Smile и дребните не ги и забелязваме даже.

# 389
Mилинка, как да няма комуникация?Simple Smile Ето, Венета смята, че я обичам, а не ще да ме просвети как да си нося обувките.
Аз комуникирам тъй старателно, а насреща- нищо....

Общи условия

Активация на акаунт