90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 147

• 28 700
  • 746
  •   1
Отговори
# 15
Запис и от мен в новата темичка. И аз го закъсах със стомаха,но не мисля да се отказвам.
Днес съм белтъчна и след малко се мятам на едни пилешки пържолки с билки. Имам и пълнени чушки с яйца и сирене. А за утре-ще пробвам картофките с ориз на Нана.

# 16
  • София
Такаааааааа Баба ви си купи току що нов бански с 10 номера по-малък  Joy Joy Joy
Мислех да мина със старите цели бански, ама ме налегна суетата. Кифла съм станала, дет вика моя мъж  Mr. Green

# 17
Благодаря за хубавата тема! Пожелавам много минуси на всички!  bouquet

# 18
аз днес съм втори въглехидратен
З ябълка
О спагети
В нещо сладко ама не знам какво..Момичета в понеделник отивам да се записвам в университета и ми се пада белтъчен...мисля да съм на кисело мляко цял ден в смисъм 2 за Обяд и 1 за вечеря,че иначе в движение др не знам какво да хапна...поне плодов да ми се падаше щеше да е по лесно

# 19
След вчерашния плодов ден,днес съм -500гр. и съм много доволна. Днес белтъчен,за закуска хапнах диня, о-пиле и салата,в-същото. Нана,весело изкарване на почивката и честито за по-малкия бански,благородно ти завиждам.

# 20
Еха, вече си имаме нова темичка   bouquet

Туко що приключих с кардиото и се мятам да правя воденички с лук, без мазнина  Flutter
За закуска ядох много малко диня, но както споменах - откакто съм в МЦ нямам голям апетит, ама пък кантара пак се върна на 65  hahaha Само се надявам до края на режима да мога да ги сваля тези 5 кг., защото ако свалям по 1 кг. на месец, май няма да стане  Crossing Arms
Ще си намаля дажбите, пък дано се раздвижат нещата.

Ако спазваш правилно почивката можеш да смъкнеш 3кг  Peace Което пък е знак че метаболизма ти се е пренастроил  Laughing или нещо такова...

Хапвай си режимно и резултат ще дойде   bouquet

# 21
момичета, здравейте. Аз искам да питам един такъв въпрос - днес ми е ВЪГЛЕХИДРАТЕН  ден, но се изчерпах от към идеи, та въпроса ми е може ли да си ям само салата или примерно постно прясно зеле на фурна, а да не е пица, спагети и там подобни. А и още нещо мн ли е фатално ако пропускам сладкото за вечеря? Че от както съм я започнала (около месец)- не ям торта и блокче шоколад.

# 22
ива_7   Хапвай хляб към салатата. А за сладкото не мисля, че е проблем.

# 23

Ако спазваш правилно почивката можеш да смъкнеш 3кг  Peace Което пък е знак че метаболизма ти се е пренастроил  Laughing или нещо такова...

Хапвай си режимно и резултат ще дойде   bouquet

Много си мила   bouquet Аз от край време си имам проблеми с метаболизма - никак не е редовен. #Crazy

# 24
Колкото до кантара- без него и лаптопа не тръгвам  Mr. Green

Без тия два важни атрибута и аз никъде не ходя Peace

# 25
  • Варна
момичета, здравейте. Аз искам да питам един такъв въпрос - днес ми е ВЪГЛЕХИДРАТЕН  ден, но се изчерпах от към идеи, та въпроса ми е може ли да си ям само салата или примерно постно прясно зеле на фурна, а да не е пица, спагети и там подобни. А и още нещо мн ли е фатално ако пропускам сладкото за вечеря? Че от както съм я започнала (около месец)- не ям торта и блокче шоколад.
Може да ядеш постно зеле, а аз вчера примерно ядох печени пиперки в доматен сос, но като добавих хляб. Разбира се ,че не е задължително да ядеш винаги сладко, но поне се опитвай лентичката натурален шоколад. Има защо да е добавена в диетата Wink

# 26
Цитат
Такаааааааа Баба ви си купи току що нов бански с 10 номера по-малък   
Мислех да мина със старите цели бански, ама ме налегна суетата. Кифла съм станала, дет вика моя мъж 
Браво на теб!!!Лично за мен това винаги е било най-големият ми стимул!
Иве,аз също не винаги хапвам сладко или шоколад през въглехидратния!Не би трябвало да има голямо значение,но...все пак съм нова!!!Аз снощи си хапнах сухарчета с мед,че много го обичам   Crazy

# 27
Запис в новата тема, да не ви изпусна Simple Smile

Днес плодов, кантара се е засилил нагоре, ама с тоя цикъл, не съм и очаквала друго...

Хубав и минусов съботен ден на всички  bouquet

# 28
Днес съм на варива. За закуска - грозде, за обяд и вечеря - леща със салата от домати. Утре въглехидратният  много ме тормози, сладко по принцип не обичам, та и аз ще съм на постно зеле, чушки с доматен сос или нещо такова....

# 29
  • Canada
Привет Фиданки!  Hug
Записвам се да ви следя, 4е като не ви 4ета му отвръзвам края и ......
Нана, страхотен стимул си за мен, много си упорита и постоянна...Естественно 4е ще си купиш нов бански. Аз ако бях на твое място щях да си сменя гардероба....ама аз си ги пазя големите дрешки да не би един ден пак да ми се наложи да си ги обли4ам  Rolling Eyes ......знам 4е ми е лоша нагласата, ама   Confused Rolling Eyes
Много минуси на вси4ки! Hug

Общи условия

Активация на акаунт