Какво може да ви отблъсне в един мъж?

• 29 258
  • 327
  •   1
Отговори
# 90
  • Sunshine state
Много неща биха ме отблъснали - нокът на кутрето, пръстен на кутрето, да плюе, да мирише лишо, да демонстрира, че "още е едно непораснало момче", а да наближава 40-ет, да е облечен като о.з. метал, а да има шкембе и да оплешивява, да си мисли как "им е хванал цаката на тези женки", да се има за неразбран и неоценен от целия свят, да се грижи за мускули и плочки, но не и за мозъчни гънки и т.н.

+1 ОСОБЕНО за дългия нокът на кутрето...   ooooh! също така мразя и прекаленото джентълменство.. Crazy

# 91
  • Варна
Цитат
мразя и прекаленото джентълменство..
Това пък какво е?
Не мога да си го представя. Джентълменското отношение никога не може да бъде прекалено според мен.

# 92
  • Sunshine state
Ами например да си чупи краката от бързане да ми отваря вратата,да ми носи цветя всеки ден,да ми повтаря всеки ден по 300 пъти "обичам те" и такива неща..това ми идва прекалено сладникаво.  Wink

# 93
  • Galaxy 13197853088
това са прояви на влюбен тинейджър ...

# 94
  • Sunshine state
това са прояви на влюбен тинейджър ...
и на мен на такова ми намирисва...Имаме съседка с такъв бивш мъж.Причакваше я всеки ден след работа с една роза в устата.  Laughing Не знам дали имаше нещо общо с това,че е учител по психология.
Дори му викахме "ромеото"  Party

# 95
  • Варна
Това не е джентълмен. Определено.

# 96
Ами например да си чупи краката от бързане да ми отваря вратата,да ми носи цветя всеки ден,да ми повтаря всеки ден по 300 пъти "обичам те" и такива неща..това ми идва прекалено сладникаво.  Wink

Така и не можах да се откажа да си задавам въпроса защо са такива боклуци българските мъже.  Въпреки, че знам отговора - българските жени такива си ги харесват, такива си ги и възпитават.

# 97
  • Варна

Така и не можах да се откажа да си задавам въпроса защо са такива боклуци българските мъже.  Въпреки, че знам отговора - българските жени такива си ги харесват, такива си ги и възпитават.
И им се радват Simple Smile

# 98
  • Sunshine state
А защо пък бг мъжете да са боклуци?  Thinking

# 99
Ръцете на един мъж могат да ме откажат от него завинаги. Не знам защо, но ми е важно да ги харесам.
+1

# 100
Ръцете на един мъж могат да ме откажат от него завинаги.Не знам защо, но ми е важно да ги харесам.
И на мен ми е важно, с тази разлика, че знам защо.

# 101
За мен тоже. Бицепс и трицепс също не подминавам, стига да не са толкова напомнпани, та чак да му пречат. Така се изсмях веднъж на един такъв човечец, че за малко да си изкарам боя.

# 102
  • Sofia
Ръцете на един мъж могат да ме откажат от него завинаги. Не знам защо, но ми е важно да ги харесам.

О, това наистина има ужасно силна важност!

# 103
  • тук-там

Защото българските жени имат занижени критерии! Нали знаеш - кучето скача според тоягата - колкото и грубо да звучи в случая! Peace

Когато е достатъчно - " да не  бие, да не псува пред децата и ако може...някВи пари да носи.." - белите чорапи, бъркането в носа и пърденето са просто нормално ежедневие!

Истината е, че мъжът се възпитава от жената, според нейните потребности, не от майка му! Е, требе си и малко акъл, като за начало... Ама и при двамата да е наличен! Mr. Green
Айде при  жената мааалко в повече.

# 104
Ръцете на един мъж могат да ме откажат от него завинаги.Не знам защо, но ми е важно да ги харесам.
И на мен ми е важно, с тази разлика, че знам защо.

Силата на мъжа е в ръцете, с тях твори, с тях разрушава.

Общи условия

Активация на акаунт