Какво може да ви отблъсне в един мъж?

• 29 278
  • 327
  •   1
Отговори
# 105
  • Бургас
Ръцете на един мъж могат да ме откажат от него завинаги.Не знам защо, но ми е важно да ги харесам.
И на мен ми е важно, с тази разлика, че знам защо.

Силата на мъжа е в ръцете, с тях твори, с тях разрушава.

И не само. Те говорят много за характера и сексуалността. По ръцете можеш да прецениш човека. Духовното ли го влече или материалното. Могат ли да бъдат нежни тези ръце или са по-скоро груби. Ръце на интелектуалец ли са или на човек на труда. Линиите по дланта също ми правят впечатление (чела съм книжки по хиромантия).
Баща ми, например, работи физическа работа, но има много красиви ръце - с изключително правилна форма и дълги пръсти. Напълно отговарят на характера и душевността му.

# 106
  • София
Аз съм чувала / не знам дали е вярно/ че на мъж с малки ръце му е малка и оназ работа  hahaha

# 107
  • Несебър
 hahahaАз съм чувала пък за ушите

# 108
  • Бургас
и за носа, и за номера на обувките.  Joy

# 109
Ае, пак обърнахте на темата за сеXa!

Лош дъх Wink

# 110
за да ме "отблъсне" един мъж, първо трябва да ме е привлякъл, а с подобни очеизбождащи недостатъци, които са изброини в предните страници, това няма как да се случи.
Мен може да ме отблъсне високомерно и арогантно държание например към обслужващия персонал или пък жестокост към животните

# 111
Доста неща могат да ме отблъснат, като не споменавам основните от по-горе. Освен други недостатъци, някои хора (не само мъже) имат неприятно излъчване като цяло, без подчертана причина. Но аз и като цяло избягвам такива типажи.

# 112
Удивителни сте просто...дълъг нос...дълги уши ...малки ръце  Shocked Shocked Shocked .... Joy Joy Joy
А бре не гледате ли първо в джоба и в пакета уважаеми.... Joy....осатаналото дет го пишете си е пълен мит ... Peace

# 113
  • Бургас
а то и тез двете може да се окажат лъжа и измама  Laughing

# 114
  • София
Е все някъде трябва да гледаме...я в джоба , я в пакета , която където я влече  Joy

# 115
С възрастта се увеличава броя на нещата, които ме отблъскват. Не знам защо така. Само към Асен Блатечки чувствата ми са константа и даже с нокътче на малкия пръст и мрежени обувки бих го приела възторжено. Blush

# 116
С възрастта се увеличава броя на нещата, които ме отблъскват.

Кво съвпадение значи...то и аз това го установявам с всяка изминала година...но пък мирогледа ми хич не се е променил...все по младите и убавите се заглеждам!!!!  tooth

# 117
  • София
Напоследък съм се загледала само по двама-трима мъже и всичките бяха спасители на плажа.
Биха ме отблъснали, ако се облекат и проговорят.

# 118
Шарещи очички - говорите си приятно, забавно, обаче непрекъснато се оглежда и очичките му за миг не спират на едно място.

# 119
все по младите и убавите се заглеждам!!!!  tooth
Ама ако са само млади и убави, ще стават САМО за заглеждане. Да видиш, цъкнеш с език два-три пъти и да подминеш. За Аресване повече неща трЕбват, не е ли тъй? Flutter

Общи условия

Активация на акаунт