Лейди, колажчето е сЮпер! Браво
Позитив, 
Флъфи, мила на теб линийката също дава, че имате месечинка. 

Чудя се какво да давам за закуска, защото и на овесените ядки не е фен.
съвсем ни обърка. На Флъфи е Ник с месечинка днес, Симеон е утре...
Сега да се поправя - Флъфи, честита ви месечинка, Хайли, на вас утре тогава!
Сега да се поправя - Флъфи, честита ви месечинка, Хайли, на вас утре тогава! 
И за нас започва обратното броене
. Ох, като си спомня какви трески ме тресяха по това време миналата година 

Ако не сте я изяли цялата (не ви е срам, ако сте!) да ми пратиш - бременна съм, може нещо да ми стане ако не си хапна! (Му-ха-ха-ха, само как се опитвам да се възползвам от положението си!
)
само да си обърна гърба и е на креслото бърникащ компютъра ми. Освен това се научил ужасяващо да пищи - едно такова дерящо се, направо ужас и е голям чистник - почиства си масичката като изхвърля всичко на земята много старателно - трохички, лъжици, купички, плодове, каквото има - всичко! 
Ама нали знаете, че като поостарее човек и се вдетинява 
Намерих си пиленцето веднага, баща и също си я позна тутакси. Ама колко са ни хубави бебенцатаааа...
Давам де, по някое картофче или нещо боднато, но не я храня основно с това. Яде си от кухнята, а сега през почивните дни я караме на пюренца и кашички.
,ама и аз се взирах,може ли малко да се увеличи?
!И аз си искам мойто,ама до Коледа има толкова много време!
.
!Надявам се,че ясно го обясних,просто някаква сърдита лелка се е заяла с него на летището и му е сложила само 2 седмици без право на удължаване.Ама здраве да е,леля му го е успокоила че другото лято ще го викне с баба си да отиде пак,та той е щастлив!
!Мойта свекърва е цял живот учителка в детска градина - златна е,децата я обожават и има точно такава философия за живота.
Сега очаквам температура...

Препоръчани теми